Lip Smacker Rolly Błyszczyk smakowy w kulce

• 29 maja 2013 o 14:19
    3 w 1
    Uniwersalna, niezawodna Coca Cola przy bardzo lekkim wysuszeniu ;] Plusy: + miły zapach taki jak napojów +poprawia humor ;] + identyczny smak jak napojów + dobrze nawilża jest bardzo tłusty,ale to nie przeszkadza + bezbarwny,daje efekt połysku + cena ok 9zł + wydajny,no chyba,że nie ma nic słodkiego w domu hehe + ładny design,a dzięki przejrzystemu opakowaniu widać ile produktu zostało + łatwa aplikacja dzięki metalowej kulce błyszczyk rozprowadza się bez zarzutów,kulka się nigdy nie zacina Minusy: - dostępność Sprite: Plusy: + cena + bezbarwny,daje efekt połysku + cena ok 9zł + wydajny,no chyba,że nie ma nic słodkiego w domu hehe + ładny design,a dzięki przejrzystemu opakowaniu widać ile produktu zostało + łatwa aplikacja dzieki metalowej kulce błyszczyk rozprowadza się bez zarzutów,kulka się nigdy nie zacina Minusy: - chemiczny zapach - ohydny smak słodko -nijaki - dostępność I Arbuz: Plusy: + cena, ok. 12, częste promocje Supher Pharm pozwalają kupić za 9zł + ładny zapach na początku + słodki smak + opakowanie przypomina mi zabawkę jego design + bezbarwny Minusy: - zapach ulega \'zmianie\' - nawilża na chwilę i to tylko przy bardzo częstym używaniu - dostępność Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Kilka
  • 26 lipca 2012 o 11:51
    Coca-Cola super :) .
    Kilka lat temu w Anglii napatoczyłam się na Lip Smackery w sklepie Claire's. Jakaż była moja uciecha, gdy w końcu znalazłam je w Polsce. Będąc w SuperPharmie postanowiłam sobie jakiś kupić i wybrałam wariant Coca-Cola w kulce. Opakowanie wydaje się być solidne, na pewno nie stłucze się w razie upadku. Metalowa kuleczka daje przyjemne uczucie chłodu. Zapach błyszczyka faktycznie jest mocno zbliżony do napoju. Nie ma smaku, więc nie muszę się obawiać, że go zliżę. Ale wylewa się nieco poza kontur ust, dlatego muszę uważać, żeby nie przesadzić z ilością. Nawilża tylko na chwilę, ale od tego mam pomadki, więc moje zadbane usta mogą liczyć na ewentualny ratunek. Mam też wrażenie, że troszeczkę wysusza usta, ale to chyba dlatego, że nie trzyma się na nich długo. Ale jako taki gadżecik może być, tak dla uciechy :) . Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    Drogeria Super-Pharm
  • 2 czerwca 2012 o 13:38
    uwielbiam ;)
    Na wstępie zaznaczam, że ten produkt kupiony w Polsce to OGROMNE BADZIEWIE ;) smakuje i pachnie strasznie chemicznie. Ten błyszczyk jednak regularnie otrzymuję prosto z NY i jest cudowny. Najlepszy arbuzowy! Prześliczny zapach i słodki smak, właściwie ciągle go zlizuję, bo jest przepyszny ;) super nabłyszcza i pielęgnuje usta. Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: niezliczona ;)
  • 1 maja 2012 o 23:21
    Fajny zapach i smak gumy balonowej Orbit!
    Mam Bubble Gum Vanilla. Plusy: -Ma on przyjemny smak i zapach,podobny do różowej gumy Orbit. -ładnie prezentuje się na ustach -łatwo się go aplikuje -ma ładny kolor(brokatowo-różowy) -posiada śliczne opakowanie Minusy: -niestety zlizuje się go szybko,ponieważ pięknie pachnie i niestety usta są spierzchnięte,ale z tym poradzi sobie carmex ;) -niestety jest nietrwały bardzo szybko znika z ust :( Ogólnie jest to fajny kosmetyk dla osób lubiących brokatowo-różowe błyszczyki,które pachną pięknie i smakują.Wiadomo,że po takim kosmetyku nie mamy co oczekiwać właściwości pielęgnacyjnych.Mimo to bardzo lubię błyszczyki smackers,właśnie ze względu na piękne zapachy i ciekawe kolorki. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kończę jedno
  • 8 lutego 2012 o 2:17
    Nie polecam.
    Zakupiłam dwa błyszczyki tego rodzaju: o smaku waty cukrowej - bladoróżowy ze srebrnymi drobinkami - nie widać żadnego koloru na ustach - błyszczyk ma bardzo rzadką konsystencję - daleko mu do smaku waty cukrowej, smakuje jak bardzo, bardzo sztuczna, najtańsza guma balonowa, do tego wszystkiego niesłodka o smaku truskawki - trochę widać go na ustach - też ma rzadką konsystencję - smak truskawki jest bardzo sztuczny, ale lepszy od smaku pierwszego błyszczyka Jestem posiadaczką również innych Lip Smackersów, z innej serii. Te wypadają zdecydowanie najgorzej. Nie nawilżają ust, nie chronią ich, nie widać ich na ustach, szybko się zmywają. Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: dwa