Pilniki, polerki i szczoteczki do paznokci

Aba Group Pilnik do paznokci 100/180 półksiężyc

• 26 maja 2024 o 15:08
    Bardzo lubię ten pilnik
    Po raz pierwszy styczność z tym pilnikiem miałam u mojej stylistki paznokci, bardzo go zachwalała. Postanowiłam więc kupić go dla siebie, ponieważ zaczęłam robić sobie sama hybrydę u stóp. Oczywiście się nie zawiodłam. Bardzo dobrze matowi płytkę paznokcia przy czym jest delikatny. Dzięki temu, że ma taki kształt łatwo się go chwyta i dobrze pracuje. Cena też jest bardzo atrakcyjna.
    Zalety:
    • Kształt, który jest bardzo wygodny podczas pracy
    • Dobrze matowi, a przy tym jest delikatny
    _inga
    13 lipca 2023 o 21:52
    Pilnik do paznokci 100/180 półksiężyc, Aba Group
    Pilnik do paznokci 100/180 półksiężyc dostałam w prezencje po wizycie w salonie kosmetycznym, ale z ciekawości sprawdziłam jego cenę w internecie i można go kupić już za niecałe 2 zł Pilnik jest estetycznie zapakowany jednostkowo w folię z ładną grafiką z flamingami. Pilnik dobrze , ładnie piłuje paznokcie, nie strzępi, dobrze nim się operuje. Podsumowując dobry pilnik, w zasadzie jest wyprodukowany jako produkt do użytku jednorazowego jednak jego trwałość i jakość jest zaskakująco przyzwoita za tak niską cenę. Polecam!
    Zalety:
    • odpowiedni rozmiar i wygodny kształt półksiężyca
    • ładnie piłuje paznokcie, nie strzępi
    • dobrze nim się operuje
    • przyzwoita trwałość i jakość
    • jednostkowe opakowanie z ładną grafiką
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 30 kwietnia 2023 o 11:19
    Porządny pilnik
    Pilnik Aba Group to strzał w dziesiątkę. Od lat robię sobie sama paznokcie w domu a od 2 lat zajmuję się również wykonywaniem paznokci hybrydowych klientkom. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Pilnik jest solidnie wykonany i zgodny z gradacją na nim podaną. Nie strzępi się i nie rwie. Forma półksiężyca pozwala dotrzeć do najmniejszych zakamarków dzięki czemu jest bardzo prosty i wygodny w użytkowaniu. Ogromnym atutem pilników jest ich opakowanie. Każdy zapakowany jest pojedynczo w folię co sprawia, że są higieniczne, sterylne i bezpieczne a my mamy pewność, że nie miał on wcześniej styczności z bakteriami.
    Zalety:
    • Wygodna forma półksiężyca
    • Trwałość pilnika
    • Sterylne foliowe opakowanie każdego pilnika
    • Niska cena
    Netili
    3 kwietnia 2023 o 12:16
    Super
    Pilnik aba group otrzymałam będąc na wizycie u kosmetyczki, jest bardzo wytrzymały, dobrze leży w dłoni i super się nim piłuje paznokcie, mam go już dłuższy czas i dalej się świetnie sprawuje, ponad to dobrze matowi płytkę paznokcia i nie jest też zbyt ostry, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się nim zaciąć, to świetny pilnik i tylko ten jak narazie będę kupować, jak najbardziej polecam.
    So_Flow
    9 stycznia 2023 o 12:26
    Bardzo pożądny i wytrzymały pilnik.
    Pilniczek otrzymałam podczas wizyty u kosmetyczki (robiłam hybrydę). Mam go chyba od roku i nadal wspaniale piłuje. To chyba najbardziej trwały pilnik, jaki miałam. Dostałam wersję 150 i chętnie wypróbuję też inne grubości.
    Zalety:
    • wytrzymałość
    • jakość wykonania
    • kształt
    • solidne wykonanie
    • różne grubości do wyboru
    • radzi sobie z hybrydą