|
|
#2941 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
|
|
#2942 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie czasami jest szkoda kasy wydanej na jedzenie, serio (gotować i jeść lubię, a nawet i kocham, no ale jak sobie na ceny żywności w sklepach popatrzę, to się wszystkiego odechciewa; poza tym często porównuję ceny żarcie vs zbytki, wtedy tym bardziej mi żal) ![]() Cytat:
Tylko mam mały problem - awaria kabla od aparatu (tym razem nie koteł winny, a druciki grubości włosa, które wyszły se z wejścia usb razem z kablem) ![]() --- Mama mi powiedziała przed chwilą, że dziewczyna, którą od lat znam z widzenia, powiesiła się wczoraj (35 lat i dwoje dzieci)... |
||
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale celtica godnie zastepuje a prasowana jest ![]() Przesylka od Ju pomogla mi zdecydowac, wzielam za dobry znak i zabralam ze soba
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale taki lajf, każdy popełnia swoje wybory. 2. Koszmar. Co się musiało stać że do takiego czynu ją doprowadziło ? ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
BTW -d ziękowałam Ci już za polecenie Jojco? Jeśli nie, to dzięki Teraz tylko szukam dilu, bo owe ceny stoją mi w gardle
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-06 o 15:34 |
|||
|
|
|
#2945 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sorry, ale zabrzmiało tak, jakbyś przejadała co najmniej 5 stówek w tygodniu ![]() No chyba, że... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2947 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2948 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat żarcie w porownaniu z cenami innych rzeczy /kosmetyki,odzież, byle tabletki, media, inne oplaty/rachunki jest jeszcze najtańsze. Oczywiście nie wszystko, ale mimo wszystko nie jest aż tak drogie.
Ta odżywka od Flo jest za☠☠☠ista Malutka ilość nałożona na chwilę robi taaaki wyślizg na wlosach Podczas splukiwania nie mogłam sie nadziwić i namacać , dopisana do listy zakupowej, na lepsze czasy ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Ja też ![]() O, cytaowanie mi wrócili ![]() Gryksiu, Ty sie nie chichotaj, tylko leć sprawdzić czy garniak z komuni pasuje |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2952 | |||||||
|
Panaroja
|
snad chorobowego nieróbstwa co się jutro kończy
![]() Cytat:
2. Cytat:
wygłaskaj !Cytat:
Cytat:
2.stówa myślę najmarniej Cytat:
Cytat:
nie snam ![]() ![]() ale jak blanche to na pewno kit ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2953 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
2.bo Image jest fajne Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Przed chwilą mi na górze mignął WYWÓZ GRUZU ![]() Chociaż zważywszy nieustanne w Barze rozmowy o remontach ...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No dooobra, biorę to na siebie, to moja wina To co chcecie żeby migało? Porozmawiajmy o tym. Super hiper ciastka Harvey Specter co tam kto chce niech doda ciekawe co nam wyskoczy ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-06 o 22:25 |
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie, mam włosy takie... zmęczone, jak myję, to się jakby "zlepiają" w taką nierozczesywalną bryłę, muszę dawać sporo odżywki, żeby się rozdzielały, ale z kolei wtedy na drgi dzień są jakby tłuste. I w ogóle opadnięte są, jak spod czapki. Cienkie - takie mam z natury, ale jakieś takie smutne te włosy. Chcialabym żeby się przynajmniej tak nie zbrylaly przy myciu, bo to jest bardzo deprymujące...
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyglaskana
Cytat:
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna rzecz, że włos się nie jeży a bryli, tłuści od ogrzewania i hormonalnych zawirowań, także uwzględnij w obserwacjach. Szmapon oczyszczający np Pollena Ewa. Dowolny model Dla ułatwienia diagnozy - wyznaj szczerze nazwy wszytskich produktów, których używasz. |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
No w podroz, bo jeszcze nie mialam okazji obejrzec dokladnie
![]() Wlasnie startuje, spozniony godzine...
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odnośnie Joico - o ja pierd.....e jest bomba!!!!! Justyno - nie sugeruj się, na cienkich szybko przetłuszcza etc, to tylko dla spalonych słomek ratunek - silikonowa otoczka. Oblepiaczek udawacz zdrowego włosa, cholernie dobry, ale wciąż tylko dla spalonych
