|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Cytat:
|
|
#1502 |
|
Konto usunięte
|
Pysiu, pyszne sa te ciasteczka, Oli tez je ma ( i ja tez je zjadam w ukryciu...)
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8245515]Pysiu, pyszne sa te ciasteczka, Oli tez je ma ( i ja tez je zjadam w ukryciu...)[/quote]
Nioooo pychotka takie delikatneeeeeeee i ten maślany? smak ...Może skradnę jedno ? Puchatek już spi ![]() p.s Tęskie za Ivy i Murisem? Kiedy znowu się pojawią ?
|
#1504 |
|
Rozeznanie
|
żeby własnym dziecią podjadać pyszności! język mi ucieknie do d... że takie maślane
![]() Maatra ładny strój. u nas nie ma 5-10-15 a ciuszki świetne! Dorka wystroisz Klaudię to jeszcze raz pokaż. Motylku zapomniałam wcześniej napisać jak Maxio stawia stópki do wewnątrz to zamień mu buciki tzn prawy bucik na leką nóżkę i lewy bucik na prawą nóżke - podobnno pomaga! co do nocnika to w 18 miesiącu dziecko dopiero zaczyna rozumieć i wogóle kontroluje zwieracze (sory za dosłowność) ale ja sadzam bo wolę ją zaprzyjaźniać z tym urządzeniem. jak na razie idzie dobrze. moja mama, która się pukała w głowe jak zobaczyła kilka fotek (zrobionych specjalnie dla niej z datami) to pochwaliła pomysł. Weronika zupełnie nie świadoma ale że lubi wszystko co gra to nocnik ją może zmotywuje do szybszgo zrozumienia o co kaman? na kolację zaserwowałm kabaczka na oliwie z oliwek posypanego ziołowym i solą a mój mąż zapytał czy on też musi być na diecie a ja tak zapiekłam bo dziś 2 dostałm i nie badzo wiedziłam co z nimi uczynić!mi smakowało i jutro tego drugiego też sobie tak zrobię ja jak widzę jak te od nas z rodziny bliźniaki 1,5 roku wcinają cały talerz ciastek, ptasiego i żelków to mam ochotę krzyczeć ale milczę bo wszyscy to mnie mają za surową mamę, która nie pozwala dzidkowi dać nakarmić wnuczkę cukierkami czekoladowymi wrrrr jak mi się to przypomni to |
|
|
|
#1505 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anusiu, widze,ze masz ten sam zawod, co moj luby ciezki kawalek chleba... czesc dobrze,ze juz jestes![]() tez planuje zakup takiego "pojazdu" Cytat:
a gdzie jedziecei nad morze? Ja jade na 3 dni w okolice kolobrzeguCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zostalismy przyjeci do zlobka pierwsza samodzielna wizyta 13.10.08![]() Ile rzeczy musze mu kupic
|
|
#1506 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, na sekundke bo zmykam do lozka. Z maxem dzis wieczorkiem byly problemy i troche marudzil w lozku ale w koncu sam zasna a to najwazniejsze.
