Pielęgnacja szyi i dekoltu

Bandi Exclusive, Gold Philosophy, Ultimate Neck Shaper Krem na szyję i dekolt

Bandi Gold Philosophy Krem na szyję i dekolt - ultimate neck shaper, 50ml 50ml

• 29 lipca 2018 o 19:44
    Nie przypadł mi do gustu
    +zacznę od tego, że krem ma naprawdę eleganckie opakowanie, podoba mi się, +dobrze działająca pompka, bardzo wygodna, dozuje odpowiednią ilość produktu, +produkt polski, +dostępne bez problemu, także stacjonarnie, +wykazuje przyzwoite działanie pielęgnacyjne, +nawilża, odżywia, wygładza, nie ma efektu wow, ale i ja się cudów nie spodziewam, -dosyć drogi, niewart tej ceny, -brzydko pachnie, intensywnie, w stylu retro, tak dosyć bazarowo, -bardzo niewydajny, kiedy myślałam, że dopiero zaczynam, zdążyło się skończyć, a używałam go tylko na noc, -na pewno nie kupię ponownie, mimo tego, że działa ok, to za szybko się kończy i można mieć coś zbliżonego, a w niższej cenie, -tak do końca się nie wchłania, zdarza mu się rolować, -nie spełnia obietnic producenta: na zmarszczki i zagięcia nie ma niestety wpływu, -konsystencja także nie przypadła mi do gustu, kremowo-silikonowa (w odczuciu, bo ja nie wiem, czy ono ma jakieś silikony, mówię tylko, jak się je czuje pod palcami) Obecnie używam kremu Ziai do twarzy, szyi i dekoltu (Acai) i muszę powiedzieć, że jest o niebo lepszy, a o ile tańszy? Po drodze miałam jeszcze kilka innych kremów, w tym dobre serum przeciwzmarszczkowe z Yves Rocher. Bandi szału nie robi, a jest drogim kremem. Już nie wrócę.
  • 12 lipca 2018 o 10:25
    Nie wiem skąd taka cena...
    Krem marki Bandi nie przypadł mi do gustu, mimo że całkiem szybko się wchłania to chyba nie do końca, podkład zostawia na nim smugi, ściera się w ciągu dnia i robią się plamy - a podkłam mam sprawdzony i na innych kremach tak się nie zachowuje. Dodatkowo zapach jest dość nieprzyjemny. Nie zapłaciłabym za niego 10 zł, a co dopiero jego rynkowej ceny prawie 100 zł... Ale trzeba przyznać, że opakowanie jest przepiękne, lekkie i bardzo praktyczne - dzięki pompce krem można zużyć do końca, a jesli wydobywanie z opakowania jest higieniczne.
    Zalety:
    • ładne i praktyczne opakwanie
    Wady:
    • działanie
  • 16 lipca 2014 o 19:29
    eleganckie opakowanie, skuteczny, ale nie na widoczne zmarszczki
    przede wszystkim piękne opakowanie, a w nim słoiczek który jest bardzo elegancki, ta koroneczka wokół nakrętki jest boska, wygląda pięknie w łazience na półce, aż szkoda go wyrzucać po skończeniu. Krem ma pompkę, co lubię, bo to bardziej higieniczne. Używam 2 x dziennie, na jedno posmarowanie szyi i dekoltu wystarczą spokojnie 2 pompki. Krem barwy białej, cudowny zapach, którego czuję jeszcze przez jakiś czas po posmarowaniu. Bardzo wydajny! Krem ładnie się rozprowadza i szybko się wchłania. Pompka trochę zacinała się pod koniec kuracji, nie wiadomo ile kremu zostało, bo nie widać, a szkoda. Czy po miesięcznym smarowaniu mój dekolt i szyja odmłodniały o 10 lat?...he he aż takich efektów nie ma niestety, zmarszczki te widoczne są dalej, ale nie pogłębiły się, ale te delikatne znikły, skóra wygładziła się i jest na pewno lepiej nawilżona i napięta. Za to myślę, że skóra na szyi uległa poprawie, bardziej jędrna, elastyczna. Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania

Zobacz także inne Pielęgnacja szyi i dekoltu