|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wredny kotecek
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
|
|
|
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś pytał o produkt nawilżający do ciała, ja mogę polecić nowość z Evree, olejek Power Fruit.
Zdjęcie poniżej i skład dla zainteresowanych. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Disodium EDTA, BHA, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. |
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
Mam ten olejek z loreala, ale mi nie pasuje. Nada się do ciała?
|
|
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
Raczej nie nada się do ciała. Ja też go miałam i po kilku użyciach musiałam się z nim rozstać. W ogólne mi nie służył, nic nie robił, przetłuszczał skórę, a zapach jak dla mnie masakryczny.
Wymieszali prawie wszystkie możliwe olejki, ale efekt jest mizerny. Według mnie za dużo tego wszystkiego. |
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3217 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
Ok, dzięki
|
#3219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Idealia lepiej działa na moją skórę, lepiej nawilża. I jest bardziej wydajna. |
|
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;51485838]A ja mam wrażenie że ten kosmetyk za wiele nie robi.... ;/
Idealia lepiej działa na moją skórę, lepiej nawilża. I jest bardziej wydajna.[/QUOTE] Wiadomo, że ile osób tyle opinii. Według mnie najważniejsze, żeby każdy znalazł coś co będzie mu w 100% odpowiadało
|
|
|
|
#3221 | |
|
Ania
|
Cytat:
![]() Dzięki za info. |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Jesteście pewne?Moim zdaniem przereklamowana to jest marka apteczna Vichy - też z koncernu L'Oreal. Sukces marketingowy specjalistów od Photoshopa.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-22 o 07:07 |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie polecam absolutnie nivei nikt doslownie nikt w domu nie byl w stanie tego zuzyc tak piecze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawiodlam sie tylko ma jednym produkcie ale moja wina bo kupilam na spontanie bez czytania opini. Dobrze ze tylko 30 a nie 50 wydalam . Mowa o.profesjonalnym zabiegu mikrodermabrazji, jak bym przeczytala ulotke to bym wiedziala ze 5% migdal nic nie zrobi przeciez. Cytat:
Cytat:
A masz wrazliwe oczy ? Chociaz w sumie nivea cie noe podraznia to chyba nie. zastanawia mnie ta mixa ale u mnie priorytetem jest niepodraznianie wlasnie I nie wiem |
||||||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona może być za to niebieska to kicha xd
|
#3226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam obecnie w użyciu dwufazowke z Nivei i dla mnie jest ok, nic nie piecze , dobrze zmywa. Widac ile twarzy tyle opinii i nie ma co sie sugerować tylko trzeba sprawdzać na sobie
|
|
|
|
|
#3227 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html Jest jeszcze w ofercie odżywka w sprayu, ale ja nie widziałam jej w rossie. Dzięki Cytat:
Cytat:
Ten temat był już wałkowany kilkakrotnie. ![]() Parę stron wcześniej jest wszystko napisane Cytat:
|
||||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie po nim wysypalo po tygodniy uzywania. Masakra. Nie wiem kiedy mialam wczesniej krostke.... wtopa. Wywalam albo oddam komus
|
#3229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny polecałyście krem pod oczy Q10 z Rival de Loop. U mnie był tylko Hydro (4,19). Macie porównanie? Ten z Q10 jest lepszy?
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Może znajdę tutaj osobę z podobnym problemem :
czoło lekko tłuste na ktorym wyskakują "niespodzianki" policzki i broda suche ze skórkami nos normalny na skroniach ślady po trądziku Czy znajdę w rossie jakiś fajny krem dla skory odwodnionej? Uzywam na co dzien makijażu mineralnego do pracy, także muszę mieć coś co nada się pod podkład. Poczyniłam już małe zakupy ale nie wiem, czy zainwestować w serum Dermedic czy coś nada się z rossmanna. Ktoś coś? |
|
|
|
#3231 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
jak się nie sprawdzi to będę jak zawsze wszystke niewypaly.... Do smarowania nóg po goleniu a po takim silikonowym cacku to będą super gładkie
|
|
|
|
|
#3232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam podobną z małymi różnicami ![]() Bielenda biotechnologia ciekłokrystaliczna 7d młodzieńczy blask-odżywczy krem nawilżający 9dobry, nawilża) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-i-na-noc.html Bielenda biotechnologia ciekłokrystaliczna 7d nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-na-dzien.html Jest jeszcze z tej serii nawilżający krem koncentrat na noc (czaję się na niego) Ogólnie nie polecam Garnierów, Nivea!, AA, Eveline też sobie nie radzi ![]() Lirene ta seria aqua jest jeszcze całkiem, całkiem- niestety może być niewystarczająca Seria do cery suchej, czy przeciwzmarszczkowa jest dla mnie za tłusta Perfecty i Sorayi nie mialam Z Dermedic nie polecam kremu hydrain2 (tłusty, zapychacz), podobno lepszy jest z serii hydrain3 (niebieski słoiczek, u mnie czeka na testy) jest jeszcze z tej serii hydrain3 z pompką serum z bielendy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-anti-age.html może warto spróbować jest teraz promo w rossie? Edytowane przez bigosowadama Czas edycji: 2015-05-22 o 09:30 |
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam wczoraj z tej serii krem na noc. Użyłam wieczorem i po nałożeniu cera super, ale zobaczymy, jak się sprawdzi. Ale żeby matowił na dzień to nie wierzę, bo skoro np. nakładam makijaż (podkład/puder, to pomimo kremu te kosmetyki mogą powodować świecenie...
|
|
#3234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko co ma parafinę jest tłuste, zostawia powłoczkę i moja skóra się dusi, a potem mam niespodzianki Poza tym jeśli się nie mylę tu jest skomasowanie olejków więc parafina +olejki= wysyp? Tak samo boję się spróbować olejków z bielendy argan face oil i evree, mogę tego później bardzo żałować
|
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz to co mi pasuje nie musi Tobie
![]() Czoło mam błyszczące jednocześnie od czasu do czasu występuje kaszka (po potrawach, szczególnie tłustych i ostrych, kremach) Policzki suche, ściągnięte z rumieniem Często wyskakują mi podskórne gule A do tego mam alergiczne zapal spojówek ![]() Nie zawsze patrzyłam na skład a potem miałam efekty Teraz zastanawiam się nad kremami do cery naczynkowej na moje poliki Bielenda ma skład całkiem znośny, mógłby być lepszy
|
|
|
|
#3237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3238 | |
|
Makeup challenge winner
|
17,99zł
Cytat:
![]() Różowa jest tylko zakrętka: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wrazliwej.html
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-22 o 10:46 |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jakbym się wodą posmarowała. Zresztą po zielonym też zero efektów.
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
[B]ciemna163[B] tak, dokładnie chodzi o ta slynna wcierke jantar;-)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Jesteście pewne?
Mam wrażliwe oczy, więc przydałoby się coś nieszczypiącego.
tp

Krem jeszcze czeka na otwarcie.