Palety do makijażu

Maybelline New York The City Kits, Urban Light, Eye + Cheek Palette Paletka cieni i rozświetlaczy

Maybelline New York City Kit Palette paleta do makijażu 1 Urban Light 12 g

• 25 marca 2022 o 16:34
    Cudna paletka cieni !
    Bardzo dobra paletka, bardzo piękne perłowe odcienie, które są bardzo dobrze na pigmentowane. W paletce znajduje się też rozświetlacz i róż który bardzo długo utrzymuje się na skórze.
    Drogeria Natura
  • 25 marca 2022 o 16:24
    Sama nie wiem
    Paletkę zakupiłam w drogerii ezebra na promocji za około 20 zł. Zawiera 2 produkty do twarzy: róż i rozświetlacz oraz 7 cieni do powiek. Róż - dosyć mocno napigmentowany jak na produkt tego typu, ma naprawdę ładny odcień z złotymi drobinkami. Rozświetlacz był jednym z moich ulubionych, złoty z milionem drobinek, wygląda pięknie w słońcu. Wiem że nie każdy lubi taki efekt, ale dla mnie jest świetny. Niestety paletka przeżyła wypadek i wykruszył się całkowicie. Natomiast po cieniach spodziewałam się czegoś więcej. Kolor ciemny różowy i złoty jest bardzo podobny jak róż i rozświetlacz. Dają ładny błysk, nałożone palcem wyglądają świetnie, ale żeby nałożyć pędzelkiem trzeba się mocno namachać, a efekt i tak nie zadowala. Ja zakupu nie żałuję, nie jest to zła paleta, ale napewno nie warta ceny regularnej.
    Alpyoss
    21 kwietnia 2021 o 19:19
    Piękne w opakowaniu...
    Niestety w porównaniu do The Nudes tej samej firmy wyżej recenzowane cienie wypadają o wiele gorzej. Są niezwykle jasne (trzeba naprawdę dużo nałożyć, by było widać zieleń lub szarość), wypadają z otworów w opakowaniu. W ten sposób straciłam zarówno róż, jak i rozświetlacz, a także zielony cień. I wszystko to stało się w dość krótkim czasie po zakupie produktu. Z pewnością całkiem nieźle wyglądają cienie brokatowe, które dodają blasku. Producent umieścił z tyłu opakowania schematy używania cieni oraz rozświetlacza, co z pewnością jest zaletą opakowania. Mogę przyczepić się również do ubogości kolorystyki cieni. Wydaje mi się, że dwa z nich są identyczne jak róż i rozświetlacz.
    Zalety:
    • ładne cienie brokatowe
    • piękne opakowanie
    Wady:
    • brak intensywności cieni
    • rozświetlacz i róż niczym nie różnią się w kolorystyce od cieni umieszczonych w opakowaniu
    • niezbyt trwałe opakowanie (cienie wypadają)
    • brak aplikatora
  • 2 marca 2020 o 15:49
    Bez szału
    Cienie są perłowe, które bardzo dobrze trzymają się na powiecie. Mają bardzo dobrą pigmentację. Paletka ma w sobie również róż i rozświetlacz, które dobrze utrzymują się.
    Zalety:
    • wszystko w jednej paletce
    • dobra pigmentacja
    rybikk
    1 listopada 2019 o 20:47
    Świetne świecące cienie
    Kupiłam tą paletkę w celu używania jej wyłącznie jako cienie do powiek, ponieważ brakowało mi błyszczących cieni w morzu matów. Bardzo ładnie wyglądają i są dobrze napigmentowane.. Długo się trzymają i nie osypują. Podoba mi się, że nie są one bardzo typowe, ponieważ odbijają światło na różne kolory, nie tylko na kolor pigmentu. Udało mi się ją kupić na dość dużej promocji i myślę, że raczej nie kupiłabym jej za standardową cenę. Jednak za promocyjną, stanowczo warto i polecam.
    Zalety:
    • ładne, nietypowe cienie
    • dobrze się trzymają
    • mocno odbijają światło
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • standardowa cena

Zobacz także inne Palety do makijażu