Szablony i formy do przedłużania paznokci

Sunone Szablony do przedłużania paznokci 35 mm

• 29 maja 2024 o 23:41
    Super szablon
    Szablon jest bardzo praktyczny i przydatny, fajnie można nadać kształt, kolor jest złoty bardzo ładnie wygląda. Super są wydajne. Mój numer jeden wśród szablonów. Super się trzyma.
  • 31 marca 2024 o 22:08
    Niby ok, ale po co się męczyć
    Na początku mojej paznokciowej drogi (czyli dawno) zakupiłam te formy jako pierwsze oczywiście ze względu na cenę ;) Na ten moment najlepiej mi się sprawdzają do „odkłaczania” gąbeczki gdy robię babyboomer lub ombre :) Formy niby spełniają swoją rolę, ale jak się spróbuje jakichkolwiek innych to myślę, że nikt by nie chciał do nich wracać. Są one po prostu małe i krótkie, osobiście nie czuję żeby były jakieś bardzo stabilne i na pewno nie nałożyłabym ich na wszystkie palce na raz.
    Zalety:
    • Nie szkoda ich do zbierania paproszkow z gąbki
    Wady:
    • Małe
    • Niestabilne
  • 26 stycznia 2024 o 21:14
    Szablony są bardzo pomocne przy przedłużaniu paznokci.
    Szablony są bardzo pomocne przy przedłużaniu paznokci, łatwo się z nimi pracuje, zwinięte są w rulonie po 500 sztuk, są złotego koloru z czarnym wzornikiem długości, łatwo jest je używać, klej jest bardzo mocny i dobrze trzyma się skóry.
    Iwona_C
    23 września 2023 o 11:08
    Niezbędnik przy przedłużaniu paznokci. Jest tanio i dobrze jakościowo.
    Przy poszukiwaniu szablonów do przedłużania paznokci mój wybór padł na te właśnie od Sunone ponieważ mamy tu ogromną ilość pojedynczych szablonów a i cena jest bardzo przyzwoita. Szablony zwinięte są na rulonie w którym znajduje się 500 sztuk. Od dołu posiadają śliski papier w związku z czym nie ma żadnych problemów żeby je odkleić. Mają złoty kolor z widniejącym na nim czarnym wzornikiem długości, dużym logiem producenta oraz dwoma motylkami. Szablon po odklejeniu łatwo jest uformować i nadać mu odpowiedni kształt, nie ma również problemu z wprowadzeniem go pod płytkę z paznokcia i przyklejeniem do palca. Klej jest bardzo mocny i podczas całego czasu używania szablonu dobrze trzyma się skóry. Szablon jest sztywny, nie krzywi się i łatwo rozprowadza się na nim bazę budującą. Po uformowaniu płytki paznokcia nie ma również żadnych problemów aby go odkleić. Cena regularna za rolkę szablonów to około 10 zł, ja swoje zakupywałam w promocji za 5 zł więc przy takiej ilości szablonów i dobrej ich jakości jest to cena bardzo atrakcyjna.
  • 30 stycznia 2021 o 10:41
    Łatwe w użyciu
    Nie mam porównania do szablonów innych marek, jednak mając pierwszy raz do czynienia z takim produktem, jestem bardzo zadowolona. Miałam taki okres czasu, że moje paznokcie wyglądały okropnie i co chwilę się łamały. Trochę natrudziłam się, gdy pierwszy raz próbowałam przedłużyć swoje paznokcie, jednak teraz nabrałam już trochę wprawy i z pewnością będzie to u mnie stały bywalec. Bajer :)