L'Oreal Paris Elseve, Cement - Ceramid, Natychmiastowa kuracja odbudowująca

Evi_L
    7 lutego 2016 o 12:35
    jako odżywka - niezła
    Ułatwia rozczesywanie, włosy są po niej błyszczące. Jedna z lepszych na mój przypalony blond. Warto trochę dłużej potrzymać ją na włosach albo myć metodą o-m-o. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 8 listopada 2015 o 22:56
    Dobry
    Na początku napiszę, że używałam cały zestaw z tej serii przez ponad miesiąc Cement-Ceramidy (szampon codziennie, odżywka 2-3 razy w tygodniu, maseczka 2 razy w tygodniu oraz natychmiastowa kuracja 2 razy w tygodniu ) To jest jak odżywką, tylko bardziej gęsta no i nie trzyma się pare minut tylko od razy spłukuje. Włosy łatwo się rozczesują. Są lśniące i miękkie w dotyku. Czy odbudowały moje włosy ? może w jakiś stopniu tak, ale ja nie widzę różnicy zbytnio niż to, że faktycznie mile w dotyku, łatwe w rozczesywaniu... Niestety jest mało wydajny. Mi starczył na ponad miesiąc. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 stycznia 2014 o 10:49
    Może być
    Skończyły mi się maski do włosów, więc kupiłam ta kurację za ok.16zł w Naturze. Plusy: -opakowanie -super zapach;) -konsystencja -przenikanie we włókno włosa -wchłanianie -szybkość działania (od razu można zmyć) -wydajny Minusy: -cena -nie nakładać przy skórze,bo przetłuści na 2 dzień lekko włosy (na końcówki ok,bo je fajnie odżywia)
    Lycosa
    16 listopada 2013 o 17:37
    zbędne badziewie
    Kupiłam ten produkt, bo lubię niektóre produkty Elseve, używam, chętnie wracam. jest to najgorsza rzecz Elseve jakiej używałam. Rzadka maź oblepiająca włosy i przetłuszczająca- jeśli się ją niedokładnie zmyje. Nie ma sensu jej trzymać długo na włosach, bo to i tak nic nie da. Plącze, kołtuni, w ogóle nie ułatwia rozczesywania. Obciąża, ale w nie fajny sposób. Włosy są splątane, suche, przylizane. Beznadziejny bubel nie wart nawet 2 złotych. Nic wartościowego. Nie wiem co mam z tym zrobić, każde podejście to klapa. Może zmęczę dodając do innych odżywek... Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania 200 ml
  • 9 października 2013 o 15:11
    Słabizna.
    W zasadzie nie wiem, czemu ją kupiłam, bo nie wierzę z zasady w żadne ekspresowe maseczki, kuracje i inne tego typu. A ten produkt to w ogóle żadna kuracja i żadna maseczka, po prostu odżywka i to marna. Za działanie mogę dac jej plus za nawilżenie włosów i to, że są po niej miękkie, ale żadnych więcej efektów, łącznie ze spełnieniem jakichkolwiek szumnych obietnich producenta z opakowania, nie można oczekiwać. Żadnej regeneracji, wygładzenia, nabłyszczenia nie ma. Włosy rozczesują się po niej średnio, ale nie obciąża ich i nie powoduje szybszego przetłuaszczania się. Jest natomiast bardzo nieprzyjemna w stosowaniu. Pachnie nawet ładnie, ale jest barwiona, nie wiadomo po co. Ma bardzo płynną konsystencję, po prostu spływa z wilgotnych włosów. Miałam wrażenie, że czasem powinnam nałożyć jej dodatkową warstwę, nawet przy spłukiwaniu za bardzo jej nie czuję na włosach. Rozumiem lekki kosmetyk, ale bez przesady. Cena regularna jest wygórowana jak na taką jakość, tuba jest dość poręczna, kosmetyk jest wydajny tak sobie, jak zwyczajna odżywka, konsystencja na pewno nie wpływa na wydajność korzystnie. Używam tego produktu od: niecałego miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe op.