Dorka sliczne ciuszki i Klaudufka bedzie slicznie sie prezentowac. Pysiu historia z zupa smaczna nie jest Ja mam male garnki i zawsze gotuje zupe na 1 dzien wiec jemy ja odrazu. Ja daje Maxowi normalne herbatniki ale i tak polowe rozkruszy a reszte rozmaze po sobie Herbatniki z maslanym posmakiem tez naleza do moich ulubionychJoli Gutka slodka jak te jej ciasteczka cala do schrupania. Maatra stroj zajefajny ale ty musisz miec biuscik bo na moich "skarpetkach" taki model staniczka nawet by sie nie prezentowal ![]() Maatra nie zazdroszcze znajomych. Nie lubie przebywac z toksycznymi ludzmi wiec pewnie po takiej akcji juz bym sie z nimi nie spotkala. Sylwus to mamy pocztek roku szkolnego prawie razem Mx ma swoj pierwszy pobyt 29 wrzesnia i tez przez kilka dni mam z nim tam byc.Berbeaa dzieki wielke za rade. Brrrr tez jestem przeciwna aby napychac dzieci duza iloscia slodyczy. Jedna slodka przekaska dziennie w zupelnosci wystarczy. Spokojnej nocy! |
|
|
|
#1507 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam poranny rytuał nocnikowy. Jak tylko się zwleczemy z łóżka, Maja siada na nocnik. W ciągu dnia z sadzaniem różnie bywa, ale rano jest obowiązkowo. Teraz coraz krócej na nim wysiedzi, czasem muszę ją przytrzymywać, tyle ciekawych rzeczy dookoła. Cytat:
Anetko ja składam wózek z zawartością koszyka, chyba, że jest tam butelka wody, to ją wyjmuję, ale np.: koc, książka i kilka zabawek. Nic mi się nie powyginało. Bardzo to dziwne, może w bagażniku jakoś felernie został położony i klapa go przytrzasnęła?? Cytat:
Dziękuję bardzo, kiedyś pewnie tak będzie ![]() Cytat:
Musze wypróbować ten przepis, pewnie u nas z pietruszką będzie podobnie, ona tak będzie mieliła jęzorkiem, że to co jej nie pasuje znajdzie się na zewnątrz buzi. Cytat:
Też sobie to powtarzam i wciąż czekam ![]() Cytat:
Bardzo ładny kostium, tez by mi się taki przydał. Nie mogę nic na siebie znaleźć. Cytat:
Co za kobieta, mnie się to w głowie nie mieści, Ty mówisz, że nie wolno, a ona w Twoim domu się sprzeciwia i mówi swoje. Brakuje jej trochę kultury. Cytat:
Też się wcale nie dziwię, że nie chce jeść. Moja koleżanka też ciągle narzeka, ze jej synek nie chce jeść, ale słodycze, chipsy, lody pochłania co chwile, to jak ma zjeść obiad. Aby coś zjadł, dostaje rogalika z czekoladą. Jakby mu dzień zrobiła odwyku od „śmieci”, to wtedy pewnie by się przekonała, że obiad też zje. Cytat:
Bardzo fajne ciuszki. Klaudunia jak zawsze urocza ![]() Cytat:
Agatce biszkopty posmakowały. Fajne zdjęcia. Cytat:
Też jadę w okolice Kołobrzegu Anetka, w okolice Gdańska (jak dobrze pamiętam Jastrzębia Góra), w końcu ma gonić z tasaczkiem Murmeliuska ![]() Mam nadzieję, że nie będzie zła, że za nią odp. |
|||||||||||
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja tu sprostowanie chcialam zrobic, nasialam paniki z tym swoim wozkiem a okazalo sie ze nic mu nie jest. Popisalam sie dzisiaj jak nigdy, przesiedzialam caly dzien w domu, podzwonilam po serwisach wozkowych i po co...?
Widac, ze blondynką jestem. Z wozkiem wszystko git, po prostu buda przeskoczyla zaczepem na prowadnice i blokowalo sie przez to skladanie i rozkladanie. A ja oczywiscie musialam go i tak rozlozyc wiec jak juz to zrobilam na sile to stal wykrzywiony. TZ wrocil do domu, odkryl co jest grane i jest juz dobrze.Nie ma to jak zadzialac i podniesc alarm wozkowy bez potrzeby ![]() Edit Sylwia, Anusia ma racje. Jedziemy do Jastrzebiej Gory, koniecznie przez Gdansk zeby Murmeliuskowi pokazac, ze moj syn to nie Teletubis
Edytowane przez aneta80s Czas edycji: 2008-07-16 o 23:57 Powód: do Sylwi |
|
|
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
ja jak zwykle pierwsza no cóż- praca ale rano moja córka sie obudziła(jak zwykle)i jak ja byłam w wannie to ona stała obok- ostatnio tak robi- i ja mogę się w spokoju umyć no i chciałam wam napisać że ostatnio przesypia noce- do 5 wprawdzie ale jak wstaje do pracy to akurat. nauczyła sie sama siegać butelkę z piciem a zasy[ia przed 19- nareszczie. pucka słodziutka- ciekawe z której ręki lepszy- zauważyłam że też kupujesz w 5-10-15 bo mamy kilka podobnych ubranek miłego dnia
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Mam bardzoooo dużo do nadrobienia, więc najpierw napiszę co u nas, a potem zabieram się za nadrabianie zaległości.
Wróciłyśmy z Lublina z biegunką (najgorsza była podróż , bo musieliśmy stawać i przewijać Olę). Przyjechaliśmy do teściów, po drodze wstąpiliśmy do apteki, bo Oli została mała ranka na skórze w okolicach krocza. Pani w aptece doradziła Alatan Plus, więc ją tym posmarowałam i od tego zaczęły się nasze problemy...Olce zrobiła się cała czerwona pupa (nie wiem, czy uczulenia dostała). W pierwszej chwili miałam ochotę pojechać do apteki i udusić panią, która mi ten Alatan sprzedała, ale to i tak niczego by nie zmieniło. Do tego biegunka. Smarowałam Sudokremem, ale nie pomagał Wróciliśmy do domu i we wtorek do lekarza. Okazało się, że naszego pediatry nie ma, a zastępuje ją pediatra emerytowany , do którego za grosz nie mam zaufania. Powiedziała, że pupa jest w okropnym stanie (hmm dziękuję bardzo za oświecenie, nie wiedziałam tego...) i przepisała Clotrimazolum (na zmianę z mąką ziemniaczaną), na biegunkę poleciła podawać Smectę. Kąpać w krochmalu.Po Smekcie Ola zrobiła zielone kupki, ale biegunka trwała dalej. Przestała jednak wrzeszczeć podczas przewijania (i to było dla mnie największym szczęściem W nocy nie zrobiła żadnej kupy, a nad ranem już są dwie. Ale jestem dobrej myśli. Pupa coraz lepiej wygląda. Edit: Zapomniałam dodać, że stan uzębienia Olci powiększył się o 2 perełki górne jedyneczki. Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2008-07-17 o 07:20 |
|
|
|
#1511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Na dobry początek wszystkie zaległe życzonka.
Najlepsze życzenia dla Maciusia , mam nadzieję, że wybaczysz teściowej Najlepsze życzenia dla Klauduni Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niedługo będzie próbować, Oli udało się już zrobić kilka samodzielnych kroczków, choć widzę, że zachowuje się bardzo asekuracyjnie , co do niej niepodobne, bo zawsze odważnie podchodziła do wstawania, stania i chodzenia za rączki.Zdjęcia urocze Cytat:
będzie i mama Masz Edyciu śliczną córeczkę Cytat:
dla mnie to niepoważne i nieprofesjonalne zachowanie, aby o sprawach nauczycieli rozmawiać z uczniami, ale jak widać nie dla każdego.Jak przeczytałam, to co napisałaś, to też chciałam Ci w pierwszej chwili poradzić, żeby porozmawiać z szefostwem o tej sprawie, ale po chwili zastanowienia odradzam i to stanowczo. Kobiety są strasznie podłe (zdaję sobie sprawę, że dziwnie to musi brzmieć z ust kobiety, ale taka jest smutna prawda) i po wszystkim będziesz mieć bardzo nieprzyjemną atmosferę w pracy i do tego mogą się mścić. |
|||||
|
|
|
#1512 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja już dawno się tego nauczyłam. Cytat:
dla Darii Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Proszę mnie nie bić... bo mamy chory zadek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję bardzo za życzenia powrotu do zdrowia |
|||||||||||||
|
|
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
czesc mamuski
ja jestem jesienna mamuska urodziłam drugiego synka 14 października 2007 pozdrawiam |
|
|
|
#1514 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dla Anetki z okazji imienin
Cytat:
Anetko, każdemu może się pomylić. Pewnie jak to zobaczyłaś, byłaś w takich nerwach, że nie zwracałaś uwagi na nic innego D Dobrze, że wózek nie musi iść do remontu![]() Cytat:
Dla mnie to środek nocy. Cytat:
Współczuję bardzo przeżyć, namęczyłyście się obie. Wiele stresu i nerwów Was to kosztowało. Mam nadzieję, że Olcia już jest na dobrej drodze do zagojenia pupy i wstrzymania biegunki. Dużo zdrowia Cytat:
Może tą biegunkę spowodowały zęby. Gratulujemy kolejnych nabytków w buzi, szkoda tylko, że obkupionym takim cierpieniem. Cytat:
Gratuluję Oli pierwszych samodzielnych kroczków ![]() Cytat:
Witaj Wiiniii, jak synek ma na imię?? |
||||||
|
|
|
#1515 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla MaiCytat:
Cytat:
Cytat:
Przeurocza Cytat:
Cytat:
Na pewno za kilka dni dół minie i wszystko zobaczysz z innej, lepszej perspektywy Cytat:
współczuję bardzo przeżyć dobrze, że już jest lepiej Cytat:
dla Blaneczki w imieniu Oli Cytat:
Cytat:
dla Maxa Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8232754]Dalam dzis Oliemu pokrzyczec przed snem i jakie bylo moje zdziwienie, gdy po 5 minutach jekow sam zasnal
Normalnie po minucie juz bym tam byla, ale dzis mi sie nie chcialo, oj oj, niedobra ze mnie mama ![]() a tak zasnal, uwielbiam te pozy do snu [/quote]Zasnął w pięknej pozie Ja już o tym kiedyś pisałam, Ola sama zasypia właśnie w ten sposób, na początku wrzask, bo została sama w pokoju, potem mruczenie, a na końcu odlot ![]() Cytat:
Już jestem No a co ma sobie Królewna żałować??? |
|
|
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ivy super że już jesteś
Podziwiam Cię za twoją skrupulatność... DUŻY Cytat:
dla Olci za powiększenie stanu uzębienia ![]() Cytat:
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2008-07-17 o 09:25 Powód: Dopisek |
||
|
|
|
#1518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moj pierwszy ma na imie Olaf jest urodzony 16 marzec 2004 a drugi ma na imie Hubert urodzony 14 pazdziernik 2007 pozdrawiam |
|
|
|
|
#1519 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
ja na sekunde bo wychodze z malym na rowerek poki jeszcze nie prazy slonce mocno. Ivus super ,ze jestescie w domku Czesc Wiinii!
|
|
|
|
#1520 |
|
Konto usunięte
|
Oj, Ivus, nie zazdroszcze przezyc
Ale najwazniejsze, ze wszystko zmierza ku dobremu Ja spadam do odwolania, jestem tak zmeczona, jak juz dawno nie bylam... Czuje sie jakbym przerzucila tone wegla, a dodatkowo w nocy ktos mnie porozciagal na jakiejs maszynie tortur ![]() Chce odpoczac, lezec dluzej niz 20 minut pod kocem z ksiazka, nie zasypiac w kapieli i w ogole ![]() I oczywiscie smutki zagryzam podstepnymi kaloriami Milego dnia mamuski i bobaski |
|
|
|
#1521 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przyznam sie,ze ja juz pokupowalam mnostwo ubranek na przyszle wakacje.w M Care bylo 50% wyprzedazy,az szkoda bylo nie brac.kupilam tez swietna peleryne przeciwdeszcowa,Tz nie mogl sie przestac zachwycac. dostalam krotka liste co nalezy kupic do zlobka i teraz kolekcjonuje. babcia w pl tez nakupowala ciuszkow w reserwdzie. moja babcia ![]() Cytat:
2 dni jadlam kwasna zupe i nic nie czulam,w ciazy bylam Cytat:
to sa tacy "znajomi znajom"i...TZ przyjaciela zona,ktora musze tolerowac,moj Sz poprostu ja ignoruje od kilku lat i swietnie mu to wychodzi,ja nie potrafie ![]() w 2m przypadku, to wlasciwie tylko moja kolezanka, bo Tz nie lubi do nich jezdzic,a mi jest jej zal, bo nie ma zadnych kolezanek. z Pucki to zachlanna dziewczynka,moze bala sie ze mama jej ciasteczko zje,bo to zjawisko nie jest obce wsrod jesiennych mam Cytat:
![]() Cytat:
historia zakonczyla sie okresem. koniecznie musze zmienic tabletki anty, bo na tych mini wciaz mam stracha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedys uzywalam kremu sporadycznie,teraz po kazdej kupce pupcia jest czerwona.http://www.bepanthen.co.uk/survey/index.php nam to pomoglo,chyba jest tez w polsce plus rumianek. czytalam posta i czytalam i w koncu nie doczytalam, co jest powodem biegunki ??? mi lekarz ostatnio (tydzien temu) tlumaczyl,ze sa 2 rodzaje pokarmowa i wirusowa.przy pokarmowej musisz robic jedzenie zatwardzajace i troszke przegladzac Dziecie. przy tej 2 wlasciwie nic sie nie robi,sama przechodzi i w zadnym razie nie wolno dziecka glodzic.Simula mial juz obie ![]() duzo buziaczkow dla Olci,a kysz a kysz biegunko !!!! Cytat:
![]() oj nauczyciele maja zdecydowanie gorzej. sama pamietam jakie niestworzone historie slyszalam w szkole. Cytat:
************************* ************************* ************* Pani z histrorii od rowerka treningowego przyjechala wczoraj do nas znow.pod jakims glupim pretekstem,ktorego nawet nie zapamietalam. od slowa do slowa.zaczela sie mnie wypytywac,co rodzice nam przywoza,ile maja toreb,czy beda miec nadbagaz.w koncu powiedziala,ze chcialaby,oprocz herbaty,ktora sobie juz zamowila bób, bo w uk jest drogi ,a jej synek bardzo lubi myslalam,ze tam padne....na wieczor wpadli "normalni znajomi" zrobilam francuskie ciasteczka, bo teraz to moja specjalnosc ![]() dzis my ich nachodzimy wieczorem po mojej pracy,bo cos wspominali o rybie po grecku zobaczywszy mine mojego Tz na to slowo,nie mieli innego wyboru jak tylko nas dzis ugoscic ![]() ****************** Simulka juz wykapany,najedzony i szykuje sie do pierwszej drzemki. pogoda okropna ![]() Edit. nie wiem czy dziekowac za komplementy za stroj, bo jeszcze nie jest on moj ;P w kazdym razie tez jestem nim zachwycona, oby byl w sklepie.
|
|
#1522 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale najwazniejsze, ze wszystko zmierza ku dobremu Cytat:
. Jestem zmęczona psychicznie i fizycznie tym wszystkim. Popłakała się już z tego wszystkiego, doszło do tego, że boję się zaglądać do pieluchy , ale wiem, że muszę bo będzie jeszcze gorzej ![]() Cytat:
Cytat:
W przypadku karmienia piersią jest ciut inaczej... nie można odstawić dziecka od piersi. Brzuszek jej nie boli, zachowuje się normalnie, śmieje się, gada, chce ciagle chodzić, nie jest odwodniona. Już zaczęłam myśleć, że ja coś zeżarłam, ale nie jadłam to co do tej pory. |
|||||
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Ivy, wspolczuje przezyc
A moze to przez zabki po prostu? tylko mnie nie walnij ![]() Maatra, a jakie mini bierzesz?
|
#1524 | |||
|
Zadomowienie
|
Maja ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8248597]Ja spadam do odwolania, jestem tak zmeczona, jak juz dawno nie bylam... Czuje sie jakbym przerzucila tone wegla, a dodatkowo w nocy ktos mnie porozciagal na jakiejs maszynie tortur ![]() Chce odpoczac, lezec dluzej niz 20 minut pod kocem z ksiazka, nie zasypiac w kapieli i w ogole ![]() I oczywiscie smutki zagryzam podstepnymi kaloriami Odpoczywaj, jak wypoczniesz, wracaj szyko Cytat:
Podziękujesz, jak się w nim nam pokażesz i zbierzesz następne.Cytat:
Biedactwa Cytat:
Może jednak na ząbki. Moja chrześnica, też Ola, miała biegunkę przy ząbkowaniu, utrzymywała się kilka dni. Daj znać, co stwierdził lekarz. ... Dziewczyny, czy dajecie maluchom drugie śniadanie? Ja dziś jestem zła, chyba dostanę pierwszą @ po porodzie. Mam plamienia, boli mnie brzuch i plecy. Nie mogła poczekać jeszcze z 2 miesiące
|
|||
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tak od samego początku twierdzę, bo widać już bialutkie paseczki na górze, ale powiedziała, że na pewno od zębów tak długo nie może być biegunki... lekarze ogólnie nie przyjmują do wiadomości, że niejedzenie, gorączka, biegunka i inne takie mogą być od zębów.
|
|
|
|
#1526 |
|
Konto usunięte
|
Ach te zeby
![]() Na oslode, oto co zastalam w pokoju po przyslowiowej minucie
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2008-09-14 o 23:43 |
|
|
|
#1527 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nacierpiałyście się. Najgorsze to patrzeć bezsilnie na cierpienie swojego dziecka. dla Olci za ząbki. Co było powodem ? Cytat:
Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8248597] Ja spadam do odwolania, jestem tak zmeczona, jak juz dawno nie bylam... Czuje sie jakbym przerzucila tone wegla, a dodatkowo w nocy ktos mnie porozciagal na jakiejs maszynie tortur ![]() Chce odpoczac, lezec dluzej niz 20 minut pod kocem z ksiazka, nie zasypiac w kapieli i w ogole ![]() I oczywiscie smutki zagryzam podstepnymi kaloriami [/quote] Jak wróciłam z maleńkim dzieckiem ze szpitala to pomyslałam sobie, że nigdy już nie będę spokojnie spała. Wydaje mi się że coś w tym jest. Macierzyństwo " naznacza". Piszę posta już ok półtorej godzinki, królewna pada na nos, ale nie ma ochoty spać. Położyłam ja do łóżeczka to wrzask był niesamowity .Wieczorem ma kąpiel ok 20.30, potem pierś i zasypia ok 21.30. W nocy dwie pobudki na karmienie, ale posapałyśmy dziś do ![]() Wczoraj wieczorem królewna nauczyła się otwierać lodówkę , dziś zaobserwowałam jak bawi się ciężarówką Klęczy na obu kolankach, rączkami opiera się o auto i się wraz z nim przesuwa do przodu. Pomysłowe to moje dziecko i wie jak sprawić, żeby mamusia się nie nudziła |
||||
|
|
|
#1528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za pierwszym razem Si mial 11 dni biegunke i samo mu przeszlo,nie mial sily,byl ospaly,plakal,jakby ktos wyssal z niego energie. teraz za 2m razem bawil sie smial,w ogole nie wiedzial,ze ma problemy z brzuszkiem,zachowywal sie normalnie. zapomnialam,ze karmisz piersia cerazette http://fitness.magicsport.pl/1420,minipigulka.html i zapowiada sie,ze jeszcze przez najblizszy miesiac przy nich zostane, bo nie zdaze isc dzis do lekarza,a juz 2 dzien okresu mam grrrrrrrrrrr ![]() Cytat:
nie narzekaj,nie narzekaj niektore dziewczyny juz kilka miesiecy maja ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8250519] Na oslode, oto co zastalam w pokoju po przyslowiowej minucie [/quote]hahahah sam wszedl do szuflady ?? super
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Ivy, lekarze czasem chyba chca przekomplikowac
![]() Maatra, ja po cerazette niezle jazdy mialam Nigdy wiecej! Dzieki Ci medycyno za spirale Moonia, Oli bossski ![]() ![]()
|
#1530 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ivy ![]() Dałam cycka, bo naiwnie myślałam, że to ją uśpi ![]() Normalnie to dostaje zazwyczaj owoc plus biszkopcik ewentualnie jogurt naturalny z owocami, ale nie jest zachwycona Cytat:
, lepiej jeszcze z pół roku Trzymaj się [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8250519] Na oslode, oto co zastalam w pokoju po przyslowiowej minucie [/quote] co by było po 3 minutach A jaki zadowolony Oluś, że tak umila mamusi czas Maatra śliczny Simulek w avatarku. Dziękuję bardzo za przesympatyczne komentarze na NK |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

takie delikatneeeeeeee i ten maślany? smak ...
Puchatek już spi
a ja tak zapiekłam bo dziś 2 dostałm i nie badzo wiedziłam co z nimi uczynić!
Anusiu, widze,ze masz ten sam zawod, co moj luby

Herbatniki z maslanym posmakiem tez naleza do moich ulubionych
.
podaje linka do mojego stroju