|
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc myję Pantene pro wi Agua Light - mycie bez obciążania A odżywka Volume Syoss Cytat:
Niedawno rozjaśniałam odrobinę włosy, ale problem był już wcześniej. Tym niemniej po rozjaśnianiu z "gładzi włosowej" wystają na całej dlugości takie końcówki jak ogonki w górę ![]() No i ja nigdy nie miałam włosów ani dużo, ani gestych specjalnie, ale za to świetnie się układały - jak je podczas wysuszania "pogniotlam", to robiły się ładne fale i skręty. Teraz tylko te z tyłu, a przód jak u wyliniałego charta afgańskiego, albo co go mole wyjadły
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstające antenti to albo połamane włosy na całej długości (wiem, bo mam) albo rosnące nowe (też mam) albo jedno i drugie - vide moja sytuacja. ![]() Elektryzują się zapewne od ciepła, szalików, kołnierzy itp, jak to włosy zimą Oczyścić jakimś szmaponem w stylu Barwa (choć wolę pollena Eva) warto, żeby zobaczyć czy to coś da. Nie zaszkodzi. A nóż widelec pomoże? Może sprawa jest błaha i włosy obciążone, bo w ogrzewaniu, zimą mają do tego skłonności. |
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad wqurwy kolejny atomek do dupy ... Człowiek przeczołgany po tygodniu grozy chce zażyć perfum których skąpi na co dzień , no ale podły nastrój. Idzie człowiek po atomka z Banditem a tu wyparowało 1/3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Piszesz że szybko się przetłuszczają może trza myć codziennie? dodatkowo zakupić odżywkę z rosyjską i nakładać na skórę głowy żeby ją nawilżyć ja mam taką : i jest ok https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...acniajacy.html Może coś do falowanych włosów? No i nie oszukujmy się sezon grzewczy, czapki to włosom nie służy ... A na marginesie ktoś używał nowości z polleny evy? http://pollenaewa.com.pl/products/na...miodowy-1000g/ http://pollenaewa.com.pl/products/na...-polnym-1000g/ http://pollenaewa.com.pl/products/na...a-roza-1000ml/ ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
2 Aaaaa ja myślałam że o włosach mówisz
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo wszystkim dziękuję za opinie na temat portfela
Chłop: No, ale to przecież nie rozrzutność, tylko oszczędność. Dostaniesz ZAMIAST perfum. A ile flaszek byś kupiła w tej cenie, no ile? Jakie to JOICO takie dobre? Nesko ![]() Miłej soboty całemu Baru
|
|
#2965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-plynie.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...de-karite.html Cytat:
2. Cytat:
2. 3. Nie znam, ale pewnie dobre jak wszystkie chyba ich szampony ![]() Rejcz, super że Jajco Ci sluży ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Mam na włosach olej kokosowy i miod...pachnie świetnie i tak samo smakuje...ciekawe co wlosy po umyciu na to
|
|||
|
|
|
#2966 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Migdały - płatki rzucam na suchą rozgrzaną patelnię, prażę, przerzucam, dosypuję cukier i tak przerzucam dalej coby nie spalić aż cukier je oblepi. Mraaaaaauuuuu. Cytat:
Cwaniak jeden.2. Mowa cały czas o Joico Hydrator Cytat:
U niektórych z nas (np ja) wcale nie lepiej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-07 o 12:58 |
|||
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znad soczku wyspałam się wreszcie |
||
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale to 10 tka
![]() ![]() ![]() I teraz potrzebuję 2 szklanych 10 tek jedną na Casbasha drugą na Bandita Miłej ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Coś czułaś Próbujemy zmontować spotkanie ale cuś słabo nam idzie ![]() U mnie też słabo na tyle że gotowa jestem pierdzielnać sobie bambusy na ścianę ![]() Zatestowałam dziś nową lady Gagę
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-07 o 14:45 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

Tylko mam mały problem - awaria kabla od aparatu (tym razem nie koteł winny, a druciki grubości włosa, które wyszły se z wejścia usb razem z kablem) 
Normalnie rzuciłam się na nie.
No ale taki lajf, każdy popełnia swoje wybory. 

wygłaskaj !

Cwaniak jeden.