AA Prestige, Wygładzający eliksir zwężający pory do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii

3 na 51 opinię

aniyam
    20 maja 2013 o 12:14
    wygładza cerę ale nie zwęża porów :(
    Od kilku lat zmagam się z rozszerzonymi porami i co rusz kupuję jakąś nowość na te paskudztwa. Tak było i tym razem. 1. Opakowanie wygląda luksusowo, szklane, ciężkie, z dziwną pipetką, którą nie wiadomo jak użyć, ponieważ nie zasysa serum. Plus jest taki, że pod światło widać ile jeszcze nam zostało produktu. 2. Dostępność, ja kupiłam w Douglasie, ale nachodziłam się za nim, bo w większości aptek i drogerii nie było tego produktu. 3. Cena standardowa jak dla tego typu produktów 4. Konsystencja, troszkę mnie zdziwiła, bo jak na serum troszkę rzadka, ale bardzo szybko się wchłania 5. Nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje wysypu nowych niespodzianek, jest idealna nawet dla cery wrażliwej 6. Niestety nie zwęża porów, nie zauważyłam żadnej różnicy przed i po kuracji. A szkoda, bo tylko na tym mi zależało 7. Produkt nie zwęża porów ale ładnie pielęgnuje, regeneruje i wygładza cerę, to akurat idzie zobaczyć ale po kilku tygodniach regularnego stosowania. 8. Serum może trochę przesuszać, na pewno dość dobrze radzi sobie z sebum, w miarę je redukuje na kilka godzin cera staje się matowa 9. Plusem jest to, że jest testowany dermatologicznie na osobach ze skórą skłonną do alergii 10. Nie zawiera alergenów, parabenów, barwników - to mówi samo za siebie :) 11. Zapach - hmm delikatny, czasami bardzo mi odpowiadał, a czasami podlatywał trochę chemicznie 12. Wydajność - produkt bardzo wydajny, wystarczył mi na 5 miesięcy stosowania czasami 1 raz czasami 2 razy dziennie, na policzki, czoło i noc. Jeżeli ktos oczekuje od tego produktu zwężenia porów to nie jest to produkt dla niego, ale jeśli chodzi o zmatowienie, regenerację i delikatne wygładzenie to jak najbardziej z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szt.