|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Sklep stacjonarny o innej nazwie, ale mają ich buty Kosztowały 370 zł, więc trochę więcej ale są całe ze skóry i TŻ twierdził, że są takie super wygodne, że starczą mu do końca życia
|
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
no te 20 zl wiecej to nie tragedia ;p dzieki ;*
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia z biustonoszem Cytat:
3 i 4 najładniejsze ;DCytat:
tylko tam się Tżtwoi podobały
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-05-16 o 17:25 |
|||
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj buty ślubne
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, ja teraz bede sie rozgaladala. Do jednej cukierni dzwonilam I na oko wycenila tort smietanowy w marcepanie na ok. 400 zl dla 100 osob. Podzwonie jeszcze ale mysle, ze tam wyjdzie najtaniej. Tylko problem jest bo nie znam tej cukiernii bo to w innym miescie jest![]() siedze na zajeciach z tabletem I Was czytam ![]() Cytat:
|
|
#3786 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem na takim etapie, że nawet pogoda mnie nie martwi , byle nie lało na samo wyjście z kościoła, lekko padać może z cukru nie jestem
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy na oku obrączki
od jutra ciąg dalszy rozdawania zaproszeń, no i idziemy do księdza, dać na zapowiedzi, trochę się stresuję, co powinnam wiedzieć, przed pójściem do księdza ? już będziemy spisywać protokół ?od dziś 3 miesiące
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, zajrzyjcie do Venezii, TŻ kupił tam super wygodne buty za 200zł. One akurat nie są do garnituru, ale do garnituru też mieli spory wybór i my tam będziemy kupować.
My akurat byliśmy w Outlecie, ale w regularnych sklepach też mają spoko ceny. |
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3791 | |
|
Rozeznanie
|
![]() lexie42 - powodzenia w rozdawaniu pokazywałaś już buty? ![]() Cytat:
Cena przyzwoita wg mnie - my też szykujemy coś koło tej ceny.Tak wcześnie na zapowiedzi? Nie wiem czy czytałaś, ale mój ksiądz się śmiał, że przyszliśmy 2 miesiące wcześniej spisywać protokół - powiedział, że mamy przyjść najwcześniej w czerwcu skoro nam się tak spieszy
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam mega doła
w ten łikend mamy z TŻ 5 rocznicę i 1 rocznicę zaręczyn, mieliśmy się spotkać i jechałam do niego (100km), ale musiałam zawrócić - droga całkiem zalana, wjechałam w ścianę deszczu, wycieraczki nie nadążały, z jednej strony pola całe zalane, z drugiej wodospady brudnej wody wlewające się na ulicę, o mały włos, a ta woda odciełaby drogę powrotu... teraz jak mi przesszedł ten stres to mi się ryczeć chce jak nie wiem wygląda na to, że rocznicę spędzimy oddzielnie ![]() ![]()
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam do Was dziewczyny po tych kilku szalonych dniach
Najbliższy miesiąc będzie czystą masakrą, więc mogę się rzadziej udzielać, ale na szczęście w połowie czerwca finisz ze studiami i na głowie zostanie mi już tylko ślub z pracą w tle! Ja chcę tylko skończyć z tymi piekielnymi studiami teraz, a na ślubne sprawy nie mam w ogóle ochoty, bo studia wszystko obrzydzają
|
|
|
|
#3797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem troche wsciekla ale moze jak ochłone to napisze poza tym wyraziłaś to co ja chcialam wyrazic tylko troche ładniej ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
szkoda, umnietez brzydko i pada, ale drogi niepłyną strumieniami
|
|
#3798 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do znajomych to racja nikt nawet nie zwrócił uwagi i 3,4 os pewne że będą szczególnie się cieszę że będzie pewna para która właśnie nie wiedziała że dostanie zaproszenie, znajomi bardzo fajnie potraktowali zaproszenia pytali co chcemy dostać więc im powiedzieliśmy że książki i planszówki. Jeden powiedział że 13tego ma wyjazd na wakacje ale postara się coś zmienić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i trochę dziwnie na mnie patrzą jak mówie że np napisałam do Pani z sali ze chcę inny kolor niż mają dostępny "bo przecież mogłam wybrać spośród tych co są"Cytat:
Moja teściowa dowiedziała się o TŻ w 3 msc bo lekarze uznali że nie mogą mieć dzieci a sama miała okres raz na kilka miesięcy i normalnie przez te 3 msc funkcjonowała paliła dużo i nosiła ciężko a TŻ zdrowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) na alkochol dla nich i wynajęcie loży w 2-óch klubach sama wymyśliłam i wykonałam wszytski zabawy dla PMki i wszystkie oczywiście potem mi gratulowały że tak fajnie to zorganizowałam (nie płaciły prawie za nic bo ja stawiałam cały alkohol) Nadrobiłam tylko tyle będę nadrabiać dalej ale jutro odbieramy garniak TŻ a potem znowu proszenie w niedziele również ale rozdamy aż 10 zaproszeń Jako że nie wiem czy będę później namisek1990 adziia13 Wszystkiego najlepszego jutro dziewczyny mam nadzieję że będzie wszystko tak jak sobie zaplanowałyście i że będzie to jeden z najcudowniejszych dni w waszym życiu szczęścia i miłości moje drogie i zabawy do białego rana a nawet dłuzej
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Wróciłam do domu, koniec z jeżdżeniem do Krakowa. Nadrabianie czas zacząć. ;]
Namisek i Adziia13 Życzę Wam dziewczyny wspaniałego ślubnego dnia, dobrej pogody (musi przestać padać na tę okoliczność, wiem że tak będzie!) i powodzenia ze wszystkim! Trzymam kciuki mocno. ![]() Le_lena Masz super rzęsy. ![]() Kenia - ale bym jechała. Sreberko4 Witaj. ![]() Godzia_13 Ładna fryzurka próbna. Marlenka Fajnie, że jesteś zadowolona z zabiegu wybielania. Też byłam na takim jakiś czas temu i mam podobne odczucia.Tylko teraz obsesyjnie szoruję zęby, żeby utrzymać ten efekt. ![]() Buty świetne! A zachowanie teściowej dramatyczne. :| Staraj się tym nie przejmować, ja też jestem zdania, że nie zadowoli się wszystkich… Ewaden Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało. ![]() Pysia Biedna kicia. Ściskam mocno i trzymam kciuki. Musi być dobrze.Szczeperka GRATULACJE Super!I zazdroszczę, my się długo będziemy musieli wstrzymać ze staraniem, a już bym chciała. ![]() Dotka90 O to teraz już muszę kupić tę odżywkę do rzęs. ![]() cornflower_girl Dobrze, że się wyjaśniło z dokumentami w hotelu (ale mają organizację Piękne macie obrączki, świetnie wykonane. ![]() Wenedka Oo to sporo załatwiliście. Fajny wybór piosenki na pierwszy taniec. ![]() Activelifestyle Gratuluję protokołu. - pomyliłam się, źle doczytałam, przepraszam ![]() Z sukienek na poprawiny najbardziej podoba mi się 3. Mojakaren Przykro mi, że nie będziecie razem w rocznicę. Cholerny deszcz. :/ Ale nadrobicie to. Trzymaj się.Pisałyście o dzieciach na weselu, mnie tam one nie przeszkadzają, byle tylko ktoś się nimi opiekował, a na weselach na których dotąd byłam, jakoś zawsze była osoba ogarniająca najmłodszych i nie było większego rozrabiania. Tydzień temu na weselu sama z nieznanymi dzieciakami tańczyłam w kółeczku. U mnie tak się składa, że będą tylko trzy osoby niepełnoletnie i to w wieku 9, 12 i 16 lat. Młodszych dzieci akurat nie ma w naszych rodzinach.Pojawił się też temat rajstop i pończoch. Ja sobie kupiłam pończochy i pas, chociaż nigdy takich rzeczy nie nosiłam, ale mama mnie namawiała. I pani w sklepie. ;P Stwierdziłam - a co mi tam, nie będzie chociaż objeżdżania w kroku, co mnie zawsze spotyka w rajstopach. ;]
napisałam post na wizażu, a powinnam się uczyć Edytowane przez zły jeż Czas edycji: 2014-05-16 o 22:03 Powód: pomyłka |
|
|
|
#3800 | ||
|
Zadomowienie
|
bradoja dzięki za odpowiedz !
Cytat:
![]() Słyszałam właśnie, że Małopolska strasznie zalana. Nie załamuj się, odbijecie sobie jeszcze i to z nawiązką. Kalendarzowe daty nie są ważne. Ważne, że jest miłość. Jak chcesz, to ja Ci datę zmienię w kalendarzu jak już dotrzesz do TŻ Cytat:
Przetrwasz ciężki czas, a później będzie tylko dobrze! A dziś dzwoniła babka z salonu i są moje LaBodowe koszmarki do odbioru Ale nie wiem, kiedy będę miała czas po nie jechać. Może dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Oby pasowały
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle najbardziej podobają mi się sukienki 3 i 4, 1 też też jest piękna tylko może robić ciążowy brzuszek
![]() mojakaren przykro mi... ale lepiej zawrócić niż miałoby Ci się coś stać po drodze. Przełóżcie to na inny dzień, nie ma co ryzykować. Za to następne rocznice będziecie spędzać już razem ![]() Lexie gratki za buty Pokarzesz jak prezentują się na nodze?Lg koniecznie się pochwal jak przyjdą
