Gąbki do mycia twarzy

Silenz Beauty Beauty Blender, Belnder Defender Protective Case Etui ochronne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 1 czerwca 2021 o 22:00
    Bardzo dobry gadżet do przechowywania i suszenia moich gabeczek....
    Blender Defender - Protective Case marki Beautyblender to ochronne etui, wykonane z silikonu doskonale posłuży do przechowywania i transportu każdej gąbeczki,bez obaw o jej uszkodzenie. Ma kształt miękkiej kapsułki podobnej do kinder niespodzianki tylko z dziurami pomieści 2 gąbeczki, dodatkowo silikon jest antygrzybiczny, żadna gąbeczka schnąć w etui się nie odkształca. Dzięki specjalnie zaprojektowanej strukturze beautyblender szybko i łatwo traci nadmiar wilgoci. Kolor ładny i praktyczny różowo - czarny.
    Zalety:
    • pomieści 2 gabeczki
    • antygrzybiczny silikon
    Wady:
  • 29 kwietnia 2020 o 15:08
    Fajny gadżet tylko po co
    Etui dostałam na urodziny od koleżanki sama bym się na nie nie zdecydowała. Jest to bardzo fajny gadżet ale moim zdaniem całkiem niepotrzebny można się spokojnie bez niego obejść i jest to trochę niepotrzebne wydawanie pieniędzy.
    Zalety:
    • Ciekawy pomysł
    • Fajna alternatywa dla przechowywania gąbeczki
    Wady:
    • Bezsensowne wydawanie pieniędzy bo akurat bez tego typu rzeczy da się obejść
    • Drogi jak za taką cenę nie opłaca się kupować silikonowego opakowania
  • 18 kwietnia 2020 o 11:31
    Bardzo przydatny gadżet
    Gadżet ten zainteresował mnie jak tylko o nim usłyszałam chyba ze 2 lata temu. Używam beauty blendera każdego dnia (niestety nie znalazłam dobrego zamiennika) i dość często też podróżuję. Wcześniej brałam wszędzie swoje gąbeczki do makijażu w foliowych woreczkach, ale ani to nie było wygodne, ani higieniczne za bardzo. Od kiedy mam Blender Defender nie muszę się martwić, że coś mi się z gąbką stanie i tak naprawdę nawet jeśli jej użyję i umyję przed podróżą, czyli jest mokra, to też się nic nie dzieje. Etui ma dziurki, dzięki temu gąbeczka w środku ma stały dostęp powietrza, także nawet jeśli włożymy ją do środka mokrą, to ona sobie tam spokojnie będzie schła. Etui jest ze średniomiękkiego gumowanego materiału, gnie się przy naciśnięciu palcem czy zgnieceniu w dłoni, ale jest na tyle wytrzymałe, że wiem, że mojej gąbce w środku się nic nie stanie. Przyznaję, że jest to jednak gadżet nieco kosztowny, ale też jeśli faktycznie ktoś podróżuje, to na pewno mu się przyda. Owszem, można wozić gąbkę w woreczkach, ale jednak od kiedy mam to etui, to jakoś tak fajniej :) Mam już swoje etui ponad 1.5 roku i nic się z nim nie dzieje. Myję je pod bieżącą wodą z mydłem żeby je utrzymać w czystości. No nie mam się do czego przyczepić, jednak rozumiem, że dla niektórych to będzie tylko niepotrzebny gadżet, dla mnie jednak jest potrzebny i jestem bardzo zadowolona.
    Czelz
    25 lipca 2019 o 7:55
    Sprawdził się
    Przydatny gadżet. Sprawdził się w podróżny. Na co dzień również przechowuje w nim gąbki. Posiada otwory dzięki czemu gąbka umieszczona w tym produkcie schnie po myciu ale jednocześnie nie ma zablokowanego dostępu do powietrza. Etui jest duże, spokojnie pomieści dwie gąbki, nawet mokre (przy zwiększonej ich objętości). Przy przechowywaniu w nim jednej, mokrej gąbki (w procesie suszenia gąbki) nie domykam go do końca (górna część etui zbyt mocno nasunięta na dolną część zakrywa otwory i blokuje dostęp powietrza). Jeżeli wkładam do niego suchą gąbkę to już bez obaw zamykam go do końca. Sam produkt jest porządnie wykonany, estetyczny. Myślę, że jest wart swojej ceny.