Kępki rzęs

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 15 marca 2018 o 6:21
    Super
    Z natury mam bardzo krótkie jasne rzęsy. Kepki sa idelanym rozwiąaniem na dopłenienie oka i dodanie mu dodatkowego efektu wow. Na pewno trzeba zastoswać kępek i roznch długościach. Kępki są delikatne i bardzo szybko i łatwo przyklejają się dopowieki. Trzeba pamiętać aby nie umieścic ich zbyt blisko lini wodnej bo beda sie odklejały. Trzmały sie tak jak powinny cała impreze i bardzo łatwo i bezbolesnie można je usunąć.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 7 lutego 2017 o 6:36
    Po roku przygody z kępkami wreszcie trafiłam na ideał
    Kępki rzęs kleje od kwietnia. Na początku używałam Ardell Double Up Long, twierdząc, że są to najlepsze kępki jakie można dostać stacjonarnie. Jednak gdy tych nie było akurat w sklepie Pani zaproponowała mi coś podobnego, jednak firmy Top Choice (używam wersji o 7,5% gęstszych). Te rzęsy są genialne. Bardzo łatwo się je nakleja, długo się trzymają, są piękne, gęste, naturalne, a do tego takie tanie i opakowane w eleganckim, wygodnym pudełeczku. Fakt, czasem przypadkiem można uszkodzić kępkę odrywając ją od opakowania, jednak gdy ma się w tym trochę wprawy wystarczy złapać bliżej węzełka. Jedyne zastrzeżenia mam do kleju- biały, wodnisty, długo schnący- typowy klej dołączony w gratisie do produktu i pod tym względem Ardell Lashtite wygrywa w 100%. PLUSY: + cena + dostępność + opakowanie + jakość + materiał, z którego są wykonane + gęstość + łatwość aplikacji MINUSY: - może wystąpić problem z odklejeniem ich od pudełeczka - załączony klej
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 18 sierpnia 2014 o 1:14
    nie bardzo
    Kupiłam te kępki dawno temu. Były to moje pierwsze i jedyne. Generalnie wolę rzęsy na pasku. Szybciej się je aplikuje, nie trzeba się bawić z każdym włoskiem. Nie mam porównania, ale mogę stwierdzić, że ten produkt jest wyjątkowo słabej jakości. Kępki co prawda wyglądają bardzo naturalnie i efektownie na powiekach, jednak nadają się do wyrzucenia po pierwszym użyciu. \'Bezinwazyjne\' usunięcie z nich kleju jest praktycznie niewykonalne. Od razu się rozwalają. Co do samego kleju - nie mam większych zastrzeżeń. Używałam kilku różnych, ten sprawdza się najlepiej. Nie powoduje podrażnień (no chyba, że wpłynie do oka). Łatwo usunąć go z rzęs (tych na pasku) oraz z powiek, ponadto trzyma całkiem nieźle, o ile nie jest przeterminowany (co można poznać po konsystencji - im gęstsza, tym starszy klej). Pod wpływem łez/wody traci przyczepność. Trzeba uważać. Lepiej nie płakać, gdy się go użyło. Ogółem rzecz oceniam następująco: * klej - TAK * kępki - NIE Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 listopada 2013 o 18:40
    Słaba jakość i wykonanie, znam lepsze i też tanie :D
    Na upartego można świetnie sobie z nimi poradzić ale dlaczego mam płacić za produkt, który jest takiej słabej jakości? Ja już nigdy ich nie kupię. Porównuję je do kępek firmy Donegal i bardzo blado przy nich wychodzą. Kępki Top Choice kupiłam z braku dostępu do moich ulubionych. Na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze, posiadam rozmiar medium, akurat taki, który pasuje mi najbardziej. Rzęsy są ładnie podwinięte, włoski nie są zbyt grube, dzięki czemu nie będą się zbytnio rzucały w oczy, śmiało możemy spróbować oszukać, że są naszymi :) I tu pozytywy się kończą. Wydłubanie, wyjęcie, a raczej wyskubanie ich z opakowania koszmarnie mnie irytuje. Nie wiem co producent miał na myśli doklejając je do opakowania? Bo tak, i supełek i początek włosów, przyklejone są klejem do opakowania. Aby je wyjąć muszę być na prawdę uważna i delikatna. Kiedy złapię za większość włosków i równomiernie pociągnę udaje mi się to zrobić, ale szczęśliwy finał zdarza się 1 : 1. W każdym innym przypadku, czyli kiedy łapię za supełek lub nie uda mi się ich chwycić jednocześnie, kępka nadaje się tylko do wyrzucenia. Albo wyrywam pojedyncze włoski, albo supełek się rozwiązuje albo włoski się wykrzywiają na wszystkie strony! Poza tym jeżeli chodzi o samo wykonanie to od razu widać, że kępki są od siebie bardzo różne. Oczywiście, nie oczekuję bliźniąt, ale niech chociaż będą podobne! Ich gęstość jest porównywalna ale rozłożenie włosków różne, chodzi mi o to, że niektóre kępki są jakby fabrycznie zbite, ulizane, zwał jak zwał. Przecież nie ułożą ich na żel? :D dobry pomysł... Tak czy owak, nie widzę powodu, ani jednego, dla którego mogłabym je kupić ponownie. ps: oczywiście klej nie nadaje się do niczego, ale to już wada wszystkich takich zestawów. Podsumowując, na upartego można zagęścić nimi rzęsy, ja jednak wolę kępki firmy Donegal, nie ma z nimi żadnego problemu, wykonane są perfekcyjnie, a ich cena też jest przystępna. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 czerwca 2013 o 16:14
    Dobre
    Uzywalam nie raz.Sa super. Plusy -tanie -ladtwo dostepne -jest ich duzo Minusy -klej dodanych do nich jest okropny! -te w rozmiarze medium sa dla mnie za krotkie;x -podczas wyciagania moga sie troche odksztalcic(trzeba to robic bardzo delikatnie) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 3 całe