|
#3802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze, że jesteś cała i zdrowa! Niedługo będziecie już nierozłączni Rocznicę będziesz spędzała z MĘŻEM lexie42 - no tak i nawet mówiłam, że mi się podobają A wygodne są? jak leżą na nodze? zadowolona jesteś? ![]() karolinuuusia - to możliwe, że protokół też spiszecie. Nie jestem pewna, ale dobrze by było jakbyście mieli papiery z USC i metryki chrztu A co do mnie to nie muszę mieć, ani nauk, ani poradni więc pewnie z protokołem się księdzu nie spieszy Poza tym mój proboszcz jest tak zabiegany, że na nic nie ma czasu, więc nie wiem kiedy spiszemy ![]() Anesthesia - super, że już będziesz miała studia z głowy ![]() zły jeż - dziękuję za opinię co do sukienki
|
|
|
|
|
#3803 | |||||
|
Konto usunięte
|
To dobrze że blisko
![]() Cytat:
Nie będzie padać, bedzie ciepło Cytat:
![]() pysia1987 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale podobno cena złota teraz wzrosła Namisek i Adziia13
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Pięknej pogody, niech goście dopiszą, szczęścia i miłości z Mężem |
|||||
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
activelifestyle
Przepraszam za pomyłkę, pogubiłam się chyba w tych licznych stronach wątku. ![]() Anesthesia Powodzenia ze studiami
|
#3805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No oczywiście że nic złego! Przecież to normalne w dzisiejszych czasach że prawie na każdym weselu są winietki ![]() Cytat:
kolejna stanikowo uświadomiona kobieta! ![]() Cytat:
Cytat:
pysia trzymam kciuki za kota! ![]() Dziś za nami dobry dzień, dużo załatwiliśmy No i moja florysta potwierdziła że będą piwonie
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
Lg_ago my będziemy mieć biezniki z juty. Nasza dekoratorka takimi dysponuje i na targach byl stół w tym stylu i wyglądało bosko
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
activelifetyle Widziałam dziś na żywo tę z H&M-wygląda bardzo ładnie i wykonanie jest staranne. Nie miałam czasu mierzyć i mocniej się przyjrzeć
Inne sukienki też są piękne i wg mnie bardzo odpowiednie na poprawiny ![]() mojakaren Przykra sprawa Ale to siła wyższa, nic nie poradzisz. W tym roku przerabiałam tak walentynki, byłam ponad 100 km od TŻ-ta, rozumiem Cię naprawdę... Zresztą, daty nie są najważniejsze, poświętujecie tak szybko jak to będzie możliwe ![]() An Powodzenia, na pewno dasz radę
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
Tak czytam Wasze posty odnośnie protokołu i już się boję
![]() Ślub 26.07 a my go jeszcze nie spisaliśmy naprawdę tak wcześnie trzeba ten dokument spisywać? w sumie ksiądz nam jakoś nic nie mówił co, jak i kiedy.. hmmWszystkiego najlepszego dla par, które jutro wkroczą na nową drogę życia! dużo miłości ♥
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale musi być spisany chociaż na miesiąc przed ślubem
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
karolinuuusia uf, to mamy jeszcze troszkę czasu
tak czy siak udamy się niedługo pewnie na 'pogawędkę' z księdzem Tak się ostatnio zastanawiałam nad tym, jak jest wybierany ksiądz który prowadzi mszę na naszym ślubie. Czy podczas podpisywania protokołu ktoś nam udzieli informacji, który z księży tego dnia będzie na mszy, czy po prostu dowiemy się jak przyjedziemy do kościoła?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Sklep stacjonarny o innej nazwie, ale mają ich buty

najlepsze było jak poprosiłam o rozmiar 75b, aż doszłyśmy z rozmiarami do 65f
ale teraz to się zmieni i zamierzam się zaopatrzyć w kilka w dobrym rozmiarze

z całym szacunkiem dla naszego kleru 

dziś 3 miesiące do ślubu ! 

w ten łikend mamy z TŻ 5 rocznicę i 1 rocznicę zaręczyn, mieliśmy się spotkać i jechałam do niego (100km), ale musiałam zawrócić - droga całkiem zalana, wjechałam w ścianę deszczu, wycieraczki nie nadążały, z jednej strony pola całe zalane, z drugiej wodospady brudnej wody wlewające się na ulicę, o mały włos, a ta woda odciełaby drogę powrotu... teraz jak mi przesszedł ten stres to mi się ryczeć chce jak nie wiem 
Wytłumaczę się rozdwojeniem jaźni najwyższych władz kościelnych

naprawdę tak wcześnie trzeba ten dokument spisywać? w sumie ksiądz nam jakoś nic nie mówił co, jak i kiedy.. hmm