Zestawy pędzli do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 6 grudnia 2021 o 21:10
    Super pędzelki
    Zestaw kupiłam w biedronkowej promocji za 25 zł super cena. Pędzelki są mięciutkie nie gubią włosia do zestawu dołączona jest gąbeczka również mięciutka i wygodna w użytkowaniu no czyścik do pędzelków po którego użyciu są jak nowe. Ja mam zestaw czarny wygląda bardzo elegancko. Polecam
    Zalety:
    • Elegancki wygląd
    • Wygoda użytkowani
  • 20 marca 2021 o 15:58
    Trafiony prezent
    Również otrzymałam ten zestaw w prezencie:) Siostra zauważyła te sety w Biedronce i były migiem wykupowane więc też wzięła chyba ze 3:) Jeden przypadł mi:) Sama bym go w życiu nie kupiła , a tak to mam i o dziwo używam:) Używam bo bardzo przyjemne są te pędzelki:) Szczególnie upodobałam sobie ten do cieni oraz ten grubszy skośny , który idealnie nakłada bronzer. To mój ulubiony pędzel do konturowania ostatnio:) Trzonki są magicznie żelowe z zatopionym brokatem..:) Kojarzą się trochę z kiczem i lalkami Barbie , ale ma to swój infantylny urok:) Włosie jest miękkie i przyjemne w dotyku. Myją się bez problemu i do dziś nic się nie odkleiło, a włosie z nich nie wypada. Czyścik spełnia swoją rolę i jest naprawdę przydatnym gadżetem, z którym nic złego się nie dzieje. Nie wiem czy to guma czy silikon . Jak tylko odpakowałam te cuda wyrzuciłam opakowanie i nie pamiętałam nawet jak firma robi te zestawy. Dopiero przeglądając recenzje natknęłam się na ten set:) To dobrze bo mogę oddać im zasłużone 5 gwiazdek:) Jest jeszcze gąbeczka , która w sumie może i była czy jest najsłabszym ogniwem , ale póki ją miałam działała i też nakładałam ją podkład. Moja po prostu się najszybciej zużyła , szybciej miała jakieś ubytki niż pozostałe moje gąbeczki. Żywot swój skończyła przez jednego z moich kotów , który sobie ją upodobał i zawsze jak ją umyłam i postawiłam na wannie to ją mi kradł i wynosił. Tak , któregoś dnia bo prostu zaginęła w akcji:) To tyle. Mam nadzieję, że to wyczerpująca recenzja tego zestawu. Pozory czasem mylą i nawet w Biedrze można wyhaczyć sztosy:) Kto ma ten zadowolony kto nie niech żałuje;)
    Zalety:
    • pędzle są mięciutkie i trwałe,
    • czyścik działa i to bardzo przydatny gadżęt
    Wady:
    • najmniej trwała okazała się gąbeczka
  • 20 marca 2021 o 14:29
    Wart uwagi
    Dostałam na prezent, z czego się ucieszyłam bo zamierzałam zakupić. Zaskoczyło mnie to, że pędzli było 4, a ja myślałam, że są 2, hihi... Czyścik do pędzli super się sprawdza, wygodnie się czyści ze względu na otwór na palce. Gąbęczka też rewelacja, mięciutka, zbita, idealnie rozprowadza podkład. Pędzle jak za taką cenę naprawdę extra, do dpmowego użytku idealne. I ładna brokatowa, różowa rączka. No nic dodać nic ująć.
    Zalety:
    • Delikatne włosie
    • Ładny design
    • Duża ilość produktów w niskiej cenie
  • 28 grudnia 2020 o 20:32
    Świetne
    Dostałam w tym roku na gwiazdkę i jestem zachwycona. A ten czyścik do pędzli jest genialny. Wystarczy kilka minut, a pędzle są jak nowe. Mogę ten zestaw polecić każdej miłośniczce makijażu.
    Zalety:
    • Świetne kolory
    • Praktyczny czyścik
    Wady:
    • Żadnych wad.
  • 7 lutego 2020 o 17:46
    Tani zestaw pedzli
    Zakupiłam zestaw już po świętach gdy zostały tzw. resztki z biedronki ale zestaw był kompletny więc skusilam się za taką cenę 30zlotych. Pędzle są dobre szczególnie do pudru, różu i do cieni dobrze się nakłada nimi produkty. Ten do brwi czy kresek jest za szeroki i za gruby więc jedynie może być też do cieni. Czyścik już kiedyś miałam ale już zużył mi się więc nowy przydaje się. Gąbka dobrze rozprowadzała podkład ale niestety szybko mi się porwała nie wiem czy wina gąbki czy moich paznokci. Zestaw z ładnymi trzonkami różowe przezroczyste z brokatem elegancko zapakowany idealne na prezent.
    Zalety:
    • Wyglad
    • Miękkość pedzli
    Wady:
    • Pedzelek do brwi za duzy