Ozdoby do paznokci

5 na 51 opinię

SandriQ
    3 stycznia 2025 o 22:22
    Dla kochających błysk
    Chcąc urozmaicić manicure sięgam nie tylko po naklejki ,ale również kocham się w przeróżnych świecidełkach takich jak brokaty czy diamenciki. Będąc w mojej ulubionej drogerii Rossmann trafił mi ponownie w ręce produkt od Bloom Nails ,marki którą aktualnie można spotkać tylko tutaj. Mam wrażenie ,że jest całkiem nowa,mało znana,dlatego nie znalazłam o niej innych informacji. Jej oferta jaka jest dostępna w w.w drogerii pozwala na pełne opracowanie paznokci przed stylizacją,są lampy UV,dzięki którym wykonamy hybrydę w zaciszu domowym oraz różne zdobienia. Produkt dostępny jest w dwóch wariantach kolorystycznych czarnym oraz multikolor,ja mam ten drugi. Set diamencików 3D kupujemy zapakowany w czarny kartonik z fioletowymi wstawkami z wielkim okienkiem z przodu. Z tyłu natomiast produkt został opisany. Same kryształki zostały umieszczone w plastikowej saszetce ,oddzielone partiami według 6 rozmiarów. Jest ich sporo,ale nie liczyłam dokładnie ile. Opakowanie jest jednorazowe ,gdy już otworzymy którąś z przedziałek to już najlepiej zawartość jakoś zabezpieczyć, wkładając do innego opakowania,np. woreczka czy pojemniczka. Ozdoby mają okrągły kształt i z przodu przypominają wyszlifowany diament ,natomiast z drugiej strony są płaskie. Przepięknie mienią się w świetle paletą barw,dlatego potrafią urozmaicić każdą stylizację paznokci dodawając tego blasku i nutę elegancji. Dzięki różnym wielkościom możemy ułożyć dowolne kombinacje ,nie ma tutaj ograniczeń . Kryształki charakteryzują się wytrzymałością,przez cały czas jak są na paznokciach nie tracą na wyglądzie. Nie haczą również o materiały. Znalazłam dla nich jeszcze jedną funkcję,a propos mogą być użyte jako ozdoba do makijażu. Przytwierdzone klejem do rzęs dają spektakularny efekt ,idealny na jakieś uroczystości,gdy chcemy czuć się wow. Uwielbiam takie świecidełka,dlatego sięgnę po nie jeszcze nie raz,tymbardziej,że kwota za jaką za nie zapłaciłam,czyli ok.12 zł jest opłacalna
    Zalety:
    • Całokształt
    Wady: