![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
A jak tylko cień dorzucę a puder sobie zostawię to stoi
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
dobra wkleje wszystko po kolei, wiem ze zabieralam sie do wymianki naszj jak pies do jeza
![]() Wiec: 1. Oriflame Discovery China - nowy zestaw kosmetyków, żel pod prysznic, mydło w płynie, mydło w kostce, oddam jako całość lub osobno. 2. Avon Naturals malinowy balsam do ciała, jedynie wypróbowany. CZY MASZ JAKIES ZDJECIE TEGO PONIZEJ BIODERMY LUB JAKIS LINK? 1. Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Compact - ochronny podkład mineralny, kolor light, jedynie maźnięty palcem, gąbeczka nieruszana, KWC tylko za wish 2. La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy, KWC tylko za wish 1. Avon Ideal Shade Light Makeup - lekki podkład na lato, kolor natural beige, nowy, 30 ml tylko za wish 5. Revlon skinlights face illuminator, lotion 02 bronze light, 40 ml, raz użyty przez poprzedniczkę, ja tylko wycisnęłam odrobinkę, opakowanie z pompką. tylko za wish 11. Manhattan Brilliant Fusion - róż/bronzer 01 Glamour, uzyty kilka razy, zostało jeszcze duuużo. -CZY TO JEST W TUBCE?? 6. Sypkie cienie INGLOT - możliwe jedynie odsypki, za coś wyjątkowego oddam całe słoiczki. tylko za wish - 34, czysta fuksja BARDZO TEZ MI SIE PODOBA TA JASNA SZMINKA BELL ALE WIDZE ZE CHYBA WYMIENIONA?
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2010-07-30 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280333550 to konkretnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
z kosmetykow tak nie za bardzo,ale w watku ciuszkowym podobaja mi sie:
5. Czarna bokserka New Yorker rozm. z metki xs ale na m też będzie ok, stan idealny 3. JASNE JEANSY stan dobry - rozm. 27 ile te dzinsy maja w pasie?i powiedz mi tylko czy mocno sa przetarte w kroku?;p i jeszcze to: Czarna tuba bluzka/tunika, Fishbone rozm. xs ale nawet na m pasuje - rozm. bdb ![]()
![]() Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2010-07-30 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
rezygnuję ponieważ dwa balsamy zdecydowałam się wymienić na perfumy
![]() jednak dziękuję Ci za miły kontakt i mam nadzieje, że innym razem nam się uda! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
nic mi nie przykuło uwagi na dłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety to mi sie srednio oplaca, w kamieniu nie potrzebuje bo mam, podkladow avonu nie uzywam, a same cienie to raczej tez jako dodatek do wymiany traktuje (tzn wiem ze są wartosciowe, ale chodzi o to ze mam ich masę)...
ja poprostu najchetniej oddalabym kilke rzeczy za jakis wiekszy wartosciowo kosmetyk który mi sie naprawde przyda, a takim jest ten kompakt ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
No, niech Ci będzie
![]() Wysyłam pw ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-07-31 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
ok,pokaz mi fotke
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- ok ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
kochana, Ty zaproponuj;*
![]() |
#73 |
BAN stały
|
wpdnij do mnie moze sie mymienimy za puder?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
z ciuszkow nic nie wybiore,ale w kosmetycznym za la roche posay moglabym wybrac:
3. Farmona Tutti Frutti Figi i Daktyle mus do ciała z fitoferomonami, ślicznie pachnie, zużucie ok. 10 %. balsam do ciala Avon malinowy Wake up call (cały BIG, użycie jedynie testowe) oddam w całości lub odsypki-intreresje mnie calosc ![]() jezeli tak Ci pasuje to napisz mi wiadomosc na pw prosze ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za próbki Blusche - ethiopian original matte foundation
- white chocolate full matte foundation i odsypkę EDM wake up call?
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Niestety nic więcej nie znalazłam.
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
2. Selective Professional Shiny'On - spray nabłyszczający do włosów, ok. 90/150 ml, ważny do 06.2013
??? ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
3. MySecret Transparent loose powder - sypki puder matujący, kilka razy wypróbowany, ubytek niewielki
Coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hmm czyli ile to jest mniej wiecej bo sie nie orientuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Cookie Sheet będzie chyba wymieniony ale inne minerałki na razie są wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Niestety z tych rzeczy, które wypisałaś to nic mi nie odpowiada ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Shirinn, czy mogłabyś mi odpisać na PW w sprawie rekompensaty za cienie, które były przeterminowane i ewentualnej wymiany (chciałaś ode mnie revlon) ? Bo powiedziałaś w czwartek,że mi napiszesz czy coś znajdziesz z mojej wish i kontakt się z Tobą urwał... piszę bo czuję się trochę przez Ciebie olewana, ponieważ widzę że udzielasz się na wątkach innych osób a mi nie odpowiadasz (mimo że pisałam kilka razy) .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez cały weekend nie było mnie w domu, więc nie mogłam Ci napisać czy mam jakies kosmetyki, ponieważ nie miałam do nich dostępu ![]() obiecuję, że jeszcze dziś dostaniesz listę rzeczy które ewentualnie mogły by Ci sie spodobać ![]() przepraszam za opóźnienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ok,jeżeli chodzi o listę to nie ma problemu, mogę czekać, chodziło mi tylko o info jakiekolwiek od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
avon supershock (używany? otwarty? a ten tusz maybelline falsies używany/otwierany? bo nie wiem który wziąść, tusze raczej na zapas zbieram)
lakiery bell fashion colour: brązowy (taki czekoladowy), fiolet ciemniejszy (jakie zużycie lakierów?) opakowanie po bigu ![]() piankę do włosów taft granatową nowa .Avon szminka z musem, Frozen Rose, zostało ponad połowę Linen matte base (odsypki do uzgodnienia-1 gram) mogłabym tez kupic dla Ciebie cos z essence, bo mam blisko ![]() lub jakiś błyszczyk różowy nie mający wielu drobinek z limitowanki lub po prostu najjaśniejszy róż z dostępnych błyszczyków essence to byłabym przeszczęśliwa ![]() to taka wstępna lista rzeczy które chcę za revlon i cienie (jeszcze w zależności od odpowiedzi zmodyfikuję ) czekam na odpowiedzi na pytania ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- avon supershock lakiery bell fashion colour: brązowy (taki czekoladowy), fiolet ciemniejszy (jakie zużycie lakierów?) opakowanie po bigu ![]() Avon szminka z musem, Frozen Rose, zostało ponad połowę to na pewno będę chciała, z pianki jednak rezygnuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Odeślę Ci je, nie używałam ich jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- zależy jaki ma odcień ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- a ma złote drobinki? bo na zdjęciu dokładnie nie widać ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- to proponuję zrobić tak: ja wysyłam Ci revlon 200 i te 2 cienie Od Ciebie : avon supershock lakiery bell fashion colour: brązowy (taki czekoladowy), fiolet ciemniejszy Avon szminka z musem, Frozen Rose, zostało ponad połowę (i teraz nie wiem czy piankę tak czy nie , bo to co teraz wypisałam za revlon wcześniej proponowałaś razem z pianką, w sensie tusz,pianka, 2 lakiery i szminka za revlon) za revlon to co u góry to co na dole rekompensata za 2 cienie które odsyłam opakowanie po bigu ![]() szminka oriflame visions czerwona czy taka wymiana może być? ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- ok, to zamiast pianki odsypka sampla linen i jeśli możesz to zrób mi z tych blusche dwóch co masz w wątku takie mini-mini odsypki (odsypki z odsypki ![]() Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-08-10 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
nie szukam nic konkretnego z kosmetyków, może peeling do twarzy, peeling do ciała, nowy błyszczyk do ust, czy fabryczne próbki perfum.
przede wszystkim książki Cobena, może masz jakąś? tusz Falsies jest zarezerwowany. róż i podkład wolne (napisałaś 'róż Astor'- ja mam róż Maybelline i podkład Astor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Hmmm..ciężko powiedzieć, pewnie by się coś znalazło. Napisz co masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za :
5. Oriflame Tomato Clay Mask - oczyszczająca maseczka z glinką i pomidorem, 45/50 ml, ważna do 10.2011
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.