Soraya Beauty Therapy, Kuracja Witaminowo - Mineralna, Nawilżająco - rozświetlający krem na dzień SPF 6

• 31 stycznia 2012 o 12:18
    Średniak
    Skuszona niską ceną i rewelacjami na opakowaniu, kupiłam ten krem. Mam normalną cerę ale czasem i ona potrzebuje porządnego nawilżenia. Krem może i nawilża, ale nie jest to jakieś spektakularne nawilżenie. Podejrzewam, że dla suchej cery może okazać się stanowczo za słaby. Raczej nie nadaje się do użycia rano, bo długo pozostawia tłusty film na twarzy. Po czasie film się wchłania, ale potrzeba na to więcej czasu, niż mi na makijaż i wyjście z domu ;). Efektu rozświetlającego nie zauważyłam w ogóle. Ogólnie: Średni krem, bez rewelacji, nie polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-szego
    Nicky07
    27 marca 2011 o 16:04
    Niestety
    Ten krem jest cudowny. Normalnie to nie jestem fanką tej firmy aczkolwiek od pewnego czasu się do niej przekonuję. Krem robi wszystko co obiecuje producent - cudownie wygładza, nawilża i rozświetla (ani nie natłuszcza ani nie zawiera tandetnego brokatu). Dopiero teraz widzę, że rozświetlenie było mojej twarzy potrzebne. I dopiero teraz widzę jak wygląda pięknie rozświetlona twarz - jest taka wypoczęta, świetlista - zdrowa. + za faktor słoneczny, niewielki ale zawsze + za minerały w składzie + ładny zapach + jest hipoalergiczny, nic niepokojącego nie zauważyłam + niedrogi 10.99 zł + ładne, lekkie, zgrabne opakowanie + absolutnie nie zapycha porów + wygładza, nawilża i rozświetla Dla mnie to krem ideał nie ma żadnych minusów. Jest to niechcący dokonane szczęśliwe odkrycie:) Polecam. Edytuje: niestety bardzo zapycha pory, nie dla cery mieszanej lub tłustej ale bezproblemowej może być. Ja już go nie używam. Używam tego produktu od: początek marca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 września 2010 o 17:34
    u mnie sie sprawdzil
    zaczne moze od tego ze mam cere bezproblemowa, choc lekko sucha. uzywajac wczesniej juz wielu kremow nawilzajacych zaden az tak pieknie nie wygladzil mojej skory. dzieki lekkiej konsystencji swietnie sie wchlania i tworzy swietna baze pod makijaz. zapach chyba standardowy jak na krem za kilkanascie zlotych. na noc uzywam kremu z tej samej serii. Używam tego produktu od:1,5 miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
    tutaa
    9 marca 2010 o 23:53
    Nie nawllża!
    Kremik rzeczywiście ładnie rozświetla cerę, ładnie pachnie ale wcale nie nawilża, a taką funkcję przecież miał pełnić. Ponadto pozostawia na skórze niemiły film, który pogarsza trwałość makijażu :( Strasznie przesuszył mi skórę i pozostawia po sobie uczucie niekomfortowego ściągnięcia. Aby zużyć go jak najszybciej stosuję grubą warstwę na noc. Używam tego produktu od:1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań:2/3
    yd79
    12 lutego 2010 o 18:31
    polecam:)
    bardzo polecam ten kremik,jest bardzo miły w uzyciu o przyjemnej konsystencji i zapachu:)bardzo dobrze nawilza moze slabiej odzywia i ujeddrnia niestety tego nie moge obiektywnie stwierdzic bo krem ten juz nie nalezy do mojego przedziału wiekowego,wiec moze na modsza cere działa w 100% odpowiednio.ja jestem troszeczke starsza niz 25+ a krem naparwde jako nawilzajacy spisuje sie swietnie.bardzo dobrze sie wchłania,dzieki niemu mam promienna zdrowa cere!!! swietnie,naprawde swietnie spisuje sie pod makijaz .jestem naprawde zadowolona.uzywam go z innymi kremami na zmiana,ale stwierdzam ze po uzyciu wlasnie tego kremu odczuwam najlepszy komfort.nie zapycha porow co jest dla mnie bardzo wazne. Używam tego produktu od:2 miesicy z innymi na zmiane Ilość zużytych opakowań:w tarakcie 1