|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Większość z nich, powtarzam WIĘKSZOŚĆ, jest strasznie plasticzana, nijaka, sztampowa. Taka nastolatkowa. Taka modna, powielana. Kilka ledwie jest ciekawych dla kogoś lubiącego kolor, a czarny był niezauważalny. Pozostaje ta czaderska biel i wspomniany przez ciebie wulkan. Wulkan mnie przekonuje, ale coś poza wulkanem Cię urzekło? No ta biel jeszcze ma potencjał. |
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obag wulkan / czarny / skalisty bardzo poliastyczny, wg mnie A ja będę chyba mieć dwa - biel i pomarańcz ![]() Wiem, że ten ostatni przypomina segregator, ale mierzyłam z pomarańcowymi uszami - świetnie. A że segregator, to mi już nie przeszkadza, to będzie taki... artystyczny żart ![]() Oczywiście nie kupuję nowych, tylko używane. Dobrze, że są~! U mnie w pracowni Anastazja na tapecie ( a dziś na blogu zrobiłam premierę kolejnej Panienki) - chcę Ją skończyć we środę, bo we czw. jadę - las, Promenada, te sprawy I w piecu napalę - podczas telefonu do przyjaciela, czyli W. ![]() Byle nie lało... Robotę biorę ze sobo - dwie Panienki. Super sprawa te małe formaty
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-20 o 01:24 |
|
|
|
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale i tak nie zaryzykuje 5 stów dla nieznanej marki bez żadnych opinii ![]() to fajne, ale nie wiadomo gdzie w tym chodzić z takim rozmemłanym pod szyją http://www.emp-shop.pl/art_314448/ edit: oo, Redsikowe zwisy tez mają ![]() http://www.emp-shop.pl/art_193583/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-20 o 09:43 |
||
|
|
|
#4505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ze ok u Cię no szczepienie trza załatwiać wcześniej niestety dziś mi net świruje ale widziałam na FB i normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4506 | |
|
Panaroja
|
spośród jesiennej mgły
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Maja ten z kapturem fajny
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie wczoraj o tym myślałam, że Ty powinnaś mieć co najmniej dwa 2. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko machneu
nie nadrobieu miłego dnia, miłego tygodnia zimnooooooo jest ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
https://upload.wikimedia.org/wikiped...iogogogoch.ogg ![]() http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostk...w-walii/7bgbbp no ale wg mnie dziennikarze powinni to potrafić ![]() teżu mieszkał 5 lat z perkusistą walijczykiem czasami tak zaciągał, że jak wymieniał np. nazwy zespołów metalowych, to robiłam wielkie oczy i mówiłam, że nie znam... a to był np primus, megadeath, obituary i tym podobne, których ciężko było nie słyszeć
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-20 o 12:12 |
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Utłukłabym pomysłodawcę Może to jaki Celt jąkała był?
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'Kościół Świętej Marii nad stawem wśród białych leszczyn niedaleko wodnego wiru pod Czerwoną pieczarą przy kościele św. Tysilia.'
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Ale z niej modelka! Świetne zawadiackie spojrzenie! Szczęśliwy did! Nawet mój małż mówi did, nie dziecko. Trochę się obawiam żeby nam się u lekarza nie wympsnęło
|
|
|
|
|
#4513 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4514 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To jakas maksakra, 3 tydzien w nowej robocie, a ja dalej jeszcze jakoś sie nie przyzwyczaiłam i jak wracam to albo padam na ryło, albo przysypiam
stąd mało mnie tu...
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
No nareszcie ktoś zaczął produkowac czekoladowy makaron! lecę do biedry, oby był
http://www.biedronka.pl/pl/product,i...zekolada-400-g (bo przepisy na domowy widziałam w sieci od dawna, ale nie mam u siebie stołu do zagniatania ciasta na kluski)
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4517 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pomarli wszyscy, czy jak...?
|
#4518 |
|
Nindżopesz
|
Ja ostatnio jestem autentycznie umierająca
Biodro boli, noga boli, plecy bolą, dużo leżę i się ledwo przewalam z boku na bok. SKS.Ale za to mam czas na myślenie i wymyślanie pytań, ohoho. No to jadę: - czy objawiło się coś nowego w półproduktach/naturalnych kremach/jak zwał tak zwał, co robi szał na mieszanej paszczy z tendencją do zaskórników? W sensie nawilżającego bez zapychaczy, głównie natura, żeby się pod minerały nadawało. Używałam frakcji sojowej, teraz mleczka winogronowego ale chętnie spróbowałabym jakiejś nowości... albo "starości" której nie znam... - a może jakiś krem nawilżająco-rozświetlający na dzień ktoś poleci? Żeby nie zapychał i działał z minerałami. - krem rozjaśniający przebarwienia? Plama mię wyszła na czole. Byle nie kosztował buk wie ile. - krem pod oczy? Miałam AA, szału nie było, kończę tubkę i nie wiem co kupić. Byle dobrze nawilżał i się nie rolował, na rozjaśnienie nie liczę bo mam po prostu cienką skórę w tym miejscu i chyba nic nie pomoże. I też jakoś sensownie cenowo. Chyba tyle, na noc na szczęście mam ulubiony krem
|
|
|
|
#4519 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Rozjaśniające serum Bielendy, na które sama poluję, o to: http://bielenda.pl/produkty/skin-cli...-age-dzien-noc O ile wiem, ma kosztować ok.25zł, aczkolwiek jeszcze go namacalnie nigdzie nie widziałam, ino na Alledrogo....
|
|
#4520 |
|
Nindżopesz
|
Ho ho, śpiewa i tańczy, podoba mi się! Ciekawe jak naprawdę z redukcją starych plam, na ceneo piszą głównie o porach i trądziku ale dobre i to.
|
|
|
|
#4521 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4522 |
|
Nindżopesz
|
Pewnie i tak spróbuję na Allegro - ale jeszcze poczekam na opinie na necie. Bo to jakaś stosunkowa nowość, nie? Z ceneo mi się pomerdało, to drugie tam recenzowali, korygujące.
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/27581412#tab=reviews na razie po jakiś 7 tygodniach przebarwienie ciut jakby jasniejsze, zobaczymy jak będzie dalej
|
|
#4524 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Erisu/ Lirene nie tknę z dala nawet kijem - zapycha na potęgę ale wiem, każdej cerze co innego pasuje.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-10-21 o 10:22 |
|
|
|
|
#4525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie inaczej Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez już się ledwo przewalam, a tu jeszcze 2 miesiące rośnięcia ![]() jaki? Pod oczy mam obecnie ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...me.html&next=1 cudów się nie spodziewam, ale nawilża ok
|
|||
|
|
|
#4526 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Skoro już jesteśmy w temacie kosmetyków...
Używała któraś produktów firmy Vis Plantis? Producent ten sam, co Green Pharmacy, widziałam ich żel micelarny w zachęcającej pojemności 500ml, ale tak w ciemno trochę się boję a na KWC nie ma.... Ktoś, coś...?
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie polecę nic nowego bo w zasadzie poza kwasami: Skinoren na zmianę z BHA w toniku, nie używam nic Sama będę na zimę poszukiwać jakiś TANICH pod oczy. Do twarzy też mam ino mleczko winogr. w razie potrzeby, ale jej nie mam Makijażu twarzy nie stosuję, i bosssssko mi!! Serio odwykłam od kładzenia czegokolwiek na skórę twarzy (poza leczniczymi preparatami). Krem ciapnę pewnie ochronny jak będzie minusowo na dworze. Rejony pod oczami jedynie czuję, że mogłabym dopieścić. Ja bym chciała coś z miodem, ale zmiodem, przeważnie drogie są
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-21 o 10:47 |
|
|
|
|
#4528 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
) więc poczekam aż mnie znowu wysypie i dopiero zapoluję Plamy są teraz moim jedynym problemem i nowego kremu na dzień szukam z nudów.Cytat:
2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...iny-a-i-e.html Ładnie nawilża/natłuszcza, twarz miękka, stany zapalne złagodzone, mnie nie zapycha. Nie powiem żeby niwelował stare zmarchy ale nowych póki co nie widzę. 3. opinie jak widzę zróżnicowane
|
|||
|
|
|
#4529 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Co prawda bez miodu, ale:
1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-pod-oczy.html 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...-pod-oczy.html zwłaszcza na zimę
|
#4530 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zazdraszczam nienoszenia makijażu, w sumie od biedy też bym mogła ale tak się przyzwyczaiłam do lekkiego tapetowania, że nie da rady... W każdym razie na fali zachłyśnięcia się przyzwoitością własnej cery zakupiłam Hourglass coby być jeszcze piękniejszą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

codeacademy traktuję jako bazę, żeby zrobić coś bardziej pro to dobrze zainwestować w kurs na udemy, no i oczywiście najlepiej poczekać na promocje 
za wyniki 

ale wiem, każdej cerze co innego pasuje.