Plastry do depilacji

Coloris Velvetic, Hypo Allergic Hair Removal Wax Strips Hypoalergiczny wosk do depilacji w plastrach

• 2 października 2023 o 21:20
    Najgorsze plastry jakie istnieją
    Plastry poza obklejeniem skóry masakrycznie klejącym i trudnym do usunięcia woskiem nie robią nic. Przy próbie jego usunięcia będziecie szorować skórę, aż będzie czerwona i piekąca. W dodatku ilość chusteczek w postaci 2 wystarczy Wam jedynie na kawałek. powierzchni. Całe szczęście, że zrobiłam próbę na ręce, bo nie wyobrażam sobie ściąganie tego wosku np. z obydwu nóg :( Ilość wyrwanych włosów z jednej ręki to 3 sztuki :) Naprawdę nie warto.
    Zalety:
    • Brak.
    Wady:
    • nie wyrywają włosów
    • cały wosk zostaje na skórze!
    • obklejone ciało trudnym do usunięcia i bardzo klejącym woskiem
  • 17 kwietnia 2023 o 20:09
    Nie polecam
    Jedna gwiazdka jest ocenę zbyt wysoką dla tego produktu - bardzo rozczarowujący, gdyż nie spełnia swojej swojej roli. Połowa plastrów w opakowaniu (12) jest dedykowana do nóg. Wyrywały może hojnie 10% włosków. Nie udało mi się wydepilować nóg nawet używając tych samych plastrów kilka razy. Zostawiały cały wosk na nogach. Według opakowania wosk miał być łatwo zmywalny i nie zostawiać dużo śladów. Nawet używając dedykowanych ściereczek z olejkiem musiałam się naszorować. Owych ściereczek było tylko 2 i nie starczały na nogi - co potem zrobić kontynuując korzystania z pozostałości plastrów? Depilacja pach i liniii bikini miało jeszcze gorszy rezultat - wyrywało może pojedyncze włoski. Pozostałe plastry wylądowały w koszu na śmieci. Strata pieniędzy i czasu.
    Zalety:
    • bezzapachowe
    • nie powodowały zaczerwień
    • różne rozmiary plastrów
    Wady:
    • nie działały jako forma depilacji
    • pozostawia mnóstwo wosku (i to bardzo klejącego się)
    • tylko 2 ściereczki do zmywania śladów
    • za mało plastrów dedykowanych do nóg, za dużo pozostałych małych rozmiarów
    • pomimo niskiej ceny - za taką jakość zbyt dużo
    mnkjzk
    