Lusterka kosmetyczne

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 5 sierpnia 2023 o 17:09
    Przydatny gadżet!
    Kupiłam to lustro w Action za ok. 20 zł. Chciałam w końcu mieć takie na porządnej podstawie i dość duże. Ciekawym dodatkiem wydawało mi się oświetlenie - ale niestety pełni tylko funkcję dekoracyjną.
    Zalety:
    • fajny design i wykonanie
    Wady:
    • oświetlenie
  • 11 maja 2023 o 19:13
    Fajny gadżet
    Produkt zakupiłam w action. Aktualnie możemy je dostać w cenie 23 zł. Lusterko posiadam w kolorze czarnym. Ogólnie jestem zadowolona produkt ładnie się prezentuję. Mimo, że mam wadę wzorku bardzo dobrze mi się maluję, wszystko ładnie widać. Jeśli chodzi o oświetlenie tego lusterka to mogłoby być trochę lepsze. Oczywiście można je regulować, ale nawet najjaśniejsze nie jest tak jasne. Moc lampek mogłaby być większa.
  • 16 marca 2023 o 12:45
    Wszytsko super ale oświetlenie tragedia
    Lusterko dostałam w prezencie. Robi szał, bo bardzo ładnie wygląda. Można przekręcać jak się chce więc to jest plus. Również podstawka ma wgłębienie w którym można położyć np biżuterie, płatki czy jakiś mały kosmetyk, ja akurat zawsze zdejmuję kolczyki i to jest miejsce dla nich. Jedyny minus to te oświetlenie, można je ściemniać i rozjaśniać, ale te najjaśniejsze i tak nie robi szału.
    SandriQ
    5 listopada 2022 o 23:32
    Słabe oświetlenie przekreśla go
    Lusterko do makijażu jest nieodzownym gadżetem przy codziennym upiększaniu się,a opcja z led jest świetnym rozwiązaniem w moim przypadku,ponieważ mam wadę wzroku.Podświetlenie pozwala mi na lepszą widoczność z bliskiej odległości. Przedmiot kupiłam po uprzednim zepsuciu się mojego ulubionego lustra kupionego w Biedronce.To z Action ma bliźniaczy design. Gadżet kupujemy w opisanym kartoniku ,zawartość jest zabezpieczona folią bombelkową. Przedmiot moim zdaniem posiada idealne wymiary.Ładnie się prezentuje i jest schludnie wykonany.Nie zauważyłam na nim porysowań czy innych śladów produkcyjnych. Ma prostokątny kształt,a z lewej i prawej strony zamontowano w nim po jednym rzędzie lampek z białym światłem. Sama obudowa lustra oraz stojak są plastikowe,o matowej powierzchni. Lustro dostępne jest w dwóch kolorach-bialym oraz czarnym. Ja zdecydowałam się na czarny,ponieważ jest mniej bruczny,więc łatwiej będzie go utrzymać w czystości.Pasuje również do innych dodatków na moim kosmetycznym stoliku. Duża podstawka lustra pozwala na trzymanie na niej biżuterii, wacików czy innych drobiazgów. Kolejnym plusem jest możliwość ustawienia go pod różnym kątem,dzięki czemu możemy dopasować go do siebie dla najlepszej wygody użytkowania i najlepszej widoczności. Lustro jest stabilne i lekkie ,a szeroka ,długa nóżka pozwala bezproblemowo przenosić je z miejsca na miejsce. W tylnej części znajduje się włącznik i wyłącznik lampek w formie na 'pstryk' oraz miejsce na baterie 4 xAA. Z przodu natomiast jest dotykowy włącznik /wyłącznik podświetlenia. Odbicie w lustrze nie jest przekłamane,nie ma efektu zbytniego przybliżenia. Choć lustro bardzo mi się podoba i ma bardzo niską cenę ,bo około 23 zł to ma jeden główny minus nad którym ubolewam,bo są to zmarnowane pieniądze-bardzo słaba moc lampek. W ogóle nie poprawiają widoczności,więc dla mnie zakup ten jest bezużyteczny.
    Zalety:
    • Cena,wygląd,dostępność
    Wady:
    • Bardzo słabe oświetlenie
  • 22 listopada 2020 o 15:22
    Lusterko spoko, ale oświetlenie...
    Mam 2 te lusterka, jedno kupiłam w Tchibo za 90 zł po przecebie, drugie w Netto za... 40 zł bez promocji :) Samo lusterko jest fajne. Stabilne, obraz jest dobry :) jednakże co do podświetlenia to kiepskie. Jeśli chcecie kupić, żeby się doświetlić, nie ma sensu. Ja kupiłam, ponieważ nie mam dobrego światła w pomieszcczeniu, gdzie się maluję. Myślałam, że takie lusterko pozwoli mi lekko doświetlić twarz. Efekt jest żaden i na pewno nic nie da w kwestii makijażu. W ogóle go nie włączam. Zresztą włączanie przestało działać samo :P Lusterko tak, oświeltenie nie. A że jest to lusterko podświetlane, hmmmm...za 30 zł spoko, powyżej niekoniecznie.
    Wady:
    • Nie doświetla
    • Włącznik dotykowy szybko się psuje