Radełka i zaciskacze do paznokci

Avon Radełko do skórek

• 5 sierpnia 2020 o 15:58
    dobry sprzęt
    Mam to rondełko już dobrych kilka lat! Jest stabilne, mocne i wygodne. Nie mam doświadczenia w tej kwesti ale uważam że bardzo dobrze trafiłam kupując to rondełko. Mam wrażenie że będzie na laaata.
    Zalety:
    • nie niszczy paznokci
    • wygodne
    • nie ślizga się
    U konsultantki
    IzuVlog
    4 listopada 2018 o 19:37
    Moja opinia
    Mogło by się wydawać że rodełko jak rodełko... Miałam już dosyć sporo rodełek w swoich rękach i to rodełko jest najlepsze jakie miałam. Nie będę nawet szukać innego, a jeśli Avon zrezygnuje z tego przyrządu to kupie zapas, bo jest extra.
    Zalety:
    • dobrze się trzyma
    • przyjemnie się korzysta
    • nie niszczy się
    • nie wygina się
    • nie rdzewieje
    Wady:
    • BRAK
    U konsultantki
    ev6
    9 listopada 2017 o 15:14
    Przydatne!
    Bardzo fajne urządzonko, przydatne do codziennego manicure. Końcówka w kształcie łopatki świetnie sprawdza się do odsuwania skórek, a ścięta, ostro zakończona część - do usuwania skórek, wszelkich nierówności przy brzegach paznokci itp. Przyrząd jest metalowy, na pewno więc trzeba zachować ostrożność przy używaniu, żeby nie zrobić tego zbyt mocno. Jako że końcówka łopatki jest dość ostra, łatwo jest niechcący usunąć wierzchnią warstwę paznokcia przy odsuwaniu skórek. Przy umiejętnym używaniu jest jednak bezpieczny dla paznokci, a przy tym dużo bardziej skuteczny i precyzyjny niż np. pilnik z zakończeniem do odsuwania skórek. Bardzo lubię go używać bezpośrednio po wmasowaniu kremu do usuwania skórek - stają się one wtedy miękkie i odsuwanie ich idzie jak po maśle. Całość jest solidna i porządnie wykonana, końcówki są porządnie osadzone i nie zmienia się to z czasem (używam chyba około roku, nie pamiętam, ale stan jest identyczny jak w dniu, kiedy kupiłam to radełko). Jedyne, co mniej mi się podoba, to ten wściekle różowy kolor. Ale nie trzymam tego ustrojstwa na wierzchu, tylko w pudełku z lakierami, więc jakoś mogę to przeboleć ;)
    Zalety:
    • solidne wykonanie, dobrze odsuwa skórki, precyzyjne
    Wady:
    • design w kolorze pt. wścieknięty pink ;P