WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Etui, pasy i tuby

LancrOne Etui na pędzle do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 14 czerwca 2018 o 18:21
    Bardzo się brudzi
    Etui na pędzle LancrOne dostałam razem z zestawem pędzli. Na początku byłam bardzo zadowolona z tego faktu i trzymałam w nim wszystkie swoje pędzle. Etui miało chronić przed kurzem i innymi czynnikami zewnętrznymi, jednak szybko się okazało, że jest bardzo nie poręczne. Głównie przeszkadza mi duża powierzchnia rozłożonego opakowania oraz ciągłe wyciąganie i wkładanie pędzli w kieszonki. Ponad to etui szybko się ubrudziło od kosmetyków na pędzlach, a próby zmycia plam zakończyły się fiaskiem. Moje pędzle powędrowały do organizera na kosmetyki i stoją w nim "pod chmurką" mając za nic kurz, a futerał finalnie skończył głęboko w szafie. Niemniej jednak, trzeba przyznać, że produkt jest bardzo solidnie wykonany i ładny. Może komuś przypasuje taka forma trzymania pędzli, dla mnie etui jest zbędne.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    aniyam
    11 lutego 2013 o 11:06
    zbędne
    Etui dobre jak ktoś zawsze zabiera w podróż wszystkie pędzle, dla mnie trochę niepraktyczne. Mimo klapki i zamknięcia pędzle i tak były zakurzone. W podróż bardzo przydatne, natomiast w domu wolę jak pędzle są w jakimś pojemniku, szybciej się je wyciąga, przy myciu zaraz schną a w etui jest problem. Użyłam go w sumie klika razy i leży gdzieś w kącie. Dla mnie zbędny gadżet Używam tego produktu od: używałam jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    Wewo
    10 lutego 2013 o 0:55
    dobre
    Polecam to etui, jest bardzo wygodne, nie niszczy pędzli, łatwo się je czyści wilgotną szmatką. Często zabieram je w podróż i nic się z nim nie dzieje. Jak na swoją cenę jest trwałe i wygląda naprawdę porządnie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego