Pędzle do paznokci i zdobień

Semilac Gel Brush N 6 Flat

• 17 lutego 2022 o 23:01
    Uwielbiam!
    Pędzelek Gel Brush N6 Flat to idealny pędzelek do żelu, świetnie i łatwo się rozprowadza i nie mam problemu również z dojechaniem do skórek, tak aby wszystko było jak najlepiej rozłożone! Świetny! uwielbiam!
  • 21 kwietnia 2021 o 20:08
    Polecam
    Śmiało mogę powiedzieć, że jest to najlepszy pędzelek do żelu jaki do tej pory miałam. Miękkie naturalne włosie sprawia, że przedłużanie nim paznokci to czysta przyjemność. Bardzo długo mi już służy i jak dla mnie to numer 1! :)
  • 7 kwietnia 2021 o 9:53
    Polecam!
    Najlepszy pędzel do żelu jaki do tej pory miałam! Super włosie oraz kształt. Pędzel nie jest ciężki, dzięki czemu łatwo się nim pracuje. Wart swojej ceny. Polecam serdecznie dziewczyny!
    Zalety:
    • waga
    • kształt
    • włosie
    • wygląd
    U konsultantki
  • 29 sierpnia 2017 o 1:18
    wtopione kryształki
    Na samym początku od razu zaznaczę za co odejmuje jedna gwiazdkę - za cenę. 69zł za zwykły, mimo wszystko pędzelek to całkiem sporo. A teraz zalety produktu: -bardzo ładne wykonanie, rączka z pięknymi kryształkami -jakość włosia, bardzo dobra, nie traci kształtu ani nie gubi włosków -wygodny i poręczny -doskonale nadaje się do nakładania żelu