|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: VIII część! | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,94% |
| Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? |
|
2 | 5,88% |
| Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię |
|
11 | 32,35% |
| W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia |
|
5 | 14,71% |
| Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy |
|
1 | 2,94% |
| Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają |
|
0 | 0% |
| Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci |
|
5 | 14,71% |
| Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku |
|
9 | 26,47% |
| Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Bo tam jest naprawde super. W tymm troku Ustka albo Jastarnia ; [ Ale jest pieknie na dworzu tylko po co ten wiatr? Rozpalal ktos juz grila ?! ![]() Amelka ja rak niemam opalonych.. a teraz opalam facjate
|
|
|
#4562 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
Hej
wpadlam tylko na chwile, bo biore sie za sprzatanie. zaroslismy brudem widac to jak slonce wyszlo ![]() Ja wielki buziak dla Polusi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alez piekna pogoda Kocham wiosne
|
|
|
#4563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a w czym będziecie podawać mm jak już skończycie butlą?
W ogóle to pani doktor mnie zaniepokoiła, mówiliśmy jen o tym,że Natka nie chce mm, że pluje każdym mm nawet w kaszce, a ona na to,że niestety są dzieci, które w ogóle mm nie chcą to co ja jej będę dawać jak skończę karmić?nie wiem jak ją przekonać Może kaszkę na mm z owockami?Cytat:
Cytat:
ile kosztuje ta przzyjemność?Do tego to pewnie trzeba mieć grube albo gęste włosy, bo jak ja mam cienkie to już w ogóle stracą na objętości i będę wyglądać jak zmokła kura?
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wywalilam je
|
|
|
#4566 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
zapinanie jest zbyt wysoko, powinno być centralnie pod pupą jak np, w bujaczkach, a nie tak nisko... z resztą ja czytałam opinie o nim chyba na bangla i dużo osób się skarżyło, że dzieci się zsuwają z siedziska ![]() na lato raczej przesiądziemy się do czegoś lżejszego, a to się opchnie dalej, bo gondola była akurat bardzo fajna
|
|
|
#4567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4568 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=682668 |
|
|
|
|
#4569 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Co do past to mozna uzywac Elmex z aminofluorkiem od pierwszego zabka? Na opakowaniu niema informacji nie polykac.
|
|
#4571 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Ale piękna pogoda za oknem ![]() W taką pogodę aż chce się żyć ![]() Cytat:
Toś narobiła mi smaka ![]() Wypadają ![]() Cytat:
ale nie wiem czy to ta sama fryzjerka co teraz Ci robiła? Bo teraz włosy masz super Jaka cena?Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez bojatoja Czas edycji: 2014-03-21 o 10:41 |
||||
|
|
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia.nie orientowałam się jeszcze w temacie past.
Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2014-03-21 o 10:47 |
|
|
|
#4573 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Faktem jest, że nie każdy lubi typowe weselne biesaidowanie/picie alko/tańczenie - niech sobie wychodzą na zewnątrz, mnie to chyba nie będzie przeszkadzać. W końcu będzie lato, taras w takim okresie robiłby wrażenie i spełniałby swoją rolę ![]() Będziemy mieć (prawdopodobnie) parę doświadczonych dj'ów, wierzę, że będą sprawnie "wodzić rej" i jeśli ktoś mógłby przegapić coś istotnego, to będą wołać przez mikrofon ![]() Poza tym naprawdę uważam, że nasze wesele będzie dużym wydarzeniem w rodzinie i - przynajmniej na samym początku - uwaga będzie na nas mocno skierowana ![]() Będzie dobrze ![]() Cytat:
Wspominałam kiedyś, że był naprawdę hardkorowym, upartym przypadkiem i strasznie się ubierał. Ciuchy sprzed 15 lat były ok - podobnie np. skarpetki do sandałów ![]() Sam zauważył, że jak mnie posłucha, to wygląda korzystniej, ludzie go komplementują Teraz już zawsze prosi mnie o zdanie, zawsze razem kupujemy ubrania dla niego i wszyscy na tym dobrze wychodzą Także jest "posłuszny" i otwarty na pomysły. Różowej koszuli za nic by nie ubrał - to faktycznie. Ale dodatki - krawat, muszkiet, muszkę czy butonierkę jak najbardziej.Z resztą w odcieniach czerwieni nie wygląda za dobrze, bo się rumieni. A jednak nie chcę go oszpecić w takim istotnym dniu
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2014-03-21 o 10:49 |
|||
|
|
|
#4574 |
|
BAN stały
|
E normalnie ktos nam zmalpowal temat jeszcze z poczekalni
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750354 |
|
|
|
#4575 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Zajechaliście na salę wszyscy razem, jednocześnie czy np. mieliście sesję zdjęciową po wyjściu z kościoła?
|
|
#4576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem po badaniu, obrzydliwe. Nie życzę nikomu, czekam teraz na wywiad z lekarzem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tassia juz dzis o tym wspomniała
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wiosna,wiosna ach to Ty !
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
kupa po brokule i kalafiorze to jakiś Armagedon
:brzyda l:
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie jak w tym pociągu ciepło?
![]() Poli, tak, sama z En jadę
|
|
#4582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja użyłam to tetr i wg mnie moze efekt nie jest kolosalny, ale jednak wyglądają lepiej niż po praniu bez tych chusteczek.
|
|
#4583 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u mojego brata było to samo, weszli goście, para młoda za nimi i jak oni weszli, to było przywitanie, pierwszy toast i obiad, po obiedzie był pierwszy taniec zaraz i nagle połowy gości nie ma. U mnei to nie było wina DJ, bo on spisywał sie naprawdę super. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, być moze nasz slub nie był tak ważny dla niektórych. ja napisałam tylko ze swojego własnego doświadczenia jak to wyglądało, nie pisałam, że kazdy powinnien brać ciagły udział w weselu, wiadomo można wyjśc na fajkę, pogadać, dosiaść się nawet itp, ale później gdy przychodzi do zabaw i trzeba wołać, to uwierz mi, że nawet najlepszy DJ nie pomoże i mojemu TŻ było w niektórych momentach przykro, moje rodzina spisała się super.
|
|
#4585 |
|
BAN stały
|
Janek tak obrzygal najladniejsza koszulke jaka ma (z napisem mummy is great, ze sie nie doprala.Teraz bedzie musial w tej marry christmas chodzic
|
|
|
|
#4586 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
To niezbyt sympatyczne. Młodzi często przez co najmniej rok zajmują się organizacją, kombinują żeby gościom było jak najfajniej a i tak jest biadolenie.
|
|
#4587 |
|
BAN stały
|
Musze przegladnac garderobe i powoli selekcjonowac rozmiar 80, jeszcze co prawda czas, ale trzeba wiedziec co ewentualnie dopkupic
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Zgadnijcie ile w de kosztuje roczne ubezpieczenie samochodu? |
|
|
|
#4588 | |||
|
czyli Endżi
|
]
Cytat:
W tej Villi jest możliwość wykupienia noclegu, wszystko w jednym miejscu Liczymy, że to duże udogodnienie dla przyjezdnych.Cytat:
![]() W moim upatrzonym miejscu jedzenie mają na pewno dobre. DJ będzie grał taką muzę jaką polecimy więc liczymy, że pod tym względem też będzie ok. No a alko to wódka z dobrej półki, na pewno nie będę oszczędzać paru złotych na jakieś paskudztwo. Dekoracje jakie sobie wymyśliłam są raczej nowoczesne. Nigdzie na żywo tego nie widziałam. No ale skoro ja uważam, że jest ekstra, to inni też powinni docenić... Tż mi jeszcze kwęka żeby oglądać inne miejscówki, ale ja już sobie wkręciłam tą Villę i i tak nic z tego nie będzie Już w przyszłym tygodniu termin powinien być zaklepany na 100%.Lada dzień zaczynam mierzyć suknie W pierwszym salonie jakim byłam babka na dzień dobry mi powiedziała, że widzi, że ze względu na mój wzrost prawdopodobnie będę potrzebowała czegoś na miarę Poczułam się jak dwumetrowa koszykarka a nie baba o wzroście 180cm Może zamówię coś z katalogu, może wezmę coś gotowego.Raczej kupuję a nie wypożyczam. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
No to jest motywacja żeby pisać ![]() Raczej i tak wrzucę zdjęcia do K. - nawet gdyby nikt nie oglądał
|
|
#4589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym kupa roboty w domu,a teściowej już nie ma![]() Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
kama, w sumie tak ciepło, ze w nosidełku tak samo jak w spacerówkę możesz ubrać... no, chyba że u Was wieje
![]() kahunia, też poluję na pampy w promo Te z Lidla fajnie wychodzą, bo za 88 masz dużą pakę - w tej chwili najlepsza promocja Basen jest the best Super, że Am polubiła czarna, bo Roskowych jest kilka rodzajów anutka, no będę musiała Tylko ze względu na "problem kupy" nie bardzo wiem co mu dać... bo w sumie tylko owoce wchodzą w grę, a dokładniej śliwka, gruszka i brzoskwinia... ale gruszka i brzoskwinia podobno dopiero po jabłku, a jabłka nie chce Dobre wieści od pediatry ![]() rusałka, super, że się Maluch ze spacerówką polubił misia ![]() ![]() ![]() tassia też ![]() Dla Poli ![]() passion, ta czemu nic nie mówiła Dobrze, że już dobrze motylku, też kupiłam polecone przez którąś z dziewczyn mydełko dr. Beckermanna i o dziwo i cudo odplamiło marchewkę, co to nawet wybielaczem nie chciała zejść Aniołku, biadolenie jest zawsze, więc albo będziecie się starali jak nie wiem co i ktoś i tak będzie marudził, albo zrobicie po swojemu, dla siebie, a marudą się nie będziecie przejmowali ![]() Dobra muzyka, dobre jedzenie i w miarę sensowna sala, to 80% sukcesu My wybraliśmy miejsce gdzie można było wyjść na zewnątrz, ale tylko do zachodu słońca Potem gościom został kawałek trawy i parking przed - tam była palarnia. Jedzenie na miejscu było dobre - sprawdzone, bo wcześniej rodzice kilka imprez tam robili, muzykę wybieraliśmy baaardzo dokładnie (było też ustalone co będzie grane, a przede wszystkim - i tu radzę zwrócić uwagę - kto decyduje co puszcza DJ... chodzi o to, DJ nie puszczał cały czas sokołów, bo pijany wujek po raz dziesiąty przychodzi, że chce . Cała reszta, czyli okrągłe stoły, zabawy (a raczej minimum zabaw), alkohol, wystrój, etc... był wybierany przez nas dla nas. O dziwo nie było większych zastrzeżeń i ekipa się fajnie bawiła BTW. tez mieliśmy wesele w Villi Villi Caprice we Wrocławiu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

widac to jak slonce wyszlo 

[/RIGHT]

Zajechaliście na salę wszyscy razem, jednocześnie czy np. mieliście sesję zdjęciową po wyjściu z kościoła?

Dobrze, że już dobrze