![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Elllmi-no to nasi mężowie cierpią na to samo
![]() Tylko ty mówisz że twój ma mniejsze jak na zdjęciach a mój ma większe,od nadgarstka gdzieś do połowy dłoni(może troszkę mniej) dochodzi ten "guz". I jak dłoń jest naprężona to jest twarde a jak luźno trzyma to ta woda(?) między palcami się przemieszcza jak się uciska. No taki pęcherz z wodą po prostu.Okropne uczucie to dotykać. Moje małe usnęło w takiej pozycji że nawet go do łóżeczka nie dam rady przenieść.
#2162 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty zgrabna jestes ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ksiazki... ja czytam o 1 w nocy ![]()
![]() |
#2164 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z jakim kuponem? Ja nic nie wiem ![]() Cytat:
współczuję dnia bez drzemki Ani. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A reszta - norma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lili spi ale zasnela jakies 15 minut temu dopiero. Tez juz w ogole nie spi w dzien ![]()
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
Nina my bardzo chetnie moze nastepny weekend w ten mamy wesele a w kazda inna sobote jeździmy na hipoterapie za Skarżysko wiec was mijamy po drodze Meneg Yae rozwala mala akrobatkabi jaknprzeczkolak wyglada Sarah fajnie ze się odezwalas gratulacje za odwage Natki i brawa dla siostry a tak sie martwilas Szaja mam prośbę mozesz wkleic linka do artykulu o wit D Nie moge przestawic sie na tryb domowy jutro do pracy jade zawiesc zwolnienie i zabrac swoje rzeczy Wczoraj byliśmy w owi u neurologa i mielismy zajecia z pedagogiem wszyscy pochwalili rozwoj mowy Jula i rozwoj intelektualny jak slyszalam ze bardzo madry chlopczyk to skrzydla mi urosly Z mowa idziemy do przodu codziennie cos nowego proste zdania ale i tak do Fifka czy Oliwki nam daleko Wiecej nie pamiętam obiecuje czytac na bieżąco gorzej z pisaniem bo Julo nie pozwoli
#2170 |
Zakorzenienie
|
Elllmi-wyglądacie z Zenusiem
![]() ![]() Ja też uwielbiam wszystko co zwie się nugat ![]() Hje-jak Twoje ręce? Wyleczyłaś to cholerstwo? Telefon podjął ze mną współpracę i o dziwo wysyła to co napisze ![]() ![]() ![]()
#2171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze sa nie do rozpracowania, nawet dla tz ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Sikam!!! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zgrabności ,to ja się tutaj nawet licytować nie zaczynam, bo się nam znowu o odchudzaniu temat nakręci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na końcu tego katalogu http://catalogs.hm.com/4104KIDS/4104KidsPL/ jest kupon; tylko nie wiem, czy trzeba mieć wydrukwoany, czy wystarczy np. w telefonie pokazac; ja miałam wydrukwoany Cytat:
![]() przypomniałaś mi Zenusia ![]()
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
mika ogromne brawa dla Julka
![]() ellmi dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Niestety... Wróciło ze zdwojoną siłą. Palca wskazującego zajęło już równiutką połowę, przeszło na palec środkowy, pojawia się już pod obrączką, więc nie noszę... Na łokciach i kolanach masakra taka, że nie chodzę już w ogóle w sukienkach, ani niczym, co jest przed kolano, a krótki rękawek tylko w domu. Coraz częściej pojawia się też na głowie na linii z włosami, pod biustonoszem: między uu i pod pachami... A najlepsze - na wzgórku łonowym również, od jakiegoś miesiąca... Zauważyłam, że największy wysyp jest 2 tyg. przed @
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to, że to wszystko tak piekielnie swędzi, więc drapię, a jak drapię, to się z tego robią rany i koło się zamyka ![]() Okropnie się czuję, nie dość, że jestem gruba, mam problemy z cerą, to jeszcze doszło to. Dobrze, że jesień i zima idą, bo przynajmniej można wszystko ukryć pod ubraniami. A tak? ![]() Przepraszam, że taki wywód.. A u Ciebie jak z tym szajsem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Debrah mlode nie spi, polozylam k. 13 na 1,5h i taki efekt teraz mamy. Zrezygnowac z drzemki czy co???
![]() Ja sie fatalnie czuje, idealne urodziny:'(z ogromnym bolem glowy i wszystkiego co moze bolec Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Sekundę temu zasnęła.
Jakieś 2 tygodnie temu był taki czas ze szła spać o 20 ~ 20:30 I to był raj bo jeszcze miałam.na.cokolwiek siłę, no ale trudno. Teraz za to 22 - 23:30 więc trochę słabo, Bokeh : też czytam o 1, rzadko chodzę spać wcześniej niż 1:30. Tylko trochę padnięta potem jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no wiec poszlam prywatnie ![]() ![]() ale bylismy u reh i ona tez patrzyla jak mlody smiga, tez miala zastrzezenia do jednej lydki, ze leci do srodka czy jakos tak ale pochodzilismy w butkach profilaktycznych i jest ok ellmi - ale cudni jestescie!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ja dzis z mezem rozmwialam o tym wlasnie ze co my bedziemy z mlodym w zime robic jak juz o 16 ciemnica i stwierdzilismy ze trzeba na podworku zamontowac taka wielka lampe bo nie mamy nic, ciemno jak w du.pie u murzyna a Ty tu o swiatelkach i wystawach, o losie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem w szoku że 3 letnie dziecko nie je samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2180 |
Konto usunięte
|
Mika, proszę:
http://www.naszezyciebezchemii.blogs...-przygoda.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
hje - o matko, wspolczuje!
mika - brawa dla synka! -------------- czlowiek to ma jednak zryty beret ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- https://wizaz.pl/Moda/Porady-stylist...tm_campaign=NP noooooo, ceny adekwatne do kieszonkowego przecietnej licealistki tudziez do wyplaty nauczyciela ![]() u nas kilka dni temu mlody tez nie spal nic a nic, trwalo to niecaly tydz, zasypial wtedy ciut po 19. od kilku dni wszystko wrocilo do normy, drzemka w poludnie, zasypia przed 21. moze to pogoda czy kij wie jaki ciort ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Lady: no właśnie nie wiem chyba trochę wcześnie? Bo tak bez drzemki dzień w dzień to ona się będzie słaniac o 18, nie chce kurczę dziecka meczyc.. więc chyba muszę przemeczyc się ja: P
I tak dobrze ze wstaje 8~8:30 zamiast o 5 na przykład. Little: też bym parke chciała bardzo Ale nie mam kasy obecnie za 60zł bym brała Ale ja nie wiem skąd taka wziąć niestety, wszystko po 300 zł Duże jest tescowe 92 ? Dialog z dziś: dziecko w wannie A: mama mama cieńcie, cieńcie! ('Ciezkie' ) Ja: ale co jest ciężkie kochanie? A (lapiac się za wiadoma część ciała) pupa! Pupa! ![]() ![]() Właśnie jem rurki z biedry , i to ja pisałam o milce oreo: mur: I też kocham to co nugatowe. .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
O kurcze to faktycznie się nieźle rozniosło
![]() ![]() ![]()
#2184 |
Zakorzenienie
|
I agawę, i aloes posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mala, Lady, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ellmi Fifek i ślimak mnie rozwalił, prawie się popłakałam ze wzruszenia ![]() Debrah ja też się przymierzam do zakończenia drzemek w dzień; po godzinnej drzemce ok. 13 Ewa buszuje do północy ![]() ![]() Sarah miło Cię tutaj widzieć! ![]() ![]() Lady sto lat! Oby odciski omijały Cię z daleka ![]() ![]() Little ja jeżdżę co jakiś czas do takiego fajnego sklepu, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i wczoraj przymierzałam cuuuudny czerwony płaszczyk po przecenie za 59 zł i niestety za szeroki był ![]() Ja też fanka nugatu, lubię bardzo tą czekoladę z Lidla z nugatowym nadzieniem, ale dzisiaj nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() no to dzięki dziewczyny za info o milce, a najbardziej moje boczki Wam dziekują ![]() Cytat:
![]() a co do ciężkości pupy, to też padłam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() kurczę, ale tu spamuję ostatnio ![]() teraz spadam dobranocki ![]()
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Czyli okazuje się ze więcej dzieci ma ze spaniem kłopoty jak my, no ja jeszcze nie wiem jak rozgryźć, wczoraj drzemki niet i o 17:30 to już musiałam na rzesach stawać żeby ją jakoś rozruszać i nie zasnęła.
W aucie wracając od T. przed 19 ja zagadywałam, pytam się, a czy są autka, a zobacz tramwaj a to tamto: brzydal: bida mala odpowiadała mi, mimo że oczy jej lecialy, A nagle "hrrr grrr " i dziecko padło, śpi. Więc kurczę nie wydaje mi się by już był czas ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
ellmi na zdjeciu, to miasteczko filmowe czy fototapeta; zywego ducha na ulicy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
No to wygląda na to że masz też lekarstwo
![]() Spróbuj najpierw z aloesem,z tego co czytałam ma większe właściwości antyseptyczne ![]() Oby Ci pomogło bo wiem doskonale jakie to dołujące (oj wiem ![]() Silver- dziękuje ![]() No i co? Pochwaliłam telefon i problemy wróciły ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.