Szablony i formy do przedłużania paznokci

NeoNail Szablon do przedłużania paznokci `Motyl`

• 5 marca 2025 o 11:57
    Nie tylko dla profesjonalistów
    Szablony łatwe w użyciu. Pomagają w pracy profesjonalnym stylistką paznokci oraz tym, którzy zaczynają swoją przygodę z paznokciami. Nie psują się, ani nie wyginają. Łatwo można dopasować je do paznokcia.
    Zalety:
    • łatwe w użyciu
    • solidnie wykonane
    W perfumerii
  • 22 lutego 2025 o 15:11
    Bardzo dobre.
    Formy mają ładną motylkową grafikę. Są szerokie więc są wygodne w użytkowaniu. Klej świetnie trzyma i łatwo zbudować z nich podstawę paznokcia. Są w miarę łatwo dostępne i nawet ok cenowo. Polecam.
  • 31 października 2024 o 15:58
    Jedne z lepszych.
    Formy mają ciekawą grafikę i linie oraz kształt. Są szerokie więc są wygodne w użytkowaniu. Klej świetnie trzyma i łatwo zbudować z nich podstawę. Są w miarę łatwo dostępne i nawet ok cenowo.
    Ann0220
    29 grudnia 2023 o 19:48
    Posiadają mocny klej
    Szablony mają mocny klej , dla początkujących nie polecam , bo ponad połowa niestety pójdzie do kosza . Zdarzały się momenty ,że bardzo ciężko było mi je odkleić, po utwardzeniu żelu. Za pierwszym razem myślałam ,że szablon odklei się , ale wraz z paznokciem. ???? Teraz czas przetestować inne ,a może dzięki nowym przekonam się, że te są lepsze niż mogłoby mi się wydać.
  • 1 września 2022 o 23:29
    Jestem na nie
    Szablony posiadają mega mocny klej, na tyle mocny, że czasem trudno je odkleić z palucha lub przypadkowo się skleją i cały szablon jest do wyrzucenia. Łatwo je dopasować do paznokcia; narysowane linie ułatwiają osiągnąć dany kształt paznokcia oraz długość. Jednakże mam z nimi taki problem, że nakładany żel na szablon, następnie utwardzany w lampie tak mocno 'przylega' do warstwy, że odchodzi wraz z szablonem przy zdejmowaniu i cała robota idzie na marne. Jest to bardzo problematyczne, wkurzające i wydłuża trwałość całego zabiegu. Nie mam pojęcia co robię źle, ale używam takiego samego żelu od kilkunastu miesięcy i nigdy nie doświadczyłam czegoś takiego jak przy tych szablonach. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale opisałam. Także mi nie przypadły one do gustu i więcej nie kupię.