Pilniki, polerki i szczoteczki do paznokci

KillyS Pilnik mineralny z etui

• 27 października 2019 o 14:57
    Rewelacja
    Używam go stosunkowo nie długo, ale po testach stwierdzam, że jest rewelacyjny. Wygodny w użyciu. Skupię się na ściętej końcówce, gdyż jest ona w zasadzie namiętnie używana przeze mnie. Nigdy nie wycinam skórek, a ten pilniczek świetnie spisuje się podczas ich odsuwania i wydobycia suchych skórek bez konieczności ich cięcia. Wejdzie w każdy zakamarek i wszystko elegancko wypiłuje. Druga końcówka natomiast, także spełnia swoje zadanie, jak obiecuje producent. Lekkie skorygowanie długości paznokcia nie jest problemem. Jestem mega zadowolona.
    Zalety:
    • Precyzyjna skośna końcówka
  • 8 maja 2018 o 20:28
    Najlepszy
    Stosuję go od lat, bo jest bardzo poręczny, trwały i można nim szybko nadać odpowiedni kształt. Idealny do cienkich i rozdwajających się paznokci. Mniejszą końcówką dobrze matowi się top od hybrydy, przez co bardzo szybko można ją ściągnąć. Jego jedyną wadą jest kruchość - nie zawsze przetrwa upadek na płytki bez etui.
    Luctum
    20 marca 2018 o 22:24
    Precyzyjny
    Od wielu lat zapuszczam paznokcie. Nie potrafię mieć krótkich, czuję się jakby część moich palców uciekła. Często przy przypadkowych sytuacjach paznokcie łamią się kawałek, przez co muszę je skrócić. Dotychczas inne pilniczki sprawiały że paznokcie miałam spiłowane za mocno i często nie równo. Gdy próbowałam je wyrównywać, w pewnym momencie nie było już co. Pilniczek od KillyS pozwala bezpiecznie wyrównać długość i uformować pożądany kształt paznokcia. Polecam raczej osobom cierpliwym, które lubią piłować pazurki podczas oglądania serialu, filmu bądź też czytania książek i artykułów.
    Zalety:
    • Końcówka do odpychania skórek, bezpieczne opakowanie(nie skaleczę się, pilnik się nie pobrudzi i nie połamie),wydajność, cena, wygląd
    Wady:
    • Potrzebuję tylko jednego
  • 1 maja 2017 o 1:22
    nie pozwólcie by spadł
    Pilnik jest wspaniały. Bardzo dobrze chociaż delikatnie piłuje paznokcie. Jest zatem idealny do delikatnych i zniszczonych paznokci. Opakowanie bardzo wygodne i higieniczne (zamykane). Jedyną jego wadą jest to, że mi się połamał gdy spadł na podłogę.
  • 13 czerwca 2014 o 15:04
    idealny do cienkich i rozdwajających się paznokci
    Od zawsze mam słabe, cienkie i rozdwajające się paznokcie, które szarpał nawet pilnik papierowy, co powodowało tzw. zadry i jeszcze większe rozdwajanie się. Ten pilnik jest na tyle drobny i delikatny, że tego nie robi! Paznokcie są pięknie i "gładko" spiłowane - od razu zauważyłam różnicę. Po raz pierwszy od wielu miesięcy udało mi się zapuścić je do wymarzonej długości! Jedyna uwaga - nie nadaje się do skracania paznokcia - jest na to zbyt delikatny i zajęło by to mnóstwo czasu - raczej tylko do delikatnego wykończenia i spiłowania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno