Separatory do pedicure

Silcare Color, Separator do pedicure

• 25 sierpnia 2022 o 21:45
    Niezbedne
    Separatory są dla mnie niezbędne w pielęgnacji paznokcia. Pozwalają w precyzyjny sposób oddzielić palce od siebie, co ułatwia pielęgnowanie, malowanie każdego palca z osobna. Wykonane są z elastycznego tworzywa, dzięki czemu łatwo je umieścić. Jeśli raz spróbujesz, na pewno będziesz już zawsxe używać
    Zalety:
    • Elastyczne
    • Pomagają w pielęgnacji każdego palca z osobna
    Wady:
  • 27 listopada 2021 o 15:04
    Ich nigdy za wiele
    Separatory bardzo ułatwiają malowanie i nie wiem jak kiedyś mogłam bez tego żyć. Lubię posiadać ich więcej niż jedną pare bo niestety ale często się zdarza, że gdzieś się zapodzieją :) wykonanie i jakość jak najbardziej jest dobra i nie ma do czego się przyczepić.
    AnnNowa
    27 listopada 2021 o 14:41
    Ulubieniec
    Nie wyobrażam sobie pedicure bez niego. Czy przygotowuje płytkę paznokcia do stylizacji, czy maluje zwykłymi lakierami, czy też hybrydą, separator sprawdza się idealnie. Pomimo niskiej ceny jakość produktu jest wysoka. Polecam
    redzi13
    19 stycznia 2018 o 21:38
    super sprawa nie wyobrazam sobie zadnych zabiegow bez tych separatorow tanie dobrej jakosci
    Od dawna je stosuje i nie wyobrażam sobie zadnych zabiegow kosmetycznych bez nich. W roznych kolorach zaleznie od mojego humoru jak każdej kobiety. A wiemy ze z tym roznie. Dobra jakości nawet na takie kopyta jak moje daja rade. Dzieki nim nie mam problemu z lakierem czy hybryda żaden z moich kulfonów nie dotyka drugiego i lakierki spokojnie sobie schna.
    Zalety:
    • dobra jakość
    • ladne kolory
    • dość odporne na zgięcia i zagięcia
    • szeroko dostepne