Kleje do rzęs

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 marca 2020 o 9:19
    Fajny produkt
    Zacznijmy od opakowania. Produkt posiada fajne opakowanie z przyjaznym aplikatorkiem,łatwym w użyciu . Żaden element opakowania nie ulegnie zaginięciu ,jak to miało miejsce w moim przypadku kleju DUO. Sam klej się sprawdza idealnie, jest przeźroczysty po wyschnięciu i nie uczula( przynajmniej mnie)Rzęsy trzymają się bez zarzutu cały dzień a sprawdzałam na wielu modelach.W przeciwieństwie do kleju DUO , nie pozostaje przyklejony na rzęsach 2 dni(mimo ciężkiego demakijażu olejkami).Plusem jest też łatwa dostępność
    • łatwy dostęp
  • 20 czerwca 2019 o 18:17
    Cudo, ale
    Klej jest cudowny niestety nie dane mi było go dłużej potestować po 3 użyciach zasechł, zrobił się z niego jeden wielki glut mimo, że lezal w szafce, Nie wiem czy to nie wina temp na dworze (35 stopni ) Dam mu jeszcze jedną szanse. Oprócz tego same plusy :)
    aoida
    2 maja 2019 o 1:20
    Bardzo dobry z jednym ale
    Właściwie to ten klej ma prawie same zalety. Jest szybkoschnący, dobrze się utrzymuje i jest transparentny po wyschnięciu. Opakowanie ma wygodny aplikator, ale trzeba buteleczkę szybko zakręcać bo inaczej zacznie zasychać wokół szyjki i zrobi się z niego glut, co utrudni zakręcanie bez pozbycia się niezdatnej już resztki kleju. Brak dostępności produktu stacjonarnie nie jest dla mnie wadą, H&M oferuje klientom darmową dostawę do domu, więc w zasadzie jest to dla mnie zaleta, że kupuję, a kurier na drugi dzień mi go dostarcza. Cena za tę jakość jest w porządku, pojemność jest mała ale klej jest wydajny. Zużywa się go mniej niż podczas wyciskania tubki DUO. Produkt ma tylko jedno "ale". Mianowicie nie jestem w stanie go dobrze zmyć z powiek. W tej kwestii DUO wygrywa, bo nie zostaje na powiece po oderwaniu rzęs, a ze sztucznych rzęs odkleja się go pięknie, natomiast ten w miarę dobrze schodzi ze sztucznych rzęs (znalazłam już na to sposób), ale z powiek to potrzeba dużo cierpliwości. Próbowałam płynu do demakijażu, żelu do mycia twarzy, mordowałam się z odklejaniem go po kawałku pęsetą, by nie wybić sobie oka... A on i tak zejdzie kiedy mu się to będzie podobało. Niemniej jednak kupię ponownie.
    • wygodny aplikator
    • szybkoschnący
    • stosunek ceny do jakości
    • dostarczany do domu
    Wady:
    • trudnozmywalny
    AnielaD
    10 marca 2019 o 13:26
    Baaardzo trawały i wygodny w noszeniu
    Kupiłam go po poleceniu przez Maxineczkę i naprawdę jest super. Używam go zarówno do klejenia rzęs od góry, jak i od dołu i nigdy nie podrażnił mi oczu ani się nie odkleił w ciągu dnia. Po zastygnięciu jest bezbarwny. Opakowanie z patyczkiem ułatwiającym nałożenie produktu na pasek lub kępkę. Przy nakładaniu nie trzeba długo czekać żeby zgęstniał - wszystko super!
    Zalety:
    • utrzymuje rzęsy przyklejone od góry i od dołu
    • nie podrażania oczu
    • bezbarwny
    • szybko gęstnieje
    • wygodny aplikator
    Skarley
    30 stycznia 2019 o 3:30
    Klej "beton"
    Ten cudowny produkt sprawił, że klejenie sztucznych rzęs stało się dla mnie przyjemnością i robię to niemal codziennie. Wcześniej ten proces był dla mnie zmorą i unikałam go jak ognia. Nie spodziewałam się, że jakaś marka ciuchów stworzy tak wspaniały produkt. Klej DUO (ponoć najlepszy) się przy nim chowa. Jest niesamowicie trwały - trzyma przez cały dzień i nie muszę nic poprawiać. Nie odkleja się przy kącikach w trakcie noszenia. Szybkoschnący, co uważam za ogromną zaletę. Zasycha na przezroczysto i jest kompletnie niezauważalny po przyklejeniu nad linię rzęs. Pojemność jest ok. Buteleczka zajmuje malutko miejsca, a mimo to mieści całkiem sporą ilość kleju. Dużą zaletą jest również aplikator, szpatułka-patyczek którym nałożymy klej bezpośrednio na pasek rzęs. Nie musimy wyciskać go na rękę lub opakowanie i przypadkiem pobrudzić dookoła wszystko co się da, tak jak w przypadku tubek. Cena jest trochę wysoka lecz nie do przesady, w końcu płacimy za świetną jakość. Dostępność jest małym minusem, niestety jest to marka H&M, więc nie może być dostępna w drogeriach. Jednak w niektórych nie ma niestety działu beauty, wtedy nici z udanych zakupów w H&M.
    • Łatwość aplikacji
    • Szybkoschnący
    • Pojemność
    Wady:
    • Dostępność