|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
kurcze ja nie chcę żeby to tak szybko leciało
![]()
#842 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
a ja chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Zdrowiej! gratki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokaż ![]() super kuferek! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No pewnie, że pamiętamy. Nie smuć się, szybko Ci to zleci ![]() Cytat:
zawsze to kolejna rzecz do odhaczenia Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja narazie bezrobotna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.II
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak było ? moja mama też tak mówi, ale ja się pocieszam że jeszcze tylko do czerwca i koniec... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja !!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w sesji ![]() Może: figurka, kieliszki, ozdoby na dom/klatkę, tablice, zaproszenia, wódka, obrączki Cytat:
![]() Gratulacje! Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że już wyjaśnione ![]() Cytat:
Cytat:
życzę Wam pomyślności w nowym roku! anemeon - tak, na pewno będą! ![]() Cytat:
![]() śliczne zdjęcia i ładny kolor włosów (jaki to?) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co u Ciebie ? jak po sylwestrze ? Cytat:
Powodzenia w nadrabianiu! jak było ? jak się czujesz ? fajnie to brzmi, co nie ? ![]() Cytat:
nie mów tak! jak tam u Was, lepiej ? ![]() ja ostatnio polubiłam ![]() rybakiem! czyżby wyciągnął Ciebie na wędkowanie ? |
||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Jenny czytam zmierzch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nie było oficjalnych zaręczyn, ale mamy dostały po martini i czekoladkach, a ojcowie to butelce raky (trunek turecki), kwiatów nie było. też mam taką nadzieję! ![]() Cytat:
gratulacje! ![]() a ja chcę! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Zaległości nadrobione ![]() Sylwester minął szybko i fajnie, ale cieszę się że byliśmy na domówce. Byliśmy we 4 + jeszcze 2 bratanków od znajomej - jeden z gim i był ok, a drugi z podstawówki i normalnie takie żywe dziecko, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj (sob) spędziłam miło wieczór z Piotrkiem, wypróbowaliśmy w końcu nasze wino Porto i oglądaliśmy film "Znamię" (polecam!), a dziś dopołudnia pojechaliśmy na poszukiwanie prezentu - w końcu w makro kupiliśmy 6 szklanek do irish coffee (jak będę mięc aparat to cyknę foto,bo dla nas kupiłam takie same z jakiś 1-2 tyg wcześniej ![]() ![]() Zaraz zmykam spać, jutro wprawdzie mam dopiero na 11:30, ale muszę wstać o 8-8:30. Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera, że od jutra znowu się zaczyna, a jeszzce 3 tyg i sesja (5 egzaminów ![]() Kolorowych snów, dobranoc! ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-04 o 00:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
ja tez zmykam
![]() kolorowych Wam zycze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
u mnie też
![]() a ja chce ![]() ---------------------- moje ostatnie zakupy, sukienka (w rzeczywistości bardziej intensywnie fioletowa, do kolan z kopertową górą) i buty (ciemny fiolet na niewysokim obcasie). Sorry za marna jakość zdjęć ale chyba nigdy nie naumiem się przenosić zdjęć z aparatu (który prawie już umiem obsługiwać) na kompa ![]() eeeeeeeeeeeee no..... czemu nikogo nie ma ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-04 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
a co do obrączek to podobają nam się te:
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY Boniuś jak dziś ciężko się wstawało ![]() ![]() ![]() Witam nowe PMki - jakoś po Sylwestrze wysyp nowych PM ![]() ![]() Kociak u nas na zaręczynach tata dostał dobrą wódkę, a mama winko i bukiet storczyków. Lilie to raczej mi się z pogrzebem kojarzą ![]() Mabi wpisałam Cię na datę 17.09.2011 i mam nadzieję, że zostaniesz u nas już ![]() Isabele - jak tam po Sylwestrze? Karolinusienka, Mabi ja też muszę dziś się umówić do ortodontki, dentysty i okulisty ![]() ![]() Karolinusienka ja nie mogę czwartej części zmęczyć - zostało mi ok. 100 stron i normalnie nie mogę skończyć ![]() I obyście miały rację, że 2010 to będzie rok kariery ![]() A w pracy mamy tak zimno, że szok - idę po herbatę i życzę miłego dnia Wam wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Dottta ja jestem - w pracy już. Ale dobrze, że mam praę póki co ![]() Buty super i obrączki też - tylko my raczej wybierzemy obrączki z zółtego złota, i dla mnie raczej wąska powinna być, bo mam wąziutki pierścionek zaręzynowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z białego bo żółtego oboje nie lubimy - ja pierścionek mam z białego i cała biżu taka lub srebrna, nic z żółtego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej też myślałam, że nie chcę pierścionka z żółtego złota, bo nie lubię i mam więcej srebrnej biżu, i cały czas Łukaszowi mówiłam, że chce białe złoto. Ale na wybór pierścionka nie miałam wpływu i mam żółte i jakoś mi to nie przeszkadza
![]() I teraz wolimy klasyczne obrączki - bardzo mi się spobodały te obrązki co wczoraj albo w sobotę Kaska87 zamieściła, ale nie wiem czy chcę diamenciki w obrączce, bo wtedy obrączka mogłaby przyćmić pierścionek, więc z tego całego mojego wywodu wniosek jeden - klasyczne złote obrączki będziemy mieć, choć może coś nam się zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
ja na razie tylko powiem dzień dobry
![]() mam sporo pracy po tym wolnym i jakoś ogarnąć się nie mogę zwłaszcza że ![]() ![]() a tu mnie czeka dokończenie inwentaryzacji, powolne zakańczanie roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() -------------------------------- szkoda że tu tak cicho ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-04 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
T'ai powodzonka w pracy Kochana
![]() Dottta Twój pierścionek jest spory, więc taka obrączka z diamencikiem jak najbardziej pasuję ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szkoda że nie mają w ofercie obrączek z tanzanitem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() byle do 15 Isabele orientujesz się ile teraz będzie wynosić kwota o którą miesięcznie można zmiejszyć zaliczkę na podatek dochodowy? W 2009 było 46,33 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
No to by Cię najbardziej urządzało
![]() Najlepiej będzie jak poprzymierzasz i wtedy zdecydujesz czy z diamencikiem czy bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() lemon tree piękna suknia, mnie też się takie podobają ![]() dottta świetne buty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spać dziś nie mogłam i siedzę w pracy zamulona na maxa. A poza tym jakieś nudy, nic sie nie chce. o poczytania później ![]()
#866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- czy to już choroba? ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-04 o 09:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
HELLOŁ
![]() 600 DNI!! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj siedze w pracy i wymyśliłam sobie ambitny plan...Będę oglądać kiecki ![]() Kupiłam sobie gazetkę z modą ślubną.a tam było peeełnooo firm o których nie słyszałam.Więc dzisiaj poprzeglądam kolekcje ![]()
#868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybaczcie dziewczyny, że ja na razie tak bezosobowo, ale muszę Was trochę poczytać, żeby Was choć trochę poznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
cześć panny
![]()
#870 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- ja juz po sniadanku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.