Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 23:18   #841
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja jeszcze troche i 4 z przodu sie pojawi
kurcze ja nie chcę żeby to tak szybko leciało

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 23:24   #842
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja chce po urodzinach P bede mogla mowic, ze za rok slub i z gorki
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 23:27   #843
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.I

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ide spac...smarkam i smarkam.
o to byl moj 1001 post
Zdrowiej!
gratki

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Łukasz właśnie mi powiedział jaką ja francą jestem - miło

Cytat:
co do nocowania u Tesciow - spalismy oddzielnie awanture zrobila Piotrkowi, ze usypal u mnie w lozku, tzn u niego w pokoju masakra powiedziala, ze pod jej domem nie bedziemy razem spac, bo ona ma swoje zasady i tyle. gdzie indziej, gdzie ona nie widzi mozemy robic co chcemy,a le pod jej dachem nie ma mowy wiec dla swietego spokoju Piotrek poszedl do nich i z tekstem "zadowolona?" to tak za dobranoc ehhh no ale co tam, przynajmniej u mnie mozemy sie wysypiac razem tylko niech mi juz nie gada o wnukach, bo jej wypomne i powiem, ze przez sciane za bardzo wnuka nie da sie zrobic.
Jaki cyrk...

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
U mnie wręcz patrzyli z niechęcią a jak mama wspomniała że z brylatami to ciotka miała taką minę, że...

ja po zakupach - mam nową kiecuszkę do mojej kolekcji i butki

a to mój kuferek który od teściów dostałam

pokaż
super kuferek!

Cytat:
ale jestem madra, wlasnie sie skapnelam, ze podlaczajac moj telefon do komputera przez kabel laduje go

Cytat:
Dwie na bezsennosc cierpiace, nowy watek zakladamy, bo my o pie.rdo.lach gadamy PM 2o11
niezły tytuł

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Ach... dzisiaj nie miałam być w pracy, tylko że wczoraj właścicielka mnie poprosiła, żebym wcześniej skończyła, a w niedziele przyszła też bo ludzie wyjeżdżają... A jeden recepcjonista już jest w nowej pracy,a recepcjonistka jest chora i we wt dopiero przychodzi.
I czekam jeszcze 3 pokoje muszą wyjechać i mogę iśc do domku tzn jedziemy do Bielska na zakupy tylko muszę się przebrać, bo mam jasnożólty sweterek który zaraz rano poplamiłam PePsI
jak tam po zakupach ?

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wczoraj po chwili jak do Was pisalam to przyszedl heh nie umial beze mnie a ja bez niego.... faktycznie decyzja byla nagla, wybuchowa i wogole masakryczna :/ bo ja ogolnie stwierdzilam, ze jednego jego kumpla w zyciu nie zaakceptuje i nie chce stac miedzy nimi i musze sie usunac z jego zycia. a on za to nie lubi jak ja tak gadam.. i klotnia gotowa i BUM! ale pozniej dluga rozmowa, i wtedy tez wlasnie rozmawialismy o jego zmianie na lepsze (dziewczyny... ostatnio naprawde bylo bosko... taki czuly wobec mnie chyba nigdy nie byl hihi) no i tak jakos wyszlo, ze wyladowalismy w lozku radosni jak nigdy, namietni... no i ... kolejne BUM=pogodzenie na dobre

PRZEPRASZAM ZE WAS NASTRASZYLAM ;* juz nie bede.. Jakby cos to bede Wam takie rzeczy pisac jak juz serio.. pojdzie sobie w siną dal

DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ DZIEWCZYNY ;* nasza sytuacje napisalam Wam w wielkim skrocie bo tymi paznokciami mi sie zle pisze heh
Cieszę się, że wszystko już w porządku

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pokażę Wam,które Nam się podobają:

http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=21&kol=1

Tylko one nie mają żadnych takich paseczków po bokach,tak chyba narysowali to załamanie (bo jak mówiłam,one są zaokrąglone na brzegach).
Także męska jest zupełnie zwyczajna,a damska ma te dwa brylanciki.
No i jak na Breuninga są tanie,bo tylko 3,500
Ciekawe obrączki, ale ta cena

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, pamietacie mnie jeszcze hehe:P moj TZcik juz pojechal i znowu dwa tygodnie sama bede
Czesc
No pewnie, że pamiętamy.
Nie smuć się, szybko Ci to zleci

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
a wiecie co, dostaliśmy z G złote obrączki od ciotki bo ona miała brać cywilny ale ją chłop wkurzył i go wygoniła....przetopimy ja na swoje. Zawsze to jeden wydatek z głowy...
Super!
zawsze to kolejna rzecz do odhaczenia

Cytat:
Mielismy teraz z TZ bardzo mily spacer przy okazji...szukania portfela bo zgubil kasa i dokumenty ehhh ;/ prawko w szczegolnosci, ktore mu do pracy potrzebne... niech to sie szybko znajdzie 3 razy szlismy ta trasą co on jechal na rowerze.... mysle, ze ktos juz go wzial i mamy nadzieje, ze odda.. juz nawet niech se kase wezmie byleby dokumenty byly...
Oj współczuję :/

Cytat:

w ogóle to ja nie chciałam być w długim związku przed ślubem, a w dniu ślubu będziemy razem 7,5 roku ale tak się życie potoczyło, że nie ma innego wyjścia poza tym poznałam P. jak miałąm niecałe 17 lat więc dzinie by było gdybym w wieku 20-21 lat miała brać ślub
A ja jak poznałam P. miałam 16 lat i jesteśmy razem już 5 lat, a w dniu ślubu cywilnego będzie 6,5 roku

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
moj TŻ jest mistrzem gubienia pieniedzy-teraz mu ukradli a wczensiej poszedl do bankomatu i nie wzial pieniedzy!!tylko karte,a 200 zl zostalo...i co najlepsze ktos byl z anim, wiec go nie zawolal tylko sobie wzial...
Jak można zapomnieć pieniędzy ?!?

Cytat:
aaaa powiedzcie mi moje Drogie Dziewczynki ilu świadków będziecie mieć na swoim ślubie?? bo u mnie chyba 6ro - 3 kobitki i 3 facetow
Tradycyjne 2 - siostra P. i mój brat / przyjaciel P.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
no i jak mówiliśmy że idziemy a mama P ma zostać dłużej to już wiedzieli po co i wykazali zrozumienie

Cytat:
przytrzasnęłam sobie palec, na którm noszę pierścionek zaręczynowy lodówką
bidulka

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 23:35   #844
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chce po urodzinach P bede mogla mowic, ze za rok slub i z gorki
a ja już raz przez to przechodziłam i strasznie to przeżyłam, bo nie znalazłam pracy i nie spałam po nocach mysląć, że ślub tuż tuż i jako to będzie itd. ehhh wolę tego nie wspominać, bo chyba byłam bliska nerwicy-straszne to było

Stary 2010-01-03, 23:37   #845
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już raz przez to przechodziłam i strasznie to przeżyłam, bo nie znalazłam pracy i nie spałam po nocach mysląć, że ślub tuż tuż i jako to będzie itd. ehhh wolę tego nie wspominać, bo chyba byłam bliska nerwicy-straszne to było
oj

ja narazie bezrobotna we wtorek ide sie odhaczyc. mam nadizeje, ze chociaz jakis staz beda mieli dla mnie bo nie chce juz wracac do baru
Stary 2010-01-03, 23:41   #846
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja narazie bezrobotna we wtorek ide sie odhaczyc. mam nadizeje, ze chociaz jakis staz beda mieli dla mnie bo nie chce juz wracac do baru
w ogóle ja tak strasznie chciałabym znaleźć pracę to jest moje marzenie teraz jedyne ważniejsze niż ślub i chyba nie będę się nim cieszyć do czasu, aż nie będę na siebie zarabiać oby sprawdziło się to co pisałaś-to będzie rok kariery i tego życzę Tobie i sobie i inny PM, które szukają pracy

Stary 2010-01-03, 23:56   #847
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle ja tak strasznie chciałabym znaleźć pracę to jest moje marzenie teraz jedyne ważniejsze niż ślub i chyba nie będę się nim cieszyć do czasu, aż nie będę na siebie zarabiać oby sprawdziło się to co pisałaś-to będzie rok kariery i tego życzę Tobie i sobie i inny PM, które szukają pracy
dziekuej, Tobie tez tego zycze toz to rok kariery ma byc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 23:56   #848
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz.II

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
kolejnei kciuki sie przydadza. tak lekarstwo-jak juz sie uda to będę jej/jemu śpiewała "jesteś lekiem na całe złooooo,i nadzieja na nowy rok"
Cytat:
ide na koniec stycznia na kontrolę do ginekolusia znowu,te wizyty co pare miesiecy sa wyczerpujące
To jeszcze moje przesyłam i też czekam na pomyślną wiadomość

Cytat:
Z jednej strony fajnie że tata chciał z mieszkaniem pomóc, ale tak z drugiej pomyślałam że może chce żebym w końcu się już wyprowadziła . Gada tak jakoś naokoło o tym mieszkaniu, że mamy przed ślubem zamieszkać itd...Aż posmutniałam

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku
Moja mama też uważa, że stanowczo za mało się uczę. Trochę w tym prawdy jest ale ja momentami mam dość mojej szkoły.

Dziś w nocy wróciłam z nart i jakoś nie mogę się jeszcze odnaleźć w domku.

W tym miesiącu odbędą się u mnie targi ślubne i liczę, ze znajdę na nich kamerzystę bo na razie nie trafiłam na żadnego godnego uwagi i w przystępnej cenie.
Cześć,
jak było ?
moja mama też tak mówi, ale ja się pocieszam że jeszcze tylko do czerwca i koniec...
za kamerzystę

Cytat:
a ja sie z nudow bawilam Corelem i wzielam jedno zdjecie,usunelam tło(jakies meble, bzdety), dodalam efekt i takie cus mi wyszlo
Super!

Cytat:
Lusesita jak bym była to masz u mnie czekolade. ja w simsach to z dziecmi robiłam tak,ze w pokoju bez drzwi je zamykałam. a pani z opieki nie mogła do nich wejść. ale najbardziej lubiłam w basenie tpić simów przeez wyczerpanie przez płyawnia non stop i brak wyjścia.ahahah
Też tak robiłam

Cytat:

kto chce barszczyku z uchami ??
Ja !!!

Cytat:
ide poczytac ksiazke w koncu, bo jej nigdy nie skoncze do pozniej
A co czytasz ?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hej dziewczynki. wróciłam do RZE własnie i pierwsze co to odpalam kompa i na wizaż przez całe święta posucha, bo albo nie miałam czasu, albo bracia mnie nie wpuścili na neta
ale już jestem i to w nowym wątku
Cześć

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Oby ten rok był jeszcze lepszy niż poprzedni
Ja teraz będę coraz rzadziej na wizazu bo sesja się zaczyna i niezły sajgon
Chciałam się was zapytać,bo chcieliśmy z Tżetem w tym roku pokupować pare rzeczy które się przydadzą na wesele, aby obniżyć wydatek tuż przed.możecie mi podpowiedzieć co to by mogło być?
Myśleliśmy już o figurce na tort i kieliszkach dla pary młodej...
Cześć!
Powodzenia w sesji
Może: figurka, kieliszki, ozdoby na dom/klatkę, tablice, zaproszenia, wódka, obrączki

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!!!!
długo mnie nie było, już zdążyłyście nowy wątek założyć <wow>
Ale piszę tą okropną pracę magisterską i pracuję............ czasu brak.
Witaj!
za pracę!

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Jesteśmy z TŻ razem już 4 lata i 2 dni a ślub mamy za 566 dni
Gratulacje!

Cytat:
40 stron x blablablaaa hihihi hahaha blablablaaa yyyyy eeeeeeee łubudubu cyk cyk fik mik.
JUŻ!

Cytat:
Hej kobitki Kochane
Już jestem pogodzona z Łukaszem, ale już było nieciekawie - normalnie doprowadziłam Łukasza do takiej złości, że chciał wyrzucac moje rzeczy I wiecie, ze jakoś obojętne mi to było. Choc moze trochę w brzuchu mnie wierciło.
Cześć,
Dobrze, że już wyjaśnione

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!
Wróciłam wczoraj z wyjazdu sylwestrowego, ale musiałam jeszcze dwie imprezy zaliczyć, więc dzisiaj, potwornie zmęczona melduję się w końcu w nowym wątku.

Zaręczyn ciągle u mnie brak. Myślicie, że one kiedykolwiek nastąpią?

Muszę niestety już mykać (piszę w końcu ten rozdział pracy licencjackiej, bo do środy muszę go oddać). Całuję!
Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
strasznie dlugo mnie nie było i zmiany wielkie juz nowy watek a ja jeszcze nie przeczytałam do końca tamtego. Musicie mi wybaczyć bo i mój TŻ był i dopiero dzisiaj wróciłam do domku ale tez pochłania mnie pisanie pracy mgr. postaram sie coś nadrobić bo mam chwilkę buziaki dla wszystkich.
Cześć Dziewczyny ,
życzę Wam pomyślności w nowym roku!
anemeon - tak, na pewno będą!
za pisanie prac!

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
he a co dodam
pierwsze dodaje bo mi się podoba ale potem go usune na wszelki wypadek a potem historia jednego upadku na jednym zdjęciu wygladam jakbym na slalomie jechala a trasa byla czerwona jak dla mnie trudna
Cześć Stysiu
śliczne zdjęcia i ładny kolor włosów (jaki to?)

Cytat:
cześć, wiecie co ja się tak martwiłąm projektem,a mój P. przyszedł usiadł i sam go migiem zrobił mój kozak kochaniutki
i jeszcze mi drinka z martini i limonką zrobił kochaniutki malutki
teraz zdziczam oglądać z nim coś w tv, a o 20:00 są "4wesela i pogrzeb"
Widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś

Cytat:
Stysik pięknoto! Na tym zdjęciu kojarzysz mi się z Królewną Śnieżką. Ona w każdym filmie była właśnie tak przedstawiana-zimowy typ urody. Pięknie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ale mam handre

Cytat:
Napisane przez buzka86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłoroczne Panny Młode. Ja też mam zaplanowany ślub na 2011 - 4.06.2011r. Zauważyłam w kalendarzu, że parę osób też ma w ten dzień.
Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Mogę się przyłączyć do wątku? Będziemy ślubować prawdopodobnie w czerwcu 2011, ale to jeszcze nic pewnego. Narzeczona od 3 dni więc wszystko jeszcze "świeże"
Cześć Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześć
Wrociłam po świątecznej nieobecnosci A tu nowy wątek Chyba Was nie nadrobię
Cześć,
co u Ciebie ? jak po sylwestrze ?

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
wróciłam
mam jedynie 20 stron do nadrobienia

było najlepiej na świecie potem Wam opowiem
ejjj i nowina
wychodze za mąż w przyszłym roku
Cześć!
Powodzenia w nadrabianiu!
jak było ? jak się czujesz ?
fajnie to brzmi, co nie ?

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Wróciłam, choć nie byłam pewna czy to wogóle ma sens. Od środy jednak podczytywałam Was sumiennie...
Widzę, że nikt tu za mną nie tęsknił
Cześć,
nie mów tak!
jak tam u Was, lepiej ?

Cytat:
ja lubię gotować, piec itd
ja ostatnio polubiłam

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
dottta pytanie pomocnicze...kim jest mój Tż z zamiłowania?
rybakiem!

czyżby wyciągnął Ciebie na wędkowanie ?

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-01-03, 23:58   #849
karolinusienka
Zakorzenienie

Jenny czytam zmierzch jestem na 2 czesci i skonczyc jakos nie moge ehhh
Stary 2010-01-04, 00:20   #850
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie cz. III

Cytat:
Piotrek pojechal ehhh w tym tygodniu moze byc ciezko ze spotkaniem bo pracuje na popoludnie ehhh ale sie nacieszylismy soba ile sie dalo i mam nadzieje, ze chociaz na 2 dni starczy
szybko zleci!

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

A co do naszej historii to jest trochę zabawna, o tyle, że poznaliśmy się we Wrocławiu przez wspólnych znajomych, a oboje pochodzimy z Wałbrzycha i nasze domy znajdują się 3 bramy obok siebie. I jakoś się nie kojarzymy. Oboje jesteśmy po dość długich, nieudanych związkach. W sumie to jakoś miesiąc po poznaniu byliśmy już parą, po 5 miesiącach zamieszkaliśmy ze sobą, czego się bardzo bałam, ale zupełnie niepotrzebnie. A zaręczyny? W sumie to było tak, że zaczęłam się juz martwić trochę, że on nie jest zdecydowany. Więc po świętach była rozmowa na ten temat, a raczej monolog z mojej strony. Później on był we Wrocławiu a ja w domu rodzinnym i po powrocie zabrał mnie do knajpy gdzie mnie uspokoił, że on jest mnie pewien, ale zbiera sie na odpowiedni moment. A po powrocie do domu zastałam cały pokój w tulipanach (później sie okazało, że jest ich 100 sztuk) no i się doczekałam. Strasznie płakałam ze szczęścia i w ogóle serce biło mi jak oszalałe.
Teraz czas na załatwianie tych najważniejszych spraw (sala, orkiestra, kamerzysta, fotograf). Na szczęście mam już coś na myśli, więc mam nadzieję, że uda się zgrać terminy.
Najbliższy stresik to tylko czekają nas na razie oficjalne zaręczyny. Moi rodzice nic jeszcze nie wiedzą i w ogóle chcę im od razu zrobić niespodziankę, więc pewnie będą wkurzeni, że tak bez zapowiedzi do nich przyjdziemy ale trudno. rzadko bywamy w domu i nie mamy czasu na jakieś wielkie planowanie.
I teraz pytane do Was dziewczyny - czy mój Marek powinien mojej mamie kupić jakieś szczególne kwiaty czy to raczej obojętne? Tak sobie wymyśliłam, że może lilie... Mogą być czy raczej nie pasują?

Ja również witam wszystkie świeżo upieczone narzeczone i życzę dobrej nocy
Ładna historia

U nas nie było oficjalnych zaręczyn, ale mamy dostały po martini i czekoladkach, a ojcowie to butelce raky (trunek turecki), kwiatów nie było.

Cytat:
ja tam wierze, ze nas nie opusciszx
też mam taką nadzieję!

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a dziś już mykam
dottta jak nie wpadniesz do jutra co to takiego to jutro napiszę
D--O--B--R--A--N--O--C
jestem bardzo ciekawa, o co może chodzić <hmmm>

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
stało nam do ślubu jeszcze 600 dni tzw. 6 studniówek :P
gratulacje!

Cytat:
a ja chcę!

Cytat:
w ogóle ja tak strasznie chciałabym znaleźć pracę to jest moje marzenie teraz jedyne ważniejsze niż ślub i chyba nie będę się nim cieszyć do czasu, aż nie będę na siebie zarabiać oby sprawdziło się to co pisałaś-to będzie rok kariery i tego życzę Tobie i sobie i inny PM, które szukają pracy.
Dziewczyny będzie dobrze, nowe prace się znajdą i 2010 będzie rokiem naszych karier !!!

Cytat:
Jenny czytam zmierzch jestem na 2 czesci i skonczyc jakos nie moge ehhh
Aha, no mi jakoś cała saga fajnie poszła, a najbardziej podobała mi się 4 część

---
Zaległości nadrobione - nie lubię być po tyłach...

Sylwester minął szybko i fajnie, ale cieszę się że byliśmy na domówce. Byliśmy we 4 + jeszcze 2 bratanków od znajomej - jeden z gim i był ok, a drugi z podstawówki i normalnie takie żywe dziecko, że szok - wszędzie było go pełno, non stop coś wymyślał, ale po tym jednym dniu miałam dość... Było dobre jedzonko, graliśmy w twistera (tzn. ja kręciłam, reszta grała) a furorę zrobiły scrabble - nawet po 3:00 graliśmy . O północy wyszliśmy przed dom - były fajerwerki, sztuczne ognie, wypiłam z P. trochę szampana z gwinta, a potem on zaczął wszystkich polewać - w tym nasze autka, ale szkoda że była mgła i słabo było widać resztę fajerwerków, no i ranek jak poszliśmy spać też był milutki . Trochę tylko popsuł mi się humor, bo czekałam na @ i w pewnym momencie z bólu aż zaczęło mnie skręcać ale już wszystko dobrze... Ale na przyszłego sylwestra to poszłabym sobie na jakiś bal albo gdzieś pojechała np. do rzymu

Wczoraj (sob) spędziłam miło wieczór z Piotrkiem, wypróbowaliśmy w końcu nasze wino Porto i oglądaliśmy film "Znamię" (polecam!), a dziś dopołudnia pojechaliśmy na poszukiwanie prezentu - w końcu w makro kupiliśmy 6 szklanek do irish coffee (jak będę mięc aparat to cyknę foto,bo dla nas kupiłam takie same z jakiś 1-2 tyg wcześniej ), potem w domu obiad - gyros i pojechaliśmy na te urodziny. Było fajnie, prezent trafiony, tylko nie podobał mi się film który oglądaliśmy "Wzgórza mają oczy II" , a potem jeszcze na chwilę u mnie i znów winko, pogadaliśmy sobie trochę i było super -i tak nam zleciało do 23:00...

Zaraz zmykam spać, jutro wprawdzie mam dopiero na 11:30, ale muszę wstać o 8-8:30. Jakoś to do mnie jeszcze nie dociera, że od jutra znowu się zaczyna, a jeszzce 3 tyg i sesja (5 egzaminów ).
Kolorowych snów, dobranoc!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-01-04 o 00:21
Stary 2010-01-04, 00:23   #851
karolinusienka
Zakorzenienie

ja tez zmykam

kolorowych Wam zycze do rana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 06:50   #852
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze troche i 4 z przodu sie pojawi
u mnie też
Cytat:
a ja chce

----------------------
moje ostatnie zakupy, sukienka (w rzeczywistości bardziej intensywnie fioletowa, do kolan z kopertową górą) i buty (ciemny fiolet na niewysokim obcasie). Sorry za marna jakość zdjęć ale chyba nigdy nie naumiem się przenosić zdjęć z aparatu (który prawie już umiem obsługiwać) na kompa

eeeeeeeeeeeee no..... czemu nikogo nie ma ?

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-04 o 07:16
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 07:22   #853
dottta
Zakorzenienie

a co do obrączek to podobają nam się te:
Stary 2010-01-04, 07:54   #854
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

DZIEŃ DOBRY
Boniuś jak dziś ciężko się wstawało A wczoraj zasnąć nie mogliśmy

Witam nowe PMki - jakoś po Sylwestrze wysyp nowych PM Nasza współlokatorka też się zaręczyła

Kociak u nas na zaręczynach tata dostał dobrą wódkę, a mama winko i bukiet storczyków.
Lilie to raczej mi się z pogrzebem kojarzą

Mabi wpisałam Cię na datę 17.09.2011 i mam nadzieję, że zostaniesz u nas już

Isabele - jak tam po Sylwestrze?

Karolinusienka, Mabi ja też muszę dziś się umówić do ortodontki, dentysty i okulisty Nie wiem czy finansowo na to wyrobię

Karolinusienka ja nie mogę czwartej części zmęczyć - zostało mi ok. 100 stron i normalnie nie mogę skończyć

I obyście miały rację, że 2010 to będzie rok kariery Dziś w pracy będę szperać w poszukiwaniu ofert pracy.

A w pracy mamy tak zimno, że szok - idę po herbatę i życzę miłego dnia Wam wszystkim

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Dottta ja jestem - w pracy już. Ale dobrze, że mam praę póki co
Buty super i obrączki też - tylko my raczej wybierzemy obrączki z zółtego złota, i dla mnie raczej wąska powinna być, bo mam wąziutki pierścionek zaręzynowy

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 08:02   #855
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

Dottta ja jestem - w pracy już. Ale dobrze, że mam praę póki co
Buty super i obrączki też - tylko my raczej wybierzemy obrączki z zółtego złota, i dla mnie raczej wąska powinna być, bo mam wąziutki pierścionek zaręzynowy
Dzięki
My z białego bo żółtego oboje nie lubimy - ja pierścionek mam z białego i cała biżu taka lub srebrna, nic z żółtego Co do grubości to u mnie to kwestia raczej bardzo drobnych dłoni więc tez grubsze odpadają - za to Tż woli grubsze, więc będziemy musieli coś wypośrodkować
Stary 2010-01-04, 08:10   #856
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Wcześniej też myślałam, że nie chcę pierścionka z żółtego złota, bo nie lubię i mam więcej srebrnej biżu, i cały czas Łukaszowi mówiłam, że chce białe złoto. Ale na wybór pierścionka nie miałam wpływu i mam żółte i jakoś mi to nie przeszkadza
I teraz wolimy klasyczne obrączki - bardzo mi się spobodały te obrązki co wczoraj albo w sobotę Kaska87 zamieściła, ale nie wiem czy chcę diamenciki w obrączce, bo wtedy obrączka mogłaby przyćmić pierścionek, więc z tego całego mojego wywodu wniosek jeden - klasyczne złote obrączki będziemy mieć, choć może coś nam się zmieni

64 => 55
Stary 2010-01-04, 08:19   #857
T'ai
Zakorzenienie

ja na razie tylko powiem dzień dobry

mam sporo pracy po tym wolnym i jakoś ogarnąć się nie mogę
zwłaszcza że nie pomaga, a wręcz mi zawadza tu
a tu mnie czeka dokończenie inwentaryzacji, powolne zakańczanie roku i vat za kwartał
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 08:21   #858
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej też myślałam, że nie chcę pierścionka z żółtego złota, bo nie lubię i mam więcej srebrnej biżu, i cały czas Łukaszowi mówiłam, że chce białe złoto. Ale na wybór pierścionka nie miałam wpływu i mam żółte i jakoś mi to nie przeszkadza
I teraz wolimy klasyczne obrączki - bardzo mi się spobodały te obrązki co wczoraj albo w sobotę Kaska87 zamieściła, ale nie wiem czy chcę diamenciki w obrączce, bo wtedy obrączka mogłaby przyćmić pierścionek, więc z tego całego mojego wywodu wniosek jeden - klasyczne złote obrączki będziemy mieć, choć może coś nam się zmieni
ja nawet nie musiałam w sumie Tż nic mówić bo oboje wolimy białe Z tym diamencikiem się waham, ale z tego co oglądałam to do mojego pierścionka by pasowało i nie będzie odwracać od niego uwagi.

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
ja na razie tylko powiem dzień dobry

mam sporo pracy po tym wolnym i jakoś ogarnąć się nie mogę
zwłaszcza że nie pomaga, a wręcz mi zawadza tu
a tu mnie czeka dokończenie inwentaryzacji, powolne zakańczanie roku i vat za kwartał
to powodzenia w pracy
--------------------------------
szkoda że tu tak cicho a ja zaraz wychodzę i mnie do wieczora nie będzie to pewnie zrobi się tu tłok

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-04 o 08:28
Stary 2010-01-04, 08:30   #859
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

T'ai powodzonka w pracy Kochana

Dottta Twój pierścionek jest spory, więc taka obrączka z diamencikiem jak najbardziej pasuję

64 => 55
Stary 2010-01-04, 08:36   #860
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai powodzonka w pracy Kochana

Dottta Twój pierścionek jest spory, więc taka obrączka z diamencikiem jak najbardziej pasuję
Najśmieszniejsze że na początku wydawał mi się "normalnych rozmiarów" - z tendencją na nieduży, do czasu aż porównałam go z innymi "zaręczynowymi" Chociaż się zastanawiam czy ten brylancik nie zginie i tak na tle pierścionka i czy jest sens go w ogóle mieć
Szkoda że nie mają w ofercie obrączek z tanzanitem
Stary 2010-01-04, 08:41   #861
T'ai
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
byle do 15

