Gumki i spinki do włosów

Sinsay Hair Scrunchies Zestaw gumek do włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 lipca 2022 o 10:16
    Świetne gumki
    Uwielbiam zestaw tych gumek do włosów. Sprawdzają się zdecydowanie lepiej niż te zwykłe, cienkie. Gumki mają fajne kolorowe odcienie, ale co najważniejsze są przyjazne włosom. Nie niszczą ich, ponieważ materiał jest delikatny i nie ciągnie włosów, nie plącze. Moim zdaniem posiadanie odpowiedniej gumki do włosów, to podstawa w ich pielęgnacji. Ja stosuję te i jestem w nich zakochana. Szczerze polecam!
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 18 lipca 2022 o 6:01
    Przyznam, że jak na tak niską cenę to gumki mają świetną jakość! Czym te gumki różnią się od innych? Nie tylko ciekawą kolorystyka, ale przede wszystkim materiałem, z jakiego zostały wykonane.
    Scrunchies to moje ulubione gumki, które pokochałam jak tylko weszły na rynek. Mam ich sporo, jednak z uwagi na to, że gumki pod wpływem użytkowania i czasu się niszczą, często kupuję nowe. Tak też trafiłam na gumkowy raj w Sinsay, gdzie znalazłam kilka modeli, które mnie zainteresowały. Jako,że od dłuższego czasu cassiuję włosy to mają one ciepły,miodowy odcień. Ten zestaw od razu przykuł mój wzrok, bo kolory w nim znajdujące się, idealnie podkreślają kolor moich włosów. Bez zastanowienia zdecydowałam się go zakupić,tym bardziej, że cena 15,99 zł za 3 scrunchies nie jest wygórowana. Przyznam, że jak na tak niską cenę to gumki mają świetną jakość! Są o wiele lepsze niż gumki innych marek, które wcześniej kupowałam, ba nawet pozwoliły mi trochę zaoszczędzić z uwagi na korzystną cenę zestawu. Czym te gumki różnią się od innych? Nie tylko ciekawą kolorystyka, ale przede wszystkim materiałem, z jakiego zostały wykonane. To grubszy, matowy materiał, delikatny w dotyku, ale zarazem troszeczkę sztywny. Pierwszy raz mam do czynienia z takim materiałem, przypomina mi nieco materiał na bluzki (w sumie z podobnego mam kilka bluzek). Materiał ten jest jednak przyjazny włosom, gumki łatwo jest ściągnąć a dzięki temu, że nie ma w nich metalowych łączeń nie niszczą ich. Nadają się świetnie do koków z uwagi na duży rozmiar. To jest taka sporej wielkości, rozłożysta gumka, którą wystarczy założyć, aby zabezpieczyć fryzurę. Sprawdzi się też do zwykłych kucyków. W zestawie są 3 piękne, żywe kolory. Ja mam ceglastą, musztardową i beżową. Wiem,że dostępne są też inne kolory, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Nie mam się do czego przyczepić, dla mnie są idealne! PLUSY nietypowy materiał piękne, żywe kolory bezpieczne dla włosów korzystna cena 3 sztuki w zestawie
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu