Gąbki i myjki do ciała

Design produktu:
    oliiwww
    14 lutego 2021 o 10:21
    Zbawienie dla ciała!
    Ta gąbka to rodzaj masażu dla mojego ciała.Delikatnie ściąga martwy naskórek,przy tym nie podrażniając ciała.Nigdy wcześniej nie używałam zwykłych gąbek,jak już to wolałam kwiatki.Teraz wiem ze ta gąbka to jedyny słuszny wybór.Jedyny minus dla mnie to ze mogłaby być trochę większa, chociaż i to ma plusy bo może przez to jest bardziej precyzyjna.
    Zalety:
    • delikatnie złuszcza
    • masaż dla ciała
    • cena (4zl na promocji)
    Wady:
  • 4 września 2018 o 19:02
    Ok
    Gąbkę już mam dosyć długo także jest wytrzymała. Można nią się fajnie wymasowac gdyż posiada w sobie drobne ziarenka jak peeling, nie jest za mocny jak dla mnie dobry. Polecam
    Zalety:
    • Wytrzymalosc
    Wady:
  • 28 czerwca 2018 o 23:20
    odkrycie roku
    Na gąbkę trafiłam przypadkiem i skusiłam się na nią dzięki promocji. Zazwyczaj używałam zwykłych gąbek do kąpieli, ale nigdy więcej do nich nie wrócę! Gąbka calypso jest świetna, idealnie usuwa martwy naskórek bez podrażniania dzięki delikatnym perełką peelingującym. Plusem jest to, że jeśli potzrebujemy mocniejszego peelingu wystarczy mocniej docisnąć gąbkę. Dodatkowo ma bardzo poręczny kształt, łatwo się ją stosuje, nie jest zbyt duża czy mała.
    Zalety:
    • poręczny kształt
    • właściwości peelingujące
    • możliwość dostosowania intensywności złuszczania
    • nie podrażnia
    ivva1
    7 maja 2018 o 16:32
    Dwa zastosowania
    Nie pamietam już pochodzenia. Pewnie otrzymałam ją w jakimś pudełku subskrybcyjnym. Gąbka nie jest zbyt duża. Mieści się w dłoni , po środku ma wcięcie niczym talia. Używam jej czasem pod prysznicem. Spienia żel do kąpieli i podczas mycia delikatnie masuje. To baaardzo łagodny masaż , mikrogranulkami są delikatne. Początkowo wydawało mi się to jakoś mało przyjemne, ale z czasem ją polubiłam. Poniżej przeczytałam, że dobrze się sprawdza do zmywania maseczek. Postanowiłam sprawdzić i przyznam , że był to strzał w dziesiątkę ! Podczas zmywania delikatnie przy okazji masuje jeszcze twarz. Teraz właściwie stosuję ją głównie do twarzy. Po zastosowania trzeba jednak pamiętać , że gąbka musi być solidnie wypłukana i pozostawiona do wyschnięcia . Lekko później twardnie. Przy następnym namoczeniu znowu mięknie.
  • 6 września 2017 o 20:37
    super
    Bardzo fajna gąbka do codziennego peelingu. To jak mocny peeling sobie zafundujemy zależy od tego jak mocno dociśniemy gąbkę. Sama gąbka jest delikatna, dobrze spienia żel. Nie podrażnia skóry. Nie należy do najtrwalszych, ale używałam jej codziennie, więc nie ma co się dziwić. Dobry produkt,