Wałki i papiloty

Invisibobble Handle with Curl Heatless Curling Set Wałek do kręcenia włosów z gumkami

Invisibobble

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    Miarti
    3 stycznia 2025 o 14:34
    Handle with curly
    Mój ratunek na wszystkie wyjścia i uroczystości włosy wyglądają jak z Hollywood lokówka nigdy mi go nie zastąpi wystarczy położyć się na noc i rano świecisz jak gwiazda najlepszy produkt ever
  • 3 stycznia 2025 o 11:33
    Bardzo delikatny I jednocześnie skuteczny
    Invisibobble Handle with Curl to innowacyjny wałek do stylizacji włosów, który łączy w sobie funkcjonalność i estetykę. Wałek został zaprojektowany z myślą o osobach z kręconymi i falowanymi włosami. Invisibobble Handle with Curl wykonano z miękkiego materiału, który minimalizuje ryzyko łamania i wyrywania włosów. Dzięki temu jest idealny dla osób z delikatnymi lub podatnymi na uszkodzenia włosami. Bardzo łatwo się ho używa. Zapewnia stabilne utrzymanie włosów przy kreceniu z nich loków. Sprawdza się zarówno w przypadku luźnych fal, jak i bardziej zdefiniowanych loków. Wałek jest świetnym rozwiązaniem dla miłośników kręconych fryzur, którzy szukają nowoczesnych i delikatnych dla włosów akcesoriów.
  • 1 stycznia 2025 o 5:53
    Piękne loki bez użycia ciepła
    Naprawdę świetny produkt. Włosy wyglądają jak po godzinnym kręceniu ich na lokówce a samo zakręcenie zajęło na początku około 10 min, ale czym częściej próbowałam tym szybciej i łatwiej udawało się to zrobić. Mam włosy blond, jednak dość grube i oporne na kręcenie jednak już po 2-3 godzinach widziałam efekty. Produkt jest bardzo wygodny również dzięki temu, że można go ugnieść w dowolny sposób oraz wygodnym gumkom do złapania na końcu. Jest bardzo przyjemny w dotyku, miękki i bezpieczny dla włosów.
  • 31 grudnia 2024 o 20:29
    Świetny produkt
    Odkąd zaczęłam używać tego wałka moje włosy które są dość problematyczne ponieważ po 30 minutach w rozpuszczonych włosach siedząc w domu mam dosłownie dredy przestały się tak plątać. Potrafię wyjść w domu z falami/lokami i wrócić po całym dniu z fryzura która wyglada tak samo i nie mam już problemu z rozczesywaniem włosów. Śliczne opakowanie i wygląd walka. Mam włosy płaczące się, długie i suche
  • 31 grudnia 2024 o 19:50
    Super sprawa!
    Nie jestem dobra w włosowe sprawy i kręcenia ich to zawsze jest duży problem i nigdy nie jestem zadowolona z efektu. Użycie tego wałka jest banalnie proste i zawinięcie włosów grubych i do pasa zajęło dosłownie kilka minut. Włosy trzymały się bardzo dobrze i nawet po całej nocy były na miejscu. Gumki są bardzo delikatne ale jednocześnie świetnie utrzymują końcówki na miejscu. Wałek jest dość cienki i miękki więc spanie nie było dla mnie problemem. Rano zdjęcie go to dosłownie chwila i nie miałam problemu z poplątanymi włosami. Pasma były pięknie zakręcone i jedynie przeczesałam je na górze grzebieniem i użyłam lakieru. Podoba mi się efekt, bo są to dość luźne fale, a nie loki lub co gorsza brzydko załamane włosy. Z pewnością będę go używać często, bo to bardzo łatwy i szybki sposób na fajną fryzurę nawet do pracy, bo można ją uzyskać chwilę przed wyjściem. Jedynie jak dla mnie mógłby być kilka cm dłuższy, bo jak pisałam mam bardzo długie włosy. Dla standardowych długości będzie raczej idealny.