Gumki i spinki do włosów

OnlyBio Onlybio Hair in Balance x E. Wedel, Winter Wonderland, Gumka do włosów scrunchie XXL (różne rodzaje)

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 10 maja 2025 o 10:11
    Bardzo udane scrunchie :-)
    Na wstępie zaznaczę, że mam dlugie kręcone włosy w zależności od pory roku i ile ich zgubię to zazwyczaj są bardziej z tych grubych;) odkąd mam małe dzieci związuje je w kucyk, wcześniej było to dla mnie nie do pomyślenia żeby loki które tak kocham chować w kitce no ale jak urodził się syn (7 lat temu) i pociągnął mnie raz i drugi za włosy wiedziałam, że długo tego moje włosy nie wytrzymają. No i tak w poszukiwaniu idealnych gumek 'przerobilam' ich dziesiątki. Od jakiś 2 lat jak pojawiła się moja córka odkryłam scrunchies. Najpierw kupowałam handmade od dziewczyny, która szyje torebki, rossmannowe też przerobiłam aż w końcu natrafiłam na OnlyBio i muszę przyznać, że naprawdę baaardzo mi odpowiada. Na stronie producenta była wyprzedaż i te gumki z ceny 19,90 były przecenione na 4,99. 2 dyszki to nie jest wygórowana cena jeśli nam się sprawdzą ale już 5 zł to jak tu nie skorzystać;) wzięłam wersję kolorystyczną kawa z mlekiem (tylko taka była dostępna) i jest piękna. Jest na niej lekki akcent świąteczny ale generalnie jak nosimy zaplątane to tego nie widać. Materiał tych gumek to coś a'la satyna. Jest delikatny dla włosów, nie niszczy ich ani nie elektryzuje. Nie rozciąga się i dobrze trzyma na włosach. Można zamotać nawet 3 razy i później gumka wraca do swoich kształtow- nie rozciąga się. Przez cały dzień bez większych poprawek trzyma mi włosy. Bardzo polecam!
  • 2 maja 2025 o 23:24
    Lekkość noszenia
    Gumka jest wykonana z przyjemnego nie uciskającego materiału. Włosy nią upięte nie są naciągnięte i nie wplątują się w nią. Na duży plus piękna kolorystyka i ciekawy design.
    Zalety:
    • Wygodna
    • Ładna
    Wady:
    IvanaLi
    1 maja 2025 o 21:23
    Gumka jest wykonana z bardzo przyjemnego materiału
    Bardzo dobrze trzyma włosy i ich nie niszczy. Gumka jest wykonana z bardzo przyjemnego materiału. Ma cudowny wiosenno - letni kolor, który na żywo wygląda jeszcze piękniej niż na stronie internetowej.
    Zalety:
    • dobrze trzyma włosy i ich nie niszczy
    • cudowny wiosenno - letni kolor
  • 4 kwietnia 2025 o 11:46
    Scrunchie Wedel
    Gumka byla w zestawie z tonerem, może pomarańczowy kolor nie przekonuje, ale jakość wykonania i jej delikatność na prawdę zachęca do noszenia. Gumka bardzo dobrze trzyma moje gęste i długie włosy. Kucyk czy kok zrobiony rano trzyma się dobrych kilka godzin bez poprawy :) Scrunchie jest bardzo delikatna i elastyczna co przyczynia się do tego, że nie rwie włosów, nie powoduje zniszczeń, bardzo łatwo się ją ściąga :)
  • 24 lutego 2025 o 22:48
    Jest świetna!!!
    Gumka do włosów Only Bio x E.Wedel XXL jest świetna. Pomimo swoich rozmiarów świetnie trzyma włosy, przy dłuższym użytkowaniu dalej jest w świetnym stanie. Gumka nie odgniata włosów, dzięki czemu na włosach nie powstaje nieestetyczne wgniecenie.
    Zalety:
    • Świetny design
    • Piękne kolory
    • Nic się z nią złego nie dzieje