Isabele orientujesz się ile teraz będzie wynosić kwota o którą miesięcznie można zmiejszyć zaliczkę na podatek dochodowy?
W 2009 było 46,33 zł
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 08:42   #862
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No to by Cię najbardziej urządzało
Najlepiej będzie jak poprzymierzasz i wtedy zdecydujesz czy z diamencikiem czy bez

64 => 55
Stary 2010-01-04, 08:46   #863
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
No to by Cię najbardziej urządzało
Najlepiej będzie jak poprzymierzasz i wtedy zdecydujesz czy z diamencikiem czy bez
tak chyba będzie najlepiej chociaż może robią na zamówienie ale Tż by mnie zamordował, że wymyślam
Stary 2010-01-04, 09:02   #864
Madzik08
Zadomowienie

Dzień dobry
lemon tree piękna suknia, mnie też się takie podobają
dottta świetne buty A najładniejsze obrączki to chyba te 1, chociaż te 3 też bardzo ładne. My chcielibyśmy mieszane, z żółtego i białego złota. Właściwie to też wole srebro i białe złoto, ale jak mierzyła pierścionki to jednak bardziej podobały mi się z żółtego no i taki mam
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:04   #865
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry
Spać dziś nie mogłam i siedzę w pracy zamulona na maxa. A poza tym jakieś nudy, nic sie nie chce. o poczytania później

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:07   #866
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
lemon tree piękna suknia, mnie też się takie podobają
dottta świetne buty A najładniejsze obrączki to chyba te 1, chociaż te 3 też bardzo ładne. My chcielibyśmy mieszane, z żółtego i białego złota. Właściwie to też wole srebro i białe złoto, ale jak mierzyła pierścionki to jednak bardziej podobały mi się z żółtego no i taki mam
dzięki kupiłam je przypadkowo bo biegnąc do kasy z kozakami Tż się mnie zapytał ile razy je włożę i może kupię sobie inne (bardziej odkryte) które na pewno częściej nosić będę więc zawróciłam i wzięłam te ale niestety teraz to już na serio nie mam miejsca na buty i Tż musi nową szafę kupić

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Spać dziś nie mogłam i siedzę w pracy zamulona na maxa. A poza tym jakieś nudy, nic sie nie chce. o poczytania później
ja po 2 kawach i zielonej herbacie siedzę i ziewam a jak pomyślę że muszę wyjść ale pociesza mnie fakt że odwiedzę kilka sklepów
-------------------------
czy to już choroba?

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-04 o 09:08
Stary 2010-01-04, 09:12   #867
butterfly20
Zakorzenienie

HELLOŁ

600 DNI!! Ale to i tak dużo...

Dzisiaj siedze w pracy i wymyśliłam sobie ambitny plan...Będę oglądać kiecki

Kupiłam sobie gazetkę z modą ślubną.a tam było peeełnooo firm o których nie słyszałam.Więc dzisiaj poprzeglądam kolekcje

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:13   #868
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny będzie dobrze, nowe prace się znajdą i 2010 będzie rokiem naszych karier !!!
Obyś miała rację. Ja co prawda pracę mam, ale liczę na jej zmianę, ewentualnie awans. Teraz pracuję na 3/4 etatu w Zarze no i jednak wypadałoby zacząć w końcu NORMALNIE zarabiać a nie taka marną kasę. Tym bardziej, że magistra już mam, więc fajnie byłoby to wykorzystać.

Wybaczcie dziewczyny, że ja na razie tak bezosobowo, ale muszę Was trochę poczytać, żeby Was choć trochę poznać Dzisiaj wolne i chyba pojedziemy kupić nową lampkę na stolik, bo stara jest brzydka, okropna i spaliła się żarówka...
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 09:22   #869
kaska87
Zakorzenienie

cześć panny

Stary 2010-01-04, 09:30   #870
karolinusienka
Zakorzenienie

dobry

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

ja juz po sniadanku dokanczam herbatke i biore sie za kawuche i musze wyjsc z domu a taaaaaaaaaaaaak mi sie nie chce ehhh i do tego chyba z metr sniegu mam na samochodzie, bo nie byl odsniezany od sylwestra a tutaj codziennie pada hehe wiec bede cala w sniegu ehhh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości