|
|
#91 |
|
Lux Mundi
|
Dot.: Kwiecień kosmetyki , akcesoria a także bizuteria
Cześć
![]() Wybacz, że odpowiadam z opóźnieniem, ale musiałam wywąchać zapachy na spokojnie ![]() Bardziej przemówił do mnie Boss ![]() Jeśli jesteś nadal zainteresowana to zapraszam
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hej, jakiś czas temu pytałam czy Lolita Lempicka Forbidden Flower ok 12-14ml z 30ml
4.Escada S ok 15ml z 3oml są nadal dostępne (wcześniej były zarezerwowane, jeśli dobrze pamiętam) ![]() Wypatrzyłaś coś w moim wątku, ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi... ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę rozmieniać na drobne HTC , więc wymienię najchętniej na perfumy - zwłaszcza Coco mademoiselle
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Byłabym bardzo zainteresowana lampą UV.
Oczywiście mogłabym poszukać poza wątkiem. Mam na pewno komplet pędzelków z Maybelline oraz pędzelek taki mały szeroki (chyba do pudru, ale nie znam się na tym) z Bourjois oraz Mayballine. Mogłabym poszukać też u mnie jakiś kremów, szamponów, peelingów. Byłabyś zainteresowana? |
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam to u mnie:
1. Eveline odżywczy krem do twarzy i ciała. 2. Pedicure pielęgnacyjny, Perfecta SPA. 3. Żel do nóg kasztanowy, Ziaja. 4. Krem do stóp pielęgnacyjny. 5. Schauma, Odbudowa i pielęgnacja. 6. Gliss Kur. Znalazłam na razie to, ale pamiętam, że miała też odżywkę Isana Hair, Połysk Jedwabiu. No i mam też maseczki, ale już mi się nie chciało szukać zdjęć xD. maseczki do twarzy, głównie ze Ziaja oraz Perfecta Mam też jakieś perfumy (Fabio Verso oraz C-Thru na pewno mam), ale to z takiej średniej, a nie wyższej półki. A i mam jeszcze połówkę Elizabeth Arden Green Tea. To co wymieniłam, to jest nowe, nieużywane. Jedynie perfumy C-Thru raz psiknięte, a Green Tea połowa. Interesuje cie coś? |
|
|
|
#100 |
|
Lux Mundi
|
Rozumiem, że Nasze negocjacje nieaktualne?
![]() Pozdrawiam
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Zacznę od perfum:
1. Elizabeth Arden, Spiced Green Tea EDP (to jest taka butelka różowa/pomarańczowa). Mam 100ml, ale zostało z tego ok. 40ml. Tyle, że dałam za nią ok.120 zł, więc tyle co zostało jest warte mniej więcej 50zł. Podkreślam, że to nie jakaś woda toaletowa, ale woda perfumowana! Aaa... i nie mogę znaleźć od niej zatyczki, ale w żadnym stopniu nie przeszkadza w użytkowaniu. 2. Sarantis, C-Thru Pearl Garden, Perfumowany dezodorant. 75ml. Zużycie tak jak na zdjęciu (zdjęcie nie moje, ale takie samo zużycie). On kosztował ok. 20zł. Odżywki w spray'u niestety żadnej nie mam. Byłabym wdzięczna, jeżeli opisałabyś tę lampę. Firma itd. Fajnie by była jakbyś jej zdjęcia też wrzuciła. ![]() A masz jeszcze coś do robienia paznokci żelowych, tj. jakieś żele, gilotynę czy tym podobne. ? |
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam napisać o maseczkach xD.
Mam: 1.Perfecta. Maseczka na twarz, szyję i dekolt. 2. Ziaja. Maska nawilżająca. 3. Ziaja. Maska regenerująca. 4. Soraya. Maseczka drożdżowa silnie oczyszczająca. 7.5ml. One są w zestawie po dwie maseczki, ale ja mam tylko jedną. 5. Rival de Loop, Hydro, Feuchtigkeitsmaske- maseczka nawilżająca. |
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() spodobały mi sie odlewki: 2.Hugo Boss Deep Red ok 40-45 z 90ml 4.Escada S ok 15ml z 3oml 5.DKNY RED DELICIOUS ze 100ml zostało jak na foto ok 35-40ml 11.-armani diamonds 7ml 12.ck in2u 10ml 13.Chanel N*5 4ml 14.Kate moss velvet hour 15ml oraz -Nowy peeling do ciała żurawina i figa -Bingo spa czekoladowy krem pod prysznic nowy
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
5.DKNY RED DELICIOUS ze 100ml zostało jak na foto ok 35-40ml 11.-armani diamonds 7ml 12.ck in2u 10ml Nie wiem jak z tym peelingiem - jeżeli nie dostanę zwrotnej odpowiedzi od kontrahentki, to peeling powędruje do Ciebie jeśli nie, to ewentualnie cos sobie dobierzesz. Co Ty na to?
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
heh, ślinie się na lampe do tipsów, ale za tą wartość napewno nic u mnie nie znajdziesz:
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
-Nowy peeling do ciała żurawina i figa -Nowa pomadka do ust rumiankowa |
|
|
|
#112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic. chyba, że zajrzysz do obu wątków i coś za to dobierzesz. jakiej firmy jest ta lampa i jaka jest jej wartość?
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Hej
To jak z tą lampą UV? Bo mi nie odpisałaś. |
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
pozdrawiam |
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
A jeśli chodzi o konkretną rzecz za tę lampę, to o jaką chodzi?
Bo ja znalazłam jeszcze taki balsam perfumowany, dość drogi. Mogłabym jeszcze czegoś oszukać. Bardzo zależy i na tej lampie, dlatego mogę czegoś poszukać ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- + założyłam jeszcze wątek kosmetyczny, tam też mam rzeczy (jeszcze nie wszystkie dodane). |
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że Cię tak męczę, ale bardzo zależy mi na tej lampie.
Mam jeszcze taką odżywkę w sprayu (TU). No i jeszcze zauważyłam, że masz w swojej wish coś do wyrobu biżuterii, ja mam u siebie dwa wisiorki swarovskiego, mają próbę (nr 925). Ja je dostałam od koleżanki, ale wiem, że ich cena to ok. 25 zł, czy jakoś tak (oczywiście cena jednego). Oba mają wzór jak na zdjęciu (to chyba są nawet te same). Odpisz, jakbyś mogła u mnie. |
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Pytałaś u mnie o Moschino Glamour, chętnie wymienię za Deep Red i odlewkę Armani Diamonds.
![]() E: Wybacz, jednak znalazłam coś ciekawszego.
Edytowane przez Miss Transept Czas edycji: 2012-04-26 o 21:20 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.