Gumki i spinki do włosów

OnlyBio Onlybio Hair in Balance x E. Wedel, Winter Wonderland, Gumka do włosów scrunchie XXL (różne rodzaje)

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 4 kwietnia 2025 o 11:46
    Scrunchie Wedel
    Gumka byla w zestawie z tonerem, może pomarańczowy kolor nie przekonuje, ale jakość wykonania i jej delikatność na prawdę zachęca do noszenia. Gumka bardzo dobrze trzyma moje gęste i długie włosy. Kucyk czy kok zrobiony rano trzyma się dobrych kilka godzin bez poprawy :) Scrunchie jest bardzo delikatna i elastyczna co przyczynia się do tego, że nie rwie włosów, nie powoduje zniszczeń, bardzo łatwo się ją ściąga :)
  • 24 lutego 2025 o 22:48
    Jest świetna!!!
    Gumka do włosów Only Bio x E.Wedel XXL jest świetna. Pomimo swoich rozmiarów świetnie trzyma włosy, przy dłuższym użytkowaniu dalej jest w świetnym stanie. Gumka nie odgniata włosów, dzięki czemu na włosach nie powstaje nieestetyczne wgniecenie.
    Zalety:
    • Świetny design
    • Piękne kolory
    • Nic się z nią złego nie dzieje
    milqaaa
    4 lutego 2025 o 18:17
    Super
    Super gumka XL, bardzo duża, trzyma fajnie włosy, a te wzorki są prze, prze słodkie. Nie wyrywa włosów, idealna do koków, grubych kucyków oraz do gęstych włosów.
  • 1 lutego 2025 o 13:02
    Gumka, która dobrze trzyma włosy
    Moje włosy są średniej długości, są dość śliskie w dotyku dlatego większość gumek z nich zjeżdża. Gumka od Only Bio mimo swoich dużych rozmiarów dobrze dopasowuje się do włosów i trzyma fryzurę. Jej wygląd jest dodatkowym atutem, przenosi nas do świata mojej ulubionej czekolady Wedel. Możesz wybrać z trzech kolorów, więc na pewno dopasujesz jakąś dla siebie. Czuć, że materiał jest wysokiej jakości. W dotyku przypomina satynę. Gumka bardzo dobrze się rozciąga jednocześnie zachowuje swój oryginalny kształt. Polecam wam dziewczyny, na pewno będziecie zadowolone.
    Zalety:
    • Dobrze się rozciąga
    • Zachowuje swój oryginalny kształt
    • Piękny wygląd
    • Bardzo dobrze trzyma włosy
    Wady:
  • 21 stycznia 2025 o 21:11
    Stylowa gumka inspirowana słodyczami Wedla
    Gumkę z kolekcji Onlybio & E.Wedel otrzymałam w prezencie wraz z innymi akcesoriami i kosmetykami tej marki. Gumka ma efektowny design, utrzymany w zimowym, świątecznym klimacie z dodatkiem grafiki, inspirowanej słodyczami Wedla. Gumka do włosów jest wykonana bardzo estetycznie i prezentuje się niezwykle stylowo. Wykonana jest z bardzo delikatnego, przyjemnego w dotyku materiału, który zapewnia przyjemność z użytkowania. Mam długie włosy i gumka świetnie się sprawdza do wiązania końskiego ogona. Nie szarpie włosów, dobrze trzyma, nie ześlizguje się z fryzury. Gumka Onlybio & E.Wedel to niewielki, ale bardzo efektowny element stylizacyjny, który dodaje atrakcyjności fryzurze. Moja gumka bardzo mi się podoba, bo jest funkcjonalna i stylowa. Cieszę się, że ją mam. To świetne akcesorium dla posiadaczek długich włosów. A nawet jeśli masz krótkie kosmyki, to możesz ją wykorzystać jako ozdobę nadgarstka i nosić jako bransoletkę.
    Zalety:
    • design,
    • wysoka jakość wykonania,
    • trwałość,
    • dobrze trzyma włosy,
    • jest delikatna dla włosów,
    • jest funkcjonalna i stylowa.
    Wady: