Pęsety

Design produktu:
    domkep
    26 września 2020 o 9:31
    Słaba
    Pęseta nie spełniła moich oczekiwań. Jest zbyt gruba i przez to mało efektywna w użyciu. Nie pomaga w pełnej regulacji brwi ponieważ nie łapie małych krótkich włosków. W mojej ocenie nadaje się jako chwytak a nie jest to typowa pęseta do regulacji brwi. Wykonana jest z solidnego materiału.
  • 8 maja 2020 o 15:33
    U mnie sie sprawdziła.
    Ja od pesety wymagam jednego: by miała cieniutkie koncówki którymi wyrywam włoski, by je dobrze bez problemu złapać. Ta spełnia to oczekiwanie. Używam jej rownież do przyklejania sztucznych rzęs. Dla mnie to tania pęseta dobrej jakosci.
  • 7 maja 2020 o 20:27
    miałam lepsze
    Pęseta jest według mojej opinii zbyt gruba. Ciężko nią złapać pojedyncze, krótkie włoski. Dla mnie zbyt toporna, trudno się nią operuje. Lepiej zapłacić kilka złotych więcej i nie denerwować się przy korzystaniu.
  • 24 października 2019 o 19:31
    Nie, dziękuję.
    Ta pęseta na pewno nie należy do ładnych produktów. Jedyne co może ją wytłumaczyć to cena. Dla mnie nie jest ona precyzyjna. Sprężystości brak. Obecnie używam jej do usuwania kleszczy psu, bo moim zdaniem tylko do tego się nadaje.
    Gineska
    11 stycznia 2010 o 17:23
    jest, bo jest :I
    Pęseta kupiona w Rossmannie ze względu na ubogi wybór (dwa modele na krzyż, w dodatku tej samej firmy). Bardzo brzydka, wręcz ohydna i toporna z wyglądu, przypomina do złudzenia pęsety używane przez moją mamę w latach 80. Stosunkowo subtelna skośna końcówka, która nie zaciera jednak ogólnego złego wrażenia. Nie wygląda też na specjalnie trwałą. Ładnie łapie włoski, nawet te niewidoczne. Sprężystość kiepska (trzeba mocno i często dociskać) i po raz kolejny użyję tego słowa - toporna, mało przyjazna w użyciu, nie leży zbyt dobrze w dłoni. Ot, produkt jak produkt. Spełnia swoją rolę, ale komfort, przyjemność i przede wszystkim radość używania - niemal żadne. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: pierwsze w użyciu