Patyczki do skórek

Look Accessories Drewniane patyczki do paznokci

• 12 września 2021 o 20:42
    Spełniają swoje zadanie
    Patyczki można kupić w atrakcyjnej cenie w Drogerii Natura. Opakowanie jest bardzo estetyczne, niestety po otwarciu patyczki przetrzymujemy luzem, bo nie ma możliwości ponownego zamknięcia pudełka. Patyczki są dwustronne. Z jednej strony ścięte pod kontem 45 stopni z drugiej strony ostre. Osobiście używam tylko ściętej strony do odsuwania skórek i w tym radzą sobie jak należy. Zazwyczaj nosze naturalne paznokcie, krótko opiłowane i pomalowane co najwyżej odżywką. Nieznane mi są żele czy hybryda dlatego nie mogę ocenić tego produktu w pełni profesjonalnie. Na moje potrzeby sprawia się świetnie.
    Drogeria Natura
    _inga
    2 maja 2021 o 13:50
    Zestaw drewnianych patyczków do paznokci i skórek, Look Accessories
    Zestaw drewnianych patyczków do paznokci i skórek kupiłam w Drogerii Natura Opakowanie zawiera 5 szt patyczków zapłaciłam około 3 zł Patyczków używam głownie do pielęgnacji skórek Na początku skórki wkoło płytki paznokcie nakładam olejek lub krem natłuszczający, patyczki pozwalają delikatnie odsunąć skórki. Patyczki mają dwa różne końce, jedną zakończoną do szpica a drugą ściętą pod kątem 45 stopni. Minus za opakowanie, po otwarciu opakowania nie można go zamknąć, dobrze jakby opakowanie było w formie pudełeczka lub choćby zaklejanego woreczka, szkoda też że nie ma w ofercie producenta opakowań zawierających większa ilość patyczków niż 5 sztuk. Dostępne w tylko w Drogerii Natura - marka własna
    Zalety:
    • ułatwiają pielęgnacje skórek
    • jakość wykonania
    • dwa typy końcówek
    Wady:
    Drogeria Natura