![]() |
#1411 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O masz to już ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Virginia om ostatnią mialam 11 czerwca i wg tego wychodzi 18 marzec. Jak tylko będę po wizycie wpadam i zdaje raport
![]() Mmhym :-* Koziemleko mój gin też mi powiedział ze mam za wąską miednicę ale że z decyzja poczekamy jeszcze. Thidien olej to co mówią inni najwazniejsze że tobie się podoba ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1414 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mam.Kupiłam używaną na allegro. Ale ja jestem nawiedzona i w gorącej wodzie kąpana i muszę mieć wszystko na już
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O takich porodach to Ty pisz tu częściej ![]() Moi rodzice mają po 46 lat ![]() Juhuuuu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() po 2 - ja miałam pobrany wymaz przez Panią Doktor ale i tak musiałam zanieść do lab i musze jechać sama odebrac wynik. po 3 - ja za jakiś roztwór do picia na 2 dni też płaciłam prawie 50 zł ![]() po 4- rozumiem doskonale, co czujesz i Twój strach, bo ja od tygodnia co wieczór myślę, jak dam radę urodzić ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2014-01-21 o 13:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
To szczyle jeszcze :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1416 |
Zakorzenienie
|
pola_m zdrówka dla małego
koziemleko ![]() BeautifulLie ![]() thidien jestem ciekawa efekty końcowego, mam nadzieje że się pochwalisz ![]() martyna141 ![]() powiedzcie, co u Side? |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inhalatora nie kupuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oba ładne ![]() Tata jest przekonany, że będą go pytać czy jest z synem na spacerze ![]() Witam! Dołączam z bólem do zainfekowanych ![]() U mnie też cieżka noc, usnęłam około 1 dopiero. Już mi przeszkadza ten brzuch trochę i niewygodnie się leży ![]() No i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Koziemleko a co bierzesz osłonowego do antybiotyku? ja jakiś lacidar, ale gin polecał trivagin bo ponoć dobrze wpływa na florę bakteryjną tam. Tylko, że kosztuje 3 razy tyle co zwykłe osłonowe... Cytat:
![]() ![]() 2. Ja tez na początku zrozumiałam, że "się napalił" i czytałam dalej z zapartym tchem jak harlequina. Rozczarowałam się, gdy doczytałam, że to o palenie w piecu chodziło ![]() Niestety zjadłam śniadanie, nie mogłam się powstrzymać ![]() Mój suwaczek żyje innym zegarem (biologicznym ![]() Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-01-21 o 13:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Side ma jutro wyjsc ze szpitala ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie mus jagodowy nieco bardziej wpada w fiolet, tak... ociupinkę ![]()
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę to co mi dadzą w aptece ![]() ![]() Przykro mi, że was zawiodłam z tym "napaleniem". Postanawiam poprawę ![]() thidien - fajny efekt ![]() Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2014-01-21 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moj suwak tez czasem wariuje ![]() no wlasnie, i tak nie masz pewnosci, ze np sn nie skonczy sie cc Najlepiej sie nie nastawiac Bedzie co my byc
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
thidien myślę że będzie super końcowy efekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
gdyby to o podobanie tylko chodziło... to mieszkanie jest stare, wszystko odpada, robimy remont na tyle, na ile możemy sobie pozwolić, nikt złamanego grosza nie dokłada i nikogo nie prosiliśmy, próbowałam wytłumaczyć, że jak już jest wycekolowane i pomalowane i przy drugim kładzeniu farby odpadnie kawałek to nie jest tak hop siup doprowadzić to do stanu idealnego - zresztą ani my budowlańcy ani nikt w ten deseń i jak zobaczyłam, jak mama ogląda każdą! ścianę i wypomina każdą! nierowność to mi się zrobiło tak przykro... szczególnie że tłumaczę, że tu będzie listwa, tu narożnik, nie będzie widać, tu będzie za telewizorem, więc też nie widać - ale za to jedyne co widać to dezaprobata na jej twarzy i wszechwiedzące "ale jak robić to na tip top, idealnie"
a jeszcze przyszła z pytaniem dzisiaj czemu się do niej nie odzywam i że pewnie się pogniewałam - zapytałam o co jej chodzi, bo przecież od wczoraj się nie widziałyśmy i jakkolwiek po wczorajszym mi przeszło, tak w tym dokładnie momencie to się wkurzyłam ;P usłyszałam tylko "zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie i jak daleko zajedziesz na swoich fochach" (no jakich fochach, nie rozmawiałyśmy od wczoraj) no paść można.. a prawda jest taka, że może ze 2 razy w życiu mnie pochwaliła za cokolwiek - tak to tylko wytyka co się da jakbym była ćpunką, alkoholiczką, puszczalską, złodziejką, jakbym jakiekolwiek złe słowo jej powiedziała, to bym rozumiała.. wiem, że nie jest to warte moich nerwów i płaczów, ale czuję się jakbym byłą najgorszym dzieckiem na świecie i zrobiła nie wiadomo co... jestem jedynaczką, przed moimi narodzinami rodzice stracili nastoletniego syna i wstyd się przyznać czasami mam wrażenie, że to jakaś kosmiczna pomyłka, że jestem ja, a nie on - z niego by byli bardziej zadowoleni
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lekarzy potwierdzilo dziewczynka, że chlopie bedzie u nas ![]() U mnie na razie boli brak.. Tylko te twardnienia brzucha czasami mnie niepokoja ale gin mowil ze na tym etapie jak przechodza i nie ma wiecej jak na dobe to normalne i nie ma powodu do niepokoju wiec looz.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moi goscie juz marudza ![]() Ale ja taka jestem ze wole sobie sama cos wybrac ![]() W ogole to nie lubie miec gosci, wiec czekaja mnie ciezkie chwile jak wszyscy do malego zaczna przychodzic... I do tego jestem zaborcza wiec bede wszystkich odganiac od lozeczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
z meblami problem, bo nawet nie zamówione, na razie będziemy wstawiac tam meble z małego pokoiku, żeby się zacząć babrać w nim - będzie dla Młodego
![]() ![]() w ogóle dookoła futryn drzwi nie miało być wzorków - ale że jak "tata pomagał" to jechał szlifierką ścianę już wycekolowaną, a nie było sensu rozrabiać cekol na kawałek, to... to się pojawiły wzorki ![]() nie jestem przyzwyczajona do takich kontrastów, ale się przyzwyczaiłam ![]() ![]() ![]()
#1434 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Moi rodzice podobni sa do Twojej mamy ale ja sie nauczylam olewac uwagi i cieszyc sie ze jestem pelnoletnia i moge wreszcie zyc tak jak mi sie podoba. A niedlugo bedziemy mialy wlasne pelne rodziny wiec nie ma co sie zadreczac takimi glupimi humorkami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- No ciekawe czy bedzie u nas jakaś "pomylka" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1437 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaopatrzyłam się też w sudocrem i kupię bepanten. Tylko zastanawiam się nad kremem na brodawki. Bepanten trzeba zmywać. Zastanawiam się nad ziajką, podobno jest tania i dobra i nie trzeba zmywać, albo Maltan. Jakie są wasze typy? My w sobotę malujemy pokój. Mama nas pogoniła, bo powiedziała, że nie ma czasu, a nie można wprowadzić dzidziusia do pokoju śmierdzącego farbą. I nowy narożnik też musimy kupić wcześniej, a planowaliśmy dopiero za becikowe. I komodę na rzeczy dziecka. Także weekend będzie pracowity. No ale babcia zarządziła, więc musimy być grzeczni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczynki
![]() niestety, jeszcze muszę poćwiczyć "mamwszystkogdzieśtyz m", ale myślę, że będzie ok ![]() ![]() hehe mój Mały Leniuszek chyba macha do Was ![]() ![]() ![]()
#1440 | |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słówka
![]() thidien nie przejmuj się mamusią. Jej zachowanie mówi za nią samą i Ty się tym nie przejmuj. Pokoik będzie śliczny. Ja jak robiłam jakieś malowanie czy remont to wpuszczałam do pomieszczenia jak już było wszystko na tip top razem z meblami i dodatkami. jak będzie cciała jeszcze oglądać pokoik to jej powiedz że pokażesz jak skończycie i będzie miała dopiero niespodziankę. Cytat:
ze spaniem u mnie też nie najlepiej, mała wierci się i kręci co skutkuje moimi wizytami w wc w nocy. nie pamiętam kiedy przespałam całą noc a wiem że lepiej nie będzie. Leżę sobie na łóżeczku i tak myślę że przez moją sis.iorę musi przecisnąć się znowu dzidzia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.