Pozostałe akcesoria

Design produktu:
    AnaSky
    12 września 2022 o 18:03
    Efekt WOW z 1 wielkim ALE
    Generalnie produkt jest rewelacyjny. Nie obiecywałam sobie po nim zbyt wiele, zakupiłam tak naprawdę z ciekawości, a po pierwszym użyciu naprawdę nie mogłam wyjść z podziwu i zachwytu. Stosowałam piętki na noc, rano miałam je jak u niemowlaka. Mięciutkie, gładziutkie, cudownie nawilżone... Ale nie może być za pięknie, prawda? Piętki są wyjątkowo nietrwałe. Po prostu pękają w pasie na przodzie i nie da się ich już używać. Myślałam, że może trafiłam na słabszy egzemplarz, więc zakupiłam kolejne. I kolejne. Ale jak to mówią do 3 razy sztuka. Każde dość szybko i w identyczny sposób kończyły żywot. I muszę tu zaznaczyć, że stopy mam szczupłe. Zrozumiałabym, gdybym rozciągała na nich produkt do granic możliwości, ale to miejsca nie miało. Do tych z racji ich krótkiego żywota już niestety nie wrócę. A szkoda potencjału, jaki mają...
    Zalety:
    • rewelacyjnie zmiękczają, wygładzają i nawilżają pięty
    Wady:
    • są wyjątkowo nietrwałe (produkt wielorazowego użytku, a pęka po kilku użyciach)
  • 17 września 2020 o 14:10
    Duże zaskoczenie
    Zamówiłam te silikonowe cuda z ciekawości i z racji problemów z piętami. Podleczyłam je sobie specyfikami z apteki ale i tak codziennie muszę je kremować żeby efekt się utrzymywał. Na początku myślałam, że skarpety są wykonane z takiej twardej gumy i , że będzie problem z naciąganiem na pięty. A jakie było moje zdziwienie po rozpakowaniu :) Bardzo miękkie , elastyczne i dopasowujące się do pięt nakładki. Naprawdę się bardzo uciągają, a mam rozmiar 41 i szeroką stopę niestety. Wszystko idealnie się ułożyło. Używam kremów naprzemiennie , czasami trafi się lepszy w działaniu, czasami gorszy. Ale muszę powiedzieć, że te piętki sprawiają, że ten nawet niszowy produkt do pielęgnacji tak jakby nabierał mocy i pomagał. Nie wiem w czym tkwi fenom ale kosmetyk szybko się wchłania( te 15min. o których mówi producent w zupełności starcza) i nie pozostawia żadnych resztek ani na stopach ani na swojej powierzchni. super. Stopy po całym "zabiegu" są naprawdę bardziej miękkie niż jak używałam bawełnianej skarpety czy jak pozostawiałam krem do wchłonięcia. Jeszcze jeden plus, super jest to, że po nałożeniu kremu i tych magicznych stopek, możemy bez problemu założyć kapcie i śmigać nie martwiąc się, że coś pobrudzimy albo powycieramy kosmetyk. Jeśli chodzi o mycie, wystarczy je opłukać pod bieżącą wodą,pozostawić do wyschnięcia i schować w folijkę żeby się nie zakurzyły. Także szybko, fajnie i przyjemnie. Polecam naprawdę szczerze. Zobaczymy na jak długo starczą. Po 1 użyciu jestem zadowolona. I mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. PS. Po 2 tygodniach użytkowania niestety jedna z piętek lekko pękła... I tu muszę powiedzieć, że kupię ponownie ale napewno nie w Avon. Zdjęcia zamieszczam poniżej.
    Zalety:
    • kosmetyk do stóp szybko się wchłania
    • idealne dopasowanie, nawet dla dużych stóp
    • wykonanie
    • łatwość mycia
    Wady:
    • po 2 tygodniach regularnego używania, piętka pękła
  • 29 czerwca 2020 o 13:29
    Minimalne efekty są
    plusy: + dobrze przylegają do pięt + polepszają wchłanianie kremu do stóp + pięty są bardziej miękkie minusy: - po kilku tygodniach ulegają rozciągnięciu inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - słaba dostępność - nietrwałe
  • 16 czerwca 2019 o 15:54
    Ostatnia deska ratunku dla pięt ! genialne
    Nakładki te zakupiłam dla mamy ponieważ od dawna ma ona problem z piętami. Szczerze to nie działało już nic, żadne kąpiele, żadne kremy, balsamy i inne sposoby. Na piętach miała takie pęknięcia że aż rany a każda kąpiel była cierpieniem dla stóp. Podczas zamawiania kremów w katalogu natknęłam się na te silikonowe nakładki. Wahałam się z ich zakupem ponieważ były inne rozwiązania też dostępne jak skarpetki itp. Nakładki te cenowo kosztują coś około 17-18 zł. Przyznam, że nie chciałam zainwestować w coś co może wyląduje w koszu. Ale zaryzykowałam. Zamówiłam u mojej konsultantki i co? Efekty rewelacja. Mama jest nimi zachwycona i oczarowana. Okazały się ostatnią deską ratunku dla jej pięt. Stosowała je regularnie każdego dnia rano i wieczorem. I stosuje do dziś już kilka miesięcy. Nakładała krem i te nakładki na 15 minut. Po czym zdejmowała je i szła spać wieczorem albo rano zakładała normalnie skarpetki i szła do pracy. Systematyczne stosowanie też na pewno ma znaczenie w tym przypadku aby efekty były jak najszybciej widoczne. U niej nie działało nic dopiero te nakładki zdziałały cuda. Pięty przede wszystkim się zagoiły. Po pęknięciach a raczej ranach nie ma śladów. Są wyrównane, gładki i nawilżone. Mama może założyć wreszcie buty z odkrytą piętą. Co najważniejsze nie ma bólu. Stan jej pięt poprawił się nie do poznania. Sama w to nie wierzyłam. Te nakładki w połączeniu z kremem do stóp zdziałały cuda więc szczerze je polecam wszystkim kto ma problemy z piętami. Są do tego łatwe co do utrzymania ich w czystości wystarczy tylko dokładnie umyć po każdym użyciu pod bieżącą wodą. Jest to produkt wielokrotnego użytku, solidnie wykonany, który posłuży na długi czas nawet przy regularnym stosowaniu. Jeśli mama zużyje ten zestaw z pewnością zakupi kolejne. Warto zainwestować.
    Zalety:
    • solidne wykonanie
    • przyjemne w użytkowaniu
    • łatwe do utrzymania w czystości
    • ładny kolor
    • szybkie efekty
    • goją chore, popękane pięty
    • wygładzają skórę
    • przyspieszają wchłanianie kremu
    • łatwo dostępne
    • bezpieczne dla skóry
  • 13 maja 2019 o 20:26
    Bardzo przydatne
    Używam tego produktu naprzemiennie z zabudowanymi stopkami silikonowym od Avon. Wspomaga wchłanianie substancji odżywczych z kremu w skórę stóp. W przypadku tego produktu, wspomaga on wchłanianie tylko w pięty. Stosuję je wtedy, kiedy tylko moje pięty potrzebują zwiększonej pielęgnacji. Zdecydowanie zasługuje na 5 !!! Polecam produkt !
    Zalety:
    • wspomaga wchłanianie kremów do stóp
    • skóra robi się delikatna
    • cena ( produkt jest wielokrotnego użytku)
    Wady:
    • brak wad