|
|
#331 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Cytat:
zachęcona Twoim postem zapisałam się na czwartek na hybrydy i brwi Cytat:
![]() to jak będzie miała na imię ?ale dużo już waży ! brzuszek śliczny, ale uwagę to najbardziej przykuwają jednak piersi ![]() ![]()
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety jest jakiś limit przy wielocytowaniu, często mam ten problem.
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Florence to u Was się czeka prywatnie a do rodzinnego nie? U mnie raczej odwrotnie,do tych na fundusz się czeka.
![]() Kasiaruda to ze napisałam że mój TZet to prawdziwy facet nie znaczy że nie mówi mi kocham Cię bo słyszę to codziennie. Ale nie tylko tak wyraża się miłość,kocham Cię to też np.ubierz się ciepło,jedz ostrożnie itp. A ze kobiety bardziej uczuciowe i wylewne to chyba wiadoma sprawa.
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Florencja moge dac linka do ogloszenia bo wózek poszedł do prania ale to z komp bo z kim nie wiem jak.
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Kom mi poprawia Florence
|
#336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Może być i Florencja.
|
||
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za przyjecie i gratulacje
![]() Cytat:
wiem jakie to frustrujące ja póki co odstawiłam białe pieczywo i przerzuciłam się na chleb żytni Trzymam kciuki za Ciebie przede mną jeszcze 6 miesięcy, ale na pewno obie damy radę
|
|
#338 | ||||
|
Raczkowanie
|
OMG, umarłam
Cytat:
Moja miłość do zwierząt jest niewątpliwie...trudna <dla zwierząt> ![]() Ja też będę kupować tylko kopertowe, a śpiochy tylko rozpinane w kroku. Niemniej jestem zadowolona, że tyle ciuszków dostałam lub kupiłam za grosze (2 zeta sztuka ) i chętnie je wykorzystam.Weci zazwyczaj niewiele wiedzą, niestety A już, gdy słucham ich filozofii o żywieniu, to mi witki opadają (Royal Canin <syf za bajońską forsę> remedium na wszystko, masakra).Co do różu-ja używam Estee Lauder w taki złotym opakowaniu. Dla mnie jest zarąbisty, bo trzyma się na buzi cały dzień. Problem tylko, bo mam go już długo, a w ogóle nie widać zużycia (używam prawie codziennie)-boję się, że mi się przeterminuje i będę musiała wywalić, a wtedy będzie bolało Z tańszych dobre są Bourjois, chociaż dla mnie trochę zbyt twarde i jednak w porównaniu do EL szybko znika z buzi. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kocior cudny, a ten różowy nosek Rude kocham wszystkie-syberyjczyki, brytki, daszki, ragi...Dzieci mojej siostry są u mnie. Fajnie, bo synek odkurzył mieszkanie, a córka pomogła mi sprzątać łazienkę. Taka ze mnie ciotka-wykorzystywaczka Najlepsze, bo Antek ma karę i nie może oglądać bajek, więc Kindze też nie włączam. Zaczęli jęczeć, że się nudzą, to mówię, żeby pograli w planszówki. Antek chciał, a Kinga nie. Mówię jej, żeby pograła, a ona, że jej się nie chce. Mówię więc, że w takim razie będzie się nudzić, trudno. Po tym stwierdzeniu doszła do wniosku, że już lepiej pograć niż się nudzić i grali ponad godzinę.Kiedyś nie chciała się z nim bawić i mówię: Kinga, pobaw się z Antkiem. K: A dlaczego? Nie chcę! Ja: Bo jesteś jego siostrą, K: No dobra |
||||
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciotka-wykorzystywaczka. Nastolatka powiesiła mi firanki, przyniesie coś cięższego, pomoże w kuchni. A chłopiec chyba jeszcze cioci nie odmówił jak prosi o podanie czegokolwiek.
tija kiedy miałaś ostatnie usg? |
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczornie...
Biegnę po magnuma i lecę Was doczyta. Ciekawe ile stron od wczoraj naskrobałyście...:brzydal : |
|
|
|
#341 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki, żebyś poczuła się zdecydowanie lepiej ![]() Cytat:
Dla mnie mężczyzna nie musi być "macho", a nawet nie powinien, bo często jest to dla mnie przerost formy nad treścią.Co do mojego męża to dotyka brzuszka, znosi te moje wszystkie humory (póki co ), codziennie gdy wychodzi do pracy to ja dostaję buziaka i smyra mnie po brzuszku i mówi "Cześć Gosia" (ale tak samo żegna się z naszym psem mówiąc "No psiaku, widzimy się wieczorem. Idę zarobić na Twoje smakołyki" ". Ale to raczej w zaciszu domowym. Przy obcych ludziach nie lubimy być wylewni ![]() o rany ja miałam swego czasu 2 chomiki... aż się okazało, że to dwie samiczki i po krótkim czasie jedna zagryzła drugą ![]() Cytat:
ale wychowanie psa idzie nam nieźle ![]() Cytat:
![]() Ja na badanie glukozy idę w środę. Muszę jutro się przejść do apteki po glukozę, ale wcześniej zadzwonię do labu czy mogę kupić taką o smaku cytrynowym, bo słyszałam, że są. No i będę musiała zjeść mojego magnuma zdecydowanie wcześniej, bo na codzień jemy je ok godz 19-20
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() koniecznie daj znać jak poszło to badanie ![]() przed ciążą w ogóle nie zdawałam sobie sprawy, że to może być taki koszmarek. te magnumy są super ! dziś w zamian zajadam sobie czekoladę milkę z oreo i tez jest mniam
Edytowane przez wiewioreczka Czas edycji: 2016-04-18 o 22:09 |
|
|
|
|
#343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Większość jest w dobrym i bardzo dobrym stanie, bo młoda jednak większość dnia spędza w ubraniach szkolnych. Nie mam żalu ich oddawać, a my akurat na ciuchach nie oszczędzamy, a szwagierka teraz ustawia sobie życie od nowa więc niech ma przynajmniej jeden problem z głowy. A czasami jak idzie z młodą na zakupy to ta ją też naciąga a dobra ciocia kupuje więc dla mnie ok. Zresztą wypracowały sobie super relację i nudno w domu jak każda gdzieś wybywa ![]() ![]() Co do kotków to ja mam dwa mixy w tym jedna paskuda trójkolorowa ale dla mnie najpiękniejsza )) Choć wszyscy się zawsze zachwycają drugą kotką bo jest ładna, szara i długowłosa Ale też mix.---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
)
|
||
|
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
kotki cudowne
Cytat:
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ziuta/Ania - ja o Was pamiętam tylko nie mam czasu podejść do skanera. Zabieram jutro książkę do pracy i mam nadzieję, że uda mi się wysłać Wam przepisy |
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
przyszedł do mnie biustonosz (albo namiot biwakowy
Dawno nie trafiłam na biustonosz, który był zgodny z rozmiarówką. czarna1985 Dzięki za polecenie sklepu. od razu uprzedzę ciekawskie, nie pokażę Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-04-18 o 22:26 |
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Młody przez weekend dawał mega czadu. Nie jestem pewna czy on spał dłużej niż godzinę....Aż momentami nie było mi przyjemnie. Dziś na szczęście włączył tryb "normalny" |
|
|
|
|
#348 | |
|
Raczkowanie
|
KOTY!!!
![]() Cytat:
Bez zdjęć kociszczy się nie liczy! Dziewczyny kupiłam w biedronie te lampki cotton balls i powiem wam że fajowe!
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bycie siostrą to bardzo dobry argument, też to nieraz słyszałam, jak w dzieciństwie miałam taki etap że nie chciałam bawić się z moją młodszą siostrą. ![]() Cytat:
Jak nie trzeba będzie czekać przez cały dzień na Magnuma, to tylko się cieszyć. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to Kubuś nie jest Kubusiem co Wy na to??Cytat:
![]() Cytat:
![]() uff dobrze, że u Ciebie Julka poza stała Julką gratulację udanej wizyty
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro i środa w pracy i już nie będzie mi się chciało z aparatem latać, a u mnie ostatnio na telefonie to tylko zdjęcia jedzenia na instagrama![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Nawet zbyt dużo nie naskrobałyście Chore jesteście czy cÓś ?Ja dzisiaj miałam jechać z moją kotką na sterylizację...ale wróciłyśmy do domu bo ma alergię i dostała antybol....Nie wiem czy wspomniałam, że prawdopodobnie jest to alergia na rośliny. Ostatnio szwagierka dostała róże od chłopaka i się zapomniała i zabrała do domu....Żal mi było zwrócić jej wagę bo one były takie piękne i tak ładnie pasowały do salonu, myślałam może, że kot tym razem sobie daruje....ale niestety nie;/ Po powrocie od veta się teraz dziwnie zachowuje i ciągle bleczy. Ruja jej się skończyła, nakarmiona, woda jest....nie wiem co jej jest;// Jak jej nie przejdzie to wrócę do veta;/ A tak minął mi leniwy dzień, ostatnio jakoś znów dobiera się do mnie zmęczenie i mogę przespać większość dnia. Więc jutro w pracy to chyba będę musiała wyjść gdzieś na krótką drzemkę żeby nie wbić gwoździa w biurko )Jakoś dziwnie boli mnie bark - ale to raczej na zmianę pogody bo mnie stawy tak lubią czasami boleć przed deszczem albo burzą..... |
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Nie jestem ciotką wykorzystywaczką, wręcz odwrotnie - robiłam pracę razem z moją siostrzenicą. Ile roboty z tym było ![]() Tija, nie wierzę Dobrze, że pogadałyście o kotach - nie musiałam czytać i szybko wszystko nadrobiłam. Widzę tu duży fanklub kotów, a jak kotów szczerze nie trawię Ale nie nienawidźcie mnie za to ![]() Kurczę, zamówiłam sobie na necie sporo pierdółek typu pieluchy flanelowe, prześcieradełka itd. i strasznie się chyba ociągają z moim zamówieniem Mam nadzieję, że chociaż apteka mi jutro przyjdzie ...I pytanko do Was - kupujecie rożek? Ja absolutnie miałam w planach, ale koleżanka mi zasugerowała, że w sierpniu może wcale nie być potrzebny. Ale chyba dobrze by było mieć na ''wyjście'' ze szpitala, do karmienia, może mąż będzie się bał na początku nosić bez niczego ... Sama nie wiem ![]() A propos TŻ-ów - mój rozmawia z synem więcej niż ja. Codziennie się przytula do brzucha, całuje, zdaje relacje z meczów I straszną ma frajdę kiedy akurat wtedy kopie, bo dzieć to bardzo niespokojny powiem Wam Mówi, co z nim będzie robił Słodkie to To jest dla mnie facet, chyba nie mogłabym być z typowym macho
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kuzynka poleca tego typu wózek
http://allegro.pl/wozek-silver-cross...130473404.html nie bardzo jestem przekonana do wózka bez gondoli - ona zachwala bo gondola to tylko na 3 miesiące... no ale u nas za 3 miesiące to będzie zima...no jesień. Co myslicie?
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#355 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Cytat:
Cytat:
).Fajnie mieć taką ciocię. Ja, niestety, nie mam co liczyć na regularne dostawy. Szkoda ![]() Cytat:
:brzyd al: Aha Ja kupiłam sobie biustonosze bawełniane z wkładkami, bez fiszbin. W tkmaxx. Z wyglądu zwykłe, ale kocham je, kocham! Nigdy nie nosiłam bez fiszbin, ale teraz tylko takie, jest mi w nich najwygodniej. W staniki nie mam co inwestować, bo karmić długo nie zamierzam, o ile w ogóle, tak więc zaraz moje cycki wrócą do rozmiaru sutka. Szkoda mi kasy Cytat:
Cytat:
Ja kotów też nienawidziłam, dopóki nie miałam. Moja mama kotów szczerze nie lubi, kotka siostry może się ocierać o nią, ładować na kolana-mama jest bezlitosna, ale...moje kocha Mówi, że są wyjątkowe i nawet kiedyś po drugim piwie stwierdziła, że gdyby mi przyszło do głowy je oddać, to ona nigdy by się na to nie zgodziła i wzięłaby je do siebie Zawsze, gdy do nas przyjeżdża, to kupuje im smakołyki, a ostatnio, jak wybrzydzały z jedzeniem, to latała za wołowiną (godzina 14:00, Wielka Sobota ). Czasem zdarza jej się przesadzić-moja kotka uwielbia siedzieć na fotelu, spać na nim itp. No i akurat na fotelu siedziałam ja, a mała stała pod fotelem. Moja mama: no puść ją, ona chce na fotel! Zapytałam ją, czy się dobrze czuje ![]() Cytat:
Co do macho-myślę, że to jest w ogóle niefortunne słowo. Mnie się macho kojarzy z napakowanym Sebą, którego największym zmartwieniem jest obwód bicka i wzór nowego tatuażu (koniecznie smok albo coś w tym rodzaju). Potem idzie "na miasto" wyrywać małolatki (włosy koniecznie na żel+ koszula z jakąś naszywką/ew. lekko połyskująca) Dla mnie to słowo ma bardzo pejoratywny wydźwięk. Aaaa wiem, co jeszcze miałam napisać-WYPRAWKA. Nie mogę się ogarnąć z listą, ale przecież muszę ją w końcu zrobić Kilka podejść już miałam....
Edytowane przez znowuzapomnialamhasla Czas edycji: 2016-04-18 o 23:57 |
|||||||
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś byłam kociarą
Jak to dziewczynki - kocia mama. Kiedyś opiekowałam się taką bezdomną młodą kociczką (rodzice nie chcieli sie zgodzić na jej przygarnięcie). Wyścielałam jej gdzieś pod blokiem posłanie, kupowałam whiskasy i takie tam. Potem znikła, a za jakiś czas wyczuła moją piwnicę i w niej się okociła Też się nimi zajmowałam. Kociaki ludzie pozabierali, kot się błąkał, aż kiedyś wracam ze szkoły, a ona sobie konsumuje myszkę na środku schodów na klatce... Nie wiem czy byłam wówczas nastoletnia, czy może nawet mniej, ale jakoś traumą mi to trąci, od tamtej pory kotów nienawidzę, choć może powód specjalnie wielki nie jest ![]() To chyba jednak zainwestuję w rożek ![]() Nie śpię znowu po nocach, złamało mnie dziś w ciągu dnia, musiałam się kimnąć...
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam koleżanki, które kupują kotom pisklęta i mysie oseski, ale dla mnie to już hardcore i nie byłabym w stanie oglądać, jak kot rozprawia się z taką myszką![]() Ja nie śpię standardowo, bo wiszę z tż na skype. Najgorsze, że dziś wstałam o 17 |
|
|
|
|
#358 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#359 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
Wczoraj szykowalam tz do wyjazdu więc i nie pisałam za wiele ![]() Troszkę mnie tz wczoraj zaskoczył, i nie sadzilam ze zobaczę kiedyś jego łzy. Ale po 3 msc jego nieobecności, czyli pracy za granicą (spędził w domu raptem 12 dni, przyjeżdżał średnio na 2-3 dni) widzę jak bardzo tęskni, martwi się i kocha nas Cytat:
mam córke z sierpnia i wozilam ja w gondoli do kwietnia, czyli jakieś 8 msc Ale mam też koleżankę kyora miała fajną spacerowke w której wozila jak w gondoli, miała taka wlladnke do niej i zadowolona była, ale dziecko z zupełnie innego msc. Wybór zostaje Tobie Cytat:
sierpniowe noce już nie są takie super przyjemne i rożek się już w szpitalu przydał, i w domu rowniez używałam , corka była brdzo malutka i wiele osób balo się ja brać na ręce bez rozka, ale i w łóżeczku używałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie pocytowalo mi to draństwo wszystkiego
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
Edytowane przez kropla_deszczu Czas edycji: 2016-04-19 o 06:50 |
|||||
|
|
|
#360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej..
śliczne Cytat:
dla Tżeta..Cytat:
..u mnie dziś w nocy wersja light Twojego snu..choć nie jestem pewna czy to nie działo się naprawdę-chyba własnie Mała przyatakowała nogą swoje mieszkanko także aż się skuliłam..nie wiem czy to był sen czy nie..dziury nie mam![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

zachęcona Twoim postem zapisałam się na czwartek na hybrydy i brwi 

Ja po przeczytaniu naszego wątku piję actiplus z bakteriami, tak na wszelki wypadek.
Jaką diete stosujesz ?może coś podpowiesz bo ja dopiero co niedawo sie dowiedziałam a wizyta w tej sprawi dopiero na początku maja .Pozdrawiam cie ciepło.
przede mną jeszcze 6 miesięcy, ale na pewno obie damy radę 

Rude kocham wszystkie-syberyjczyki, brytki, daszki, ragi...

czy któraś z Was też ma ten problem ?
Mam nadzieję, że chociaż apteka mi jutro przyjdzie ...

dla Tżeta..