Butelki i pojemniki podróżne na kosmetyki

Inter Vion Butelka na kosmetyki do bagażu podręcznego

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 13 marca 2025 o 7:43
    Zawsze w podróży :)
    Małe przezroczyste buteleczki zawsze towarzyszą nam podczas wyjazdów, tych krótkich i dłuższych, jak i samolotem czy autem. Podróżowanie, zwłaszcza lotnicze, wymaga odpowiedniego przygotowania, a jednym z niezbędnych elementów mojego bagażu podręcznego od lat jest butelka na kosmetyki marki Inter Vion. To niewielki, ale niezwykle praktyczny gadżet, który pozwala mieć ulubione i sprawdzone ;) kosmetyki zawsze pod ręką, niezależnie od destynacji. Butelka ma pojemność 100 ml, co czyni ją w pełni zgodną z przepisami dotyczącymi przewozu płynów w bagażu podręcznym. Dzięki temu mogę spokojnie zabrać swoje ulubione kosmetyki, nie martwiąc się o ewentualne problemy podczas kontroli bezpieczeństwa na lotnisku. Jednym z największych atutów tej butelki jest jej wszechstronność. Posiada różne rodzaje zamknięć, klasyczny korek czy zatyczkę z atomizerem, co pozwala na optymalne dopasowanie do rodzaju kosmetyku. Używam jej zarówno do płynnych produktów, takich jak toniki czy płyny micelarne, jak i do gęstszych kosmetyków, balsamów czy żeli. Plastik, z którego wykonana jest butelka, jest solidny i odporny na odkształcenia. Niezależnie od tego, czy butelka znajduje się w zatłoczonym plecaku, walizce czy kosmetyczce, nie zmienia swojego kształtu i nie przecieka. To niezwykle ważne, bo nic nie irytuje bardziej niż kosmetyki rozlane po całym bagażu ;). Niezastąpiona zarówno na długie podróże, jak i krótkie wyjazdy, ta buteleczka to mój must-have,jst na tyle kompaktowa, że zajmuje minimalną ilość miejsca, a jednocześnie pozwala na przechowywanie wystarczającej ilości produktu. Dzięki niej nie muszę kupować kosmetyków w wersji mini lub przelewać ich na ostatnią chwilę do przypadkowych pojemników i sprawdzać pojemność. Podróżowanie bez niej? Dla mnie niemożliwe, także jeśli często podróżujesz i chcesz mieć swoje ulubione kosmetyki zawsze przy sobie, butelka na kosmetyki marki Inter Vion to rozwiązanie idealne. Jest funkcjonalna, trwała, wygodna w użytkowaniu i spełnia wszystkie wymogi dotyczące przewozu płynów w bagażu podręcznym. To zdecydowanie jeden z tych gadżetów, które raz kupione, pozostają w użyciu na lata gdy się często lata ;)).
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta
    • wygląd i wykonanie
    • opakowanie wielokrotnego użytku
    • kolorowe zatyczki
    • wytrzymały plastik który się nie odkształca
    Wady:
    anna996
    16 października 2024 o 9:25
    Świetna, szczelna i poręczna
    Ocena butelki: - wykonana jest z twardego plastiku, nie ma obawy że się pogniecie, odkształci - korek jest szczelny, nic nie przecieka, można te buteleczki bez obawy pakować do walizki - w środku butelki jest malutka naklejka przydatna na opisanie zawartości - butelki mają różnokolorowe zakrętki i przy większej ilości to również pomaga w odróżnianiu zawartości - niektóre zakrętki są z uchylnym wieczkiem, niektóre są z pompką, niektóre całkiem zakręcane - można wybrać co komu pasuje - butelki są bardzo tanie - są wielokrotnego użytku - dostępność - Rossmann. Ogólnie: bardzo przydatny przedmiot na czas podroży, a także do użytku domowego kiedy chcemy przelać coś z większej butli. Kupuję je od lat, jak również mini słoiczki np na krem tej samej firmy. Polecam!
  • 28 września 2024 o 10:52
    Sprawdza się w podróży
    Mam kilka zestawów tego typu buteleczek. Przelewam plyn micelarny, tonik itp. Są niezwykle wygodne oraz poręczne. Idealnie sprawdzają się w podróży. Buteleczka jest wykonana z lekkiego plastiku. Do wielokrotnego użytku. Atutem jest trwałość, niska cena oraz dostępność w drogeriach.
  • 27 września 2024 o 22:32
    Butelka na kosmetyki
    + lekka + poręczna + niska cena + dostępność w drogeriach + trwała + wygodne użytkowanie + wielokrotnego użytku + idealna do kosmetyczki podróżnej
  • 16 września 2024 o 19:44
    Przydatna rzecz!
    Zakupiłam już jakiś czas temu dwie buteleczki na kosmetyki i choć samolotem nie podróżuję to i tak sprawdzają mi się świetnie. Wybrałam dla siebie jedną z niebieskim korkiem, a drugą z żółtą. Buteleczki są o pojemności 100 ml i informacja o tym jest na stałe wygrawerowana na opakowaniu. Jeśli chodzi o wykonanie to jestem bardzo zadowolona. Mam już butelki kilka lat i nadal są w dobrym stanie. Dołączona naklejka do opisania kosmetyku oczywiście już się zniszczyła, ale dla mnie to żaden problem. Wiem co przelałam do butelki, a zawsze można też napisać sobie na opakowaniu, bo jest na nim małe wgłębienie pozostałe po naklejce. Korek również działa bez zarzutu. Należy wcisnąć Press, aby otworzyć dozownik. Dobrze się z niego dozuje kosmetyki, nie wylewają się i nic nie przecieka. Buteleczki są z mocnego plastiku i są przezroczyste, od razu widać ile produktu jeszcze zostało. Taka butelka to naprawdę fajna i przydatna rzecz. Można przelać sobie do niej różne kosmetyki, np. żel pod prysznic, szampon, odżywkę, a nawet lekki krem. Mi najczęściej służą do przelewania żelu pod prysznic. Nie muszę zabierać ze sobą dużej butli, bo ta w zupełności mi wystarcza na wyjazdy. Nie zajmuje dużo miejsca, a bardzo się przydaje. Kupiłam butelki w Rossmannie już jakiś czas temu, ale chętnie kupię jeszcze kolejne, bo widziałam, że dostępne są też z innymi dozownikami.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie dobrej jakości.
    • Dobry aplikator, nic się nie wylewa.
    • Nie zajmuje dużo miejsca w torbie.
    • Dostępność.
    • Niska cena.
    • Przezroczysta butelka.