|
|
#1411 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
też miałam tą infekcję i brałam pimafucin. Najlepsze że tam chyba jest tylko kilka tabletek ale mi pomógł ![]() Cytat:
O masz to już nie za wcześnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to się zaczeła kręcić
|
||||||
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Virginia om ostatnią mialam 11 czerwca i wg tego wychodzi 18 marzec. Jak tylko będę po wizycie wpadam i zdaje raport
![]() Mmhym :-* Koziemleko mój gin też mi powiedział ze mam za wąską miednicę ale że z decyzja poczekamy jeszcze. Thidien olej to co mówią inni najwazniejsze że tobie się podoba ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze nie bedzie takie duze to przecisnie sie. Trzeba zaufac lekarzom. Ja jak patrze w lustro to nie wiem gdzie moja miednica sie kończy a gdzie zaczyna Więc może chociaż raz sie przyda. Ale tak życiowo to wolałabym mieć wąska miednice ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1414 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam.Kupiłam używaną na allegro. Ale ja jestem nawiedzona i w gorącej wodzie kąpana i muszę mieć wszystko na już
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O takich porodach to Ty pisz tu częściej ![]() Moi rodzice mają po 46 lat ![]() Juhuuuu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wagę. Też ładna po 2 - ja miałam pobrany wymaz przez Panią Doktor ale i tak musiałam zanieść do lab i musze jechać sama odebrac wynik. po 3 - ja za jakiś roztwór do picia na 2 dni też płaciłam prawie 50 zł po 4- rozumiem doskonale, co czujesz i Twój strach, bo ja od tygodnia co wieczór myślę, jak dam radę urodzić
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2014-01-21 o 13:29 |
||||||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
To szczyle jeszcze :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
pola_m zdrówka dla małego
koziemleko za wizytęBeautifulLie za tydzieńthidien jestem ciekawa efekty końcowego, mam nadzieje że się pochwalisz ![]() martyna141 ze wyniki się poprawiły powiedzcie, co u Side? |
|
|
|
#1417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inhalatora nie kupuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oba ładne Tata jest przekonany, że będą go pytać czy jest z synem na spacerze Witam! Dołączam z bólem do zainfekowanych mam maść pimafucin i clotrimazolum i smaruję, co kilka dni.U mnie też cieżka noc, usnęłam około 1 dopiero. Już mi przeszkadza ten brzuch trochę i niewygodnie się leży ![]() No i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]()
|
|
#1418 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w pochwie a do tego jeszcze te tabsy, którymi sie faszeruję. Powiedział, że clotrimazolum można jak najbardziej, ale to chyba cudowny lek na wszystko![]() Koziemleko a co bierzesz osłonowego do antybiotyku? ja jakiś lacidar, ale gin polecał trivagin bo ponoć dobrze wpływa na florę bakteryjną tam. Tylko, że kosztuje 3 razy tyle co zwykłe osłonowe... Cytat:
lub jakaś inna wymówka... 6-latki są bardzo pomysłowe![]() 2. Ja tez na początku zrozumiałam, że "się napalił" i czytałam dalej z zapartym tchem jak harlequina. Rozczarowałam się, gdy doczytałam, że to o palenie w piecu chodziło Niestety zjadłam śniadanie, nie mogłam się powstrzymać teraz muszę je spalić, najpierw rower 30 min a potem spacer ze psem. Albo odwrotnie. Śniegu dowaliło, oby nie było ślisko, bo Reksio potrafi mocno pociągnąć smyczą, a jak jeszcze zaspy zobaczy, to w ogóle dostaje wariacjiMój suwaczek żyje innym zegarem (biologicznym ) Jak wstałam o 4 rano, to wciąż miałam skończonych 27 tygodni, jak wczoraj. A gdy weszłam na wizaż po drzemce o 12 i sprawdziłam, to już pokazywał prawidłowo 27t + 1dz...
Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-01-21 o 13:55 |
|||
|
|
|
#1419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie będę się męczyć ze skurczami, dotrę do szpitala i jeszcze się okaże że cesarka Cytat:
|
|||
|
|
|
#1420 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz pije jedna dziennie z mlekiem Cytat:
Side ma jutro wyjsc ze szpitala
|
|
|
#1421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie mus jagodowy nieco bardziej wpada w fiolet, tak... ociupinkę
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę to co mi dadzą w aptece ![]() Przykro mi, że was zawiodłam z tym "napaleniem". Postanawiam poprawę ![]() thidien - fajny efekt
Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2014-01-21 o 14:00 |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj suwak tez czasem wariuje ![]() no wlasnie, i tak nie masz pewnosci, ze np sn nie skonczy sie cc Najlepiej sie nie nastawiac Bedzie co my byc
|
|
|
#1425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj leci ten czas jak oszalały.. A do ammy brak mi słow.. Cytat:
Na pczatek chyba na babydream sie zdecyduje![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
thidien myślę że będzie super końcowy efekt
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
gdyby to o podobanie tylko chodziło... to mieszkanie jest stare, wszystko odpada, robimy remont na tyle, na ile możemy sobie pozwolić, nikt złamanego grosza nie dokłada i nikogo nie prosiliśmy, próbowałam wytłumaczyć, że jak już jest wycekolowane i pomalowane i przy drugim kładzeniu farby odpadnie kawałek to nie jest tak hop siup doprowadzić to do stanu idealnego - zresztą ani my budowlańcy ani nikt w ten deseń i jak zobaczyłam, jak mama ogląda każdą! ścianę i wypomina każdą! nierowność to mi się zrobiło tak przykro... szczególnie że tłumaczę, że tu będzie listwa, tu narożnik, nie będzie widać, tu będzie za telewizorem, więc też nie widać - ale za to jedyne co widać to dezaprobata na jej twarzy i wszechwiedzące "ale jak robić to na tip top, idealnie"
a jeszcze przyszła z pytaniem dzisiaj czemu się do niej nie odzywam i że pewnie się pogniewałam - zapytałam o co jej chodzi, bo przecież od wczoraj się nie widziałyśmy i jakkolwiek po wczorajszym mi przeszło, tak w tym dokładnie momencie to się wkurzyłam ;P usłyszałam tylko "zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie i jak daleko zajedziesz na swoich fochach" (no jakich fochach, nie rozmawiałyśmy od wczoraj) no paść można.. a prawda jest taka, że może ze 2 razy w życiu mnie pochwaliła za cokolwiek - tak to tylko wytyka co się da jakbym była ćpunką, alkoholiczką, puszczalską, złodziejką, jakbym jakiekolwiek złe słowo jej powiedziała, to bym rozumiała.. wiem, że nie jest to warte moich nerwów i płaczów, ale czuję się jakbym byłą najgorszym dzieckiem na świecie i zrobiła nie wiadomo co... jestem jedynaczką, przed moimi narodzinami rodzice stracili nastoletniego syna i wstyd się przyznać czasami mam wrażenie, że to jakaś kosmiczna pomyłka, że jestem ja, a nie on - z niego by byli bardziej zadowoleni
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lekarzy potwierdzilo dziewczynka, że chlopie bedzie u nas ![]() U mnie na razie boli brak.. Tylko te twardnienia brzucha czasami mnie niepokoja ale gin mowil ze na tym etapie jak przechodza i nie ma wiecej jak na dobe to normalne i nie ma powodu do niepokoju wiec looz.. Cytat:
za wyniki. A co do mniejszej aktywnosiści, czasami się zdarza, wazne że cokolwiek sie ruszaCytat:
|
|||
|
|
|
#1432 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moi goscie juz marudza ![]() Ale ja taka jestem ze wole sobie sama cos wybrac ![]() W ogole to nie lubie miec gosci, wiec czekaja mnie ciezkie chwile jak wszyscy do malego zaczna przychodzic... I do tego jestem zaborcza wiec bede wszystkich odganiac od lozeczka
|
||
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
z meblami problem, bo nawet nie zamówione, na razie będziemy wstawiac tam meble z małego pokoiku, żeby się zacząć babrać w nim - będzie dla Młodego
ale ściany już pomalowane dorzucę później ![]() w ogóle dookoła futryn drzwi nie miało być wzorków - ale że jak "tata pomagał" to jechał szlifierką ścianę już wycekolowaną, a nie było sensu rozrabiać cekol na kawałek, to... to się pojawiły wzorki ![]() nie jestem przyzwyczajona do takich kontrastów, ale się przyzwyczaiłam i podoba mi się bardzo młodzieżowo-czadersko-oczorypnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Moi rodzice podobni sa do Twojej mamy ale ja sie nauczylam olewac uwagi i cieszyc sie ze jestem pelnoletnia i moge wreszcie zyc tak jak mi sie podoba. A niedlugo bedziemy mialy wlasne pelne rodziny wiec nie ma co sie zadreczac takimi glupimi humorkami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaz wiem jak Ci przykro.. Naprawde nie rozumiem Twojej mamy. Zamiast sie cieszyć, że radzicie sobie to takie coś![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- No ciekawe czy bedzie u nas jakaś "pomylka"
|
||
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1437 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaopatrzyłam się też w sudocrem i kupię bepanten. Tylko zastanawiam się nad kremem na brodawki. Bepanten trzeba zmywać. Zastanawiam się nad ziajką, podobno jest tania i dobra i nie trzeba zmywać, albo Maltan. Jakie są wasze typy? My w sobotę malujemy pokój. Mama nas pogoniła, bo powiedziała, że nie ma czasu, a nie można wprowadzić dzidziusia do pokoju śmierdzącego farbą. I nowy narożnik też musimy kupić wcześniej, a planowaliśmy dopiero za becikowe. I komodę na rzeczy dziecka. Także weekend będzie pracowity. No ale babcia zarządziła, więc musimy być grzeczni |
||
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczynki
kochane jesteścieniestety, jeszcze muszę poćwiczyć "mamwszystkogdzieśtyz m", ale myślę, że będzie ok musi być ![]() hehe mój Mały Leniuszek chyba macha do Was nie pamiętam, żebym go tak długo (kilka sek) czuła teraz to jest minimalista, ale jak wyjdzie na świat to pewnie da czadu
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słówka
thidien nie przejmuj się mamusią. Jej zachowanie mówi za nią samą i Ty się tym nie przejmuj. Pokoik będzie śliczny. Ja jak robiłam jakieś malowanie czy remont to wpuszczałam do pomieszczenia jak już było wszystko na tip top razem z meblami i dodatkami. jak będzie cciała jeszcze oglądać pokoik to jej powiedz że pokażesz jak skończycie i będzie miała dopiero niespodziankę. Cytat:
ze spaniem u mnie też nie najlepiej, mała wierci się i kręci co skutkuje moimi wizytami w wc w nocy. nie pamiętam kiedy przespałam całą noc a wiem że lepiej nie będzie. Leżę sobie na łóżeczku i tak myślę że przez moją sis.iorę musi przecisnąć się znowu dzidzia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

też miałam tą infekcję i brałam pimafucin. Najlepsze że tam chyba jest tylko kilka tabletek
ale mi pomógł 

Więc może chociaż raz sie przyda. Ale tak życiowo to wolałabym mieć wąska miednice 

53 to młoda babka! Moja mama ma 57 i świetnie się trzyma 

żonka 27.07.2013
II kreski 30.07.2013