|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Szuu wybaczam :P
Marei twoj kot urzekl mnie z chwila kiedy wrzucilas jego fotke do klubu Irmusia absolutnie sie nie gniewam oj tak dobrowolne wybieranie to by bylo cos :P
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój sierści sporo zostawia, prawda, ale to jest do ogarnięcia a wszyscy znajomi chwalą, że z 2 kotami lepiej, mniej zajęcia. Tylko, że mieszkanie w Niemczech ciężko wynająć z jednym a co dopiero z 2 ![]() Cytat:
ale w nim zakochałam się od razu. To był "ten jedyny"Właśnie nie miałam stymulacji. Gin mnie stymulowała psychicznie od kwietnia 2014 hihi, tzn marudziła, że jak chcę mieć dziecko to już, ja byłam nastawiona na "karierę" i chciałam 2-3lata poczekać, jednak.za 2-3 lata mogłoby być za późno i musiałam się oswajać z tą myślą. poza tym zimą 2013/2014 byłam bardzo chora i po tej chorobie zaleca się 0,5-1 roku nie zachodzić w ciążę. A gin na to, że zanim się uda i tak trochę minie. Ale chciałam receptę na nuvaring i zacząć się starać teraz od stycznia-lutego. Niestety jak wcześniej nuva był rewelacyjny, tak tym razem umierałam i drugi wyciągnęłam w połowie. Dostałam okres, potem pojechaliśmy na wakacje i postanowiliśmy, że co będzie to będzie, a od stycznia starania pełną parą. No i z wakacji wróciliśmy w trójkę byłam w szoku, ale gdzieś czytałam, że po odstawieniu anty łatwiej zajść w ciążę.
|
||
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też byłam teraz nastawiona na długie starania/leczenie/może nawet konieczność pogodzenia się z tym, ze więcej dzieci mieć nie będę a jednak.. Natura jest nieprzewidywalna. Po tym jak poroniłam, długo starałam się zajść w kolejną ciążę, miałam zabiegi w obrębie macicy, a potem po porodzie jakoś tak cykle wyglądały na bezowulacyjne, były za krótkie z mega obfitymi miesiączkami, jakoś czarno widziałam szanse na zajście w ciążę. A jednak niespodzianka![]() Także Marei kto wie, może jeszcze uda się Wam zmajstrować rodzeństwo dla synka
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za parę lat może chociaż będzie jeszcze szansa kto to wie...
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-04-13 o 00:59 |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Marei piękny kot
|
#1326 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
duży maluszek a czemu jednak zmiana szpitala? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mialam dziś dłużej pospać a tu o 7 obudził mnie tel służbowy
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Marei serio? A mówiła coś więcej ?
Dziewczyny, sorry ale uśmiałam się tylko przez Wasze odpowiedzi odnośnie oddychania ![]() Co do spinania3 brzucha to mam cały czas niestety. Justi dzieki ![]() Ej czekam na obchod i jestem tak zdenerwowana...
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-04-13 o 07:53 |
|
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie denerwuj się! Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Masija bedzie dobrze
Daj znać potem co lekarz powiedział
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
peeewnie, rób ze mnie glodomora ![]() Dzięki kochane, dam znać na pewno. Siedzę jak na szpilkach
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
jeju jaki miałam piękny sen śniło mi się baraszkowanie z tżtem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi się spina jak dużo pochodzę, i jak mam pęłny pęcherz ![]() Cytat:
![]() żeby u Ciebie było inaczejDziewczyny, umiecie oddychać przeponą? ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- A na majówkach pierwsze porody
|
|
#1333 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej Wam z pracy po raz ostatni !! Korzystając z nieograniczonego internetu robię ostatnie zakupy Prześcieradełka, wczoraj wygrałam bodziaczki DZIEWCZĘCE na all z tesco i muszę wgl Blance pokupować ciuchów bo jak się ciepło zrobiło to.. stwierdziłam że nie ma w czym chodzić.. ![]() Mam pytanie odnośnie majtek wielorazowych. Ja w takich nie chodziłam, i stąd moje pytanie.. Kiedy zamierzacie w nich chodzić? W sensie że np w szpitalu? Czy po domu? Czy gdzie? |
|||||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
te majtki wielorazowe lepsze od jednorazowych?? bo nie wiem czy kupic takie czy takie, czy wszystkie
(poza tym jakoś strasznie wyglądają )
|
|
|
|
#1336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kucek podnosi mnie tż ale jak go nie ma to nie wiem jak wstać ehh te uroki ciąży Cytat:
![]() mi koleżanka ostatnio powiedziała, że zazdrości mi że mogę rodzić SN bo ona po CC umierała i wolałaby się pomęczyć te kilka godzin SN niż potem tydzień po CC kciuki za dobre wieści Cytat:
Cytat:
chodzi ci o majtky siateczkowe? ja zacznę używać od razu w szpitalu a potem w domu, wiekszy przewiew będzie niż w zwykłych |
||||
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie one też przeraziły i dlatego pytam gdzie się w takcih chodzi Cytat:
Będę, będe. Musze lapka zrobić, póki co mam telefon ![]() U mnie w szpitalu bez majtek, a po domu.. jakos nie wyobrażam sobie wyjść w takich na spacer? Mam wrażenie ze one są strasznie niewygodne.. |
||
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
za miesiąc u nas będą pierwsze rozpakowane :O
ja to gaszę światło na wątku więc pewnie tu sama zostanę (o ile uda mi się donosić tak długo )Cytat:
nie wiem czy są wygodne bo też takich nie używałam po pierwszy porodzie |
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie myślałam, że ogólnie takie majty do szpitala... w domu sobie nie wyobrażam, tym bardziej gdzieś w takich wychodzić musiałabym mieć chyba jakieś wielkie grube dresy żeby nie było widać albo może jestem przewrażliwona
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba se je daruje, bo nie wiem jak i gdzie je nosić.. o.O
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendowo!
Łóżeczko, komoda i przewijak już stoją! Ja nie ogarniam tych majtek jedno, wielorazowych. Wzięłam dwie paczki siatkowych do szpitala, w domu to wolę bawełniane, swoje własne.
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
co do majtek- ja kliknęłam jednorazowe (sztuk 5) i wielorazowe (sztuk 2) myślę, te jednorazowe w szpitalu wykorzystać a wielorazowe w domu, ponoć szybko schną więc styknie może
![]() ja to kompletnie nie umiem oddychać tą przeponą na sr wszyscy umieją (z moim mężem włącznie) a ja nie
|
#1344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też spadek formy, brzuch się ciągle spina i o dłuższych spacerach nie ma mowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Heloooł, nadrabiam weekend
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Byłam wczoraj na Szybcy i wściekli Skończyło się po północy
|
#1346 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przygotowania pełną parą! |
||||
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę dużo magnezu a i tak mam ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile kupiłyście tych podkładów do przewijania w Rosmanie, bo ja na razie jedno opakowanie i nie wiem czy więcej nie wziąć
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie chce ich, skoro w szpitalu bez majtek a w domu i tak nie bede ich nosić i tak.. ![]() Poczyniłam moje pierwsze zamówionko w h&m
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
a które toooo??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

oj tak dobrowolne wybieranie to by bylo cos :P

haha ma charakterek. Moj Tz tez sie nie chcial dlugo zgodzic, musialam go bardzo przekonywac. Wiadomo koszt wiekszy. Teraz mi mama truje glowe, ze to glupota 2 koty i dziecko, ze siersc i takie tam.
a wszyscy znajomi chwalą, że z 2 kotami lepiej, mniej zajęcia. Tylko, że mieszkanie w Niemczech ciężko wynająć z jednym a co dopiero z 2 

duży maluszek 

śniło mi się baraszkowanie z tżtem 
żeby u Ciebie było inaczej
albo gorzkie kakao?
)
06.09.2014