WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 23 sierpnia 2021 o 11:38
    Moje pierwsze separatory
    Separatory są dosyć dobrze wykonane. Nie wyginają się i świetnie sprawdzają się podczas robienia pedicure. Odkąd zaczęłam używać to nie mogę się z nimi rozstać. Nic się z nimi nie dzieje, nie łamią się ani nic z tych rzeczy. Ja jestem zadowolona ????
    Elizeum
    18 kwietnia 2020 o 12:44
    Dobre
    Kupiłam ten separator pod wpływem impulsu, zachęciła mnie niska cena, więc nie byłoby nawet czego żałować. Produkt łatwo dostępny w sklepach kosmetycznych, jak i również hipermarketach. Wykonany z materiału przypominającego twardą piankę, elastyczny i trudno by go było połamać. Trochę się wygina, ale to nie wpływa na jego podstawowe funkcje. Dopasowuje się do kształtu palców, zaciska tak jak trzeba, jest stabilny. Nie przeszkadza w malowaniu, nie dotyka paznokci ani dłoni z pędzelkiem. Nie byłam przekonana do tego typu produktów, ale teraz nie wyobrażam sobie pedicure bez tego separatora.
    Zalety:
    • materiał
    • dobre przyleganie do palców
    • nie przeszkadza w czasie malowania
    • trwałość
    Wady:
    • lekko się wygina
  • 4 kwietnia 2020 o 12:57
    Przydatna rzecz
    Separator jest miękki i wielokrotnego użytku. Wystarczy go lekko przemyć po użyciu i dobrze wysuszony po prostu schować. Fajnie rozdziela palce, dzięki czemu nie dotykają się i nie niszczę sobie lakieru.
    Mikmal
    19 lutego 2019 o 15:36
    Za tką cene rozczarowanie jak dla mnie nie jest zaskoczeniem...
    Zgadzam się w 100% z moją przedmówczynią MissYou, która pisząc swoją recenzję czytała w moich myślach. Separator jak dla mnie jest koniecznym elementem przy wykonywaniu pediciure. Tylko i wyłącznie kiedy podczas wykonywania stylizacji paznokci u stóp mam założone repasatorki wiem, że usiedzę na miejscu nigdzie nie będę chodzić i nie zepsuję tego co stworzyłam na paznokciach zanim zdąży samo zaschnąć. Moje pierwsze wydanie zakupiłam w jednym ze sklepów nie drogeria coś na zasadzie spożywczak w którym jest dosłownie wszystko. Wówczas na regale z produktami Donegal upatrzyłam separatorki. Moje o ile dobrze pamiętam kosztowały niewiele więcej jak 4zł. Wiec za taką cenę nawet jak okaże się niewypałem nie czuje niesmaku. Technicznie wszystko zafoliowane, opisane więc nie mam się do czego przyczepić. Wszystkie dostępne egzemplarze na sklepie były tylko i wyłącznie w różowym wydaniu więc zasadniczo nie orientuję się czy można dostać w innych kolorach. Założeniem tego gadżetu jest ułatwić wykonanie pediciure i według mnie spełnia on swoją rolę w 100% . Rozdziela paluch u stóp. Dość zabawnie to wygląda :) Natomiast jeśli chodzi o jakość tutaj mamy gafę na zasadzie nieumiejętnego zdejmowania z jednego separatorka może zrobić się wieloczęściowy. Tak właśnie było w moim przypadku. Wykonane z miękkiego materiału, który bardzo łatwo się rozrywa. Jeden z moich już po pierwszym użyciu stal sie wieloczęściowy.
  • 9 stycznia 2018 o 6:54
    Bardzo łatwo ulega zniszczeniu.
    Mam porównanie z separatorami Top Choice oraz tymi z Rossmanna. Separatory występują w wielu ładnych, cukierkowych kolorach, są wykonane z miękkiej gąbki, dobrze separują, bez powodowania bólu oraz uczucia dyskomfortu, są tanie i łatwo dostępne, tylko co z tego, skoro bardzo szybko uległy zniszczeniu? Najpierw gąbka zaczęła się kruszyć, niedługo później separatory popękały i zwyczajnie się rozpadły. A to wszystko nie po kilku lub kilkunastu miesiącach, a po zaledwie 3 zabiegu pedicure. Być może trafiłam na felerny egzemplarz, nie wiem, jednak zakupu nie ponowię, tym bardziej, że mam już swojego ulubieńca w tej kategorii. Daję 3 gwiazdki, ponieważ są bardzo komfortowe w użyciu (poza tym, 2 gwiazdki dostały separatory z Rossmanna, a te przewyższają je, jeśli chodzi o wygodę i o działanie), jednak ich nietrwałość przeraża, mimo niskiej ceny. Nie polecam.
    Drogeria Natura