|
|
#1591 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kto jeszcze idzie do lekarza lub był ostatnio? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jak się odbywało niesieniem słowa Bożego ...
|
|
|
|
#1593 |
|
To ja :)
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżu..w innym kontekście se to umyślałam.Nie wiem czemu ale założyłam że pytałaś czy te jazdy nocne które mam to czy one nie są efektem medytacji i dlatego tak odpowiedziałam..
![]() Nio ,po trupach do celu..
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Crystal Noir mnie zabił, po zmartwychwstaniu nic już nie było takie samo ![]() A to ponoć taki piękny i lubiany zapach. Hmmm może po latach podejdę do niego ale, autentyk, przez kilka lat miałam odruch wymiotny nawet na sam widok butelki, czyli wpsomnienie tego co na mnei zrobił. Aura jest dla mnie neizapmiętywalna. Serio trzy razy testowałam - nie pamiętam nic kompletnie. Noa zbyt retro - chciałam ją bardzo kochać. Nie zliczę testów ale nie jestem z tym zapachem spójna, lub on ze mną łotewa Tak czy owak dzięki za fatygę Nie inaczej, metody na miarę czasów. Inaczej władzy (a o nią chodziło) nad motłochem nie sposób było sprawować. Polly mnie natchła tą fasolą, a że szykuje mi sie kolejne zejście na tle odpływu żelaza więc muszę je uprzedzić, i chyba ukręcę coś z fasoli. Może to z warzywami z bloga albo coś jeszcze znajdę w necie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 15:19 |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyab muszę w końcu poznać ![]() Się do Euforii na sobie przekonalam, chyba ..milo mi się nosi odlewkę ostatnio... A zakochałam się w Pradzie ambrowej, po przerwie ![]() Red służy Ci mocznik ? |
|
|
|
|
#1598 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mojej przyjaciółkce wręcz nie poznaję zapachu Na innej też niezły, acz z kolei lekko wyuzdany. Ale dwa całkiem inne oblicza. |
|
|
|
|
#1600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja testuję też Pradziochę ale Candy L'Eau, nawet ciekawa i nie tak okrutnie słodka jak klasyk.
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię VCN ale pamiętam że kremowe... Nut wodnych nie lubisz? np Kenzo l par? A taka kremowość jak w Max Marach? A może stare Dune Nie poddawaj się z Noa ... tzn nie poddawajmy się ![]() a https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lv-ii-edp.html ??? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-18 o 15:41 |
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale miałaś mieć? Czy co podobnego w proszku do nawilżania?
Bo coś mi się tłucze,że albo miałaś zamawiać, albo pytałaś. Cytat:
Cytat:
Wogóle, ostatnio mnie nie ciągnie do testowania, kupowania...a jak już pociągnie, to wszystko na nie...no oprócz Scenta ostatnio .. |
||
|
|
|
#1603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
ale aktualnie hejt Choć bywa że lubię L'par. Kremowość jak w Sesni Dune Noa - No nie poddałam się jeszcze
|
||
|
|
|
#1604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rejcz no ja rozumiem że wtedy społeczeństwo było niewykształcone itp ale nie o tym mowa. Piszemy o sposobach Kościoła/Państwa, bo wtedy nie było tych rozgraniczeń , do nawracania na jedynie słuszną wiarę .Wykształcenie i status nie miały akurat w tym przypadku żadnego znaczenia.Mordowano nawet wysoko postawionych za odstępstwo od wiary...
|
|
#1605 |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry Baru!
Znad fantazji kulinarnej: krem marchewkowy z mleczkiem kokosowym ![]() A robienie badań się liczy? Bo rano byłam ![]() Polly, a Ty aby na pewno możesz bezpiecznie jeść soję w ziarnie? Dopytaj lekarza o fitohormony z niej. A co do przepisów - do tego, co dziewczyny napisały nic odkrywczego nie dorzucę. Ale niezmiennie polecam zerknięcie inspiracyjne na Puszkę. Edit: z sezamu można panierkę zrobić, np. kurakowi - było o tym? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-03-18 o 15:52 |
|
|
|
#1606 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Też zaczęłam, a w ramach walki z prokrastynacją z wdzięcznością przyjełam termin po znajomości czyli za 3 tyg u rehabilitanta ( normalnie są za prawie pół roku )- bo teraz byłoby głupio to odwołać ![]() Dziecko też wcisnęłam do ortopedy bez umawiania się- trzeba szybko działać. Rezonans jest tylko głośny, jak nie masz klaustrofobii to nic nieprzyjemnego Cie tam nie czeka. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę wiarę w cudzysłów, gdyż ona zawsze była tylko pretekstem do sprawowania władzy, posiadania ziemi i niedzielenia majątków. Tak przynajmniej wynika z historii. Nie mogli przecież zabijać w imię niczego, to zabijali w "slusznej sprawie" I gotowe. I ustawili się całkiem w deskę.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 15:55 |
|
|
|
|
#1608 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Sensi jest takie burszynowo kremowe... mam od nich ból głowy 3 Dune to moja nowa miłość ... Wielbicielka świeżaków a tu Dune... 4Noa ... hmmmm fajnie byłoby mieć 50 tkę ... 5 A może Hermes Jour? |
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Słuznie, dzięki - to w końcu miałąm na myśli
Cytat:
|
|
|
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spadam do dermatologa z córcią..
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Widziałam ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- O perfumach jeszcze - chyba chcę czegoś w rejonach Philosykos ale mniej słodkiego. Jęczałam już nie raz, że chciałabym wbić sie w salon Jo Malone. Z opisów wydaje mi się, że mają tam coś dla mnie . Teraz pachnę L'Instant Magic i już chyba nie jego pora Prasuję właśnie, i mam ochotę pachnieć czymś takim. Melk kiedyś odesłała do 7 Loewe. W sumie niezłe. Ponowię testy. Ale chyba za mało parowe jeszcze. |
|
|
|
|
#1614 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Nindżopesz
|
Pytałam i miałam zamawiać bo niczym się nie mogłam natłuścić/nawilżyć ale jakoś zażegnałam kryzys i póki co mi niepotrzebne.
|
|
|
|
#1617 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z opisu na kartce wyczytałam, że radzą zatyczki do uszu, to może wezmę u mnie się okazało że mam to badanie w pakiecie, a też myślałam że będę płacić, np. za usg oka płaciłam.. fogle jak pomyślę że od początku zeszłego roku robiłam 4 x usg, biopsję, jakieś badania krwi, teraz to prześwietlenie i nie wiadomo co dalej mi zlecą, to naprawdę się zaczynam obawiać badać coś jeszcze, prawie wszędzie jakieś defekty ![]() Cytat:
jak tak się zastanowić nad niektórymi banałami to wcale nie są takie banalne2. dzięki ![]() Cytat:
![]() 2. lepiej narysuj ![]() Cytat:
mam nadzieję że na ten termin za trzy tyg. dotrzesz ![]() 2. dzięki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1618 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A zatyczki do uszu powinni dać Ci w pakiecie przed badaniem- u mnie tak jest w każdym razie.
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
migdały czułam też chyba w Pure Poison (gorzki migdał pod jasminem), ewentualnie marcepanowy Boss Pure Purple ![]() fanatyzm religijny to zuoo i dotyczy to każdej religii ![]() Przeczytałam "Cylinder van Troffa" Janusza A. Zajdla. Fajne sf o upadku cywilizacji, jak Red nie czytała, to polecam
|
|
#1620 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Kurcze watpieczeby sie gin na soi znal...ja tez nie wiedzialam ze cos s nia nie tak moze byc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Nii 

kakao ma niecałe 11. Ja rozumiem, że nie samym kakao człowiek żyje
Może jakbym musiała.