Palety do makijażu

E.L.F. Cosmetics Baked Highlighter & Blush Wypiekany róż i rozświetlacz 2 w 1

• 25 września 2024 o 7:18
    nie dla mnie
    kupiłam na wyprzedaży w drogerii internetowej - cena ok. Opakowanie z całym produktem w małym opakowaniu więc produktu nie jest za wiele. Nakłada się na pędzelek dość dobrze ale potrzebuję dużo produktu aby fajnie dać efekt. Co do trwałości to jest ok - nie ściera się ale jakoś sam produkt jak i kolorystyka tego kosmetyku nie zrobiły na mnie zbytnio dużego wrażenia więc nie kupię go więcej.
    Zalety:
    • ładny efekt
    • niska cena
    • trwały
    Wady:
    • trudno dostępny
    • nie jest wydajny
    • małe opakowanie = mało produktu
    aoida
    28 maja 2020 o 23:54
    Kiepska pigmentacja
    Wykończenie jest ładne, ale dla mnie jako róż jest to produkt za słaby. To wypiekane duo, więc jest bardzo wydajne, cena ok, dostępność w Douglasie. Rozświetlacz jest ładny tylko ten róż za słaby. Opakowanie jest plastikowe i małe, nadaje się w podróż. Ale już bym nie kupiła ponownie.
    Zalety:
    • wykończenie
    • małe opakowanie
    Wady:
    • za słaby róż
  • 7 września 2017 o 17:59
    Ładne wykończenie.
    Mam to duo w odcieniu Rose Gold. Jest to chyba nawet to ze zdjęcia. Bardzo ładne, iskrzące kolory; brzoskwiniowy róż na złotej bazie i rozświetlacz w złotych tonach. Kosmetyki ładnie się rozcierają i dają przepiękną poświatę na policzkach, rzeźbiąc twarz. Utrzymują się cały dzień, nie bledna i nie znikają z policzka. Na początku, gdy je kupiłam , rzuciłam je w kąt, bo wydawały mi się zbyt mało napigmantowane i jakieś takie woskowe. Jednak po jakimś czasie wpadłam na to, że trzeba zetrzeć te wierzchnią warstwę. Wtedy wszystko się zmieniło. Kosmetyk okazał się być świetnym. Jeśli gdzieś go dostaniecie, polecam.
    Zalety:
    • napigmantowanie,
    • trwałość,
    • kolor,
    • błysk bez tandetnych drobinek,
    • wydajność (jak to w produktach wypiekanych),
    • cena.
    Wady:
    • słaba dostępność.

Zobacz także inne Palety do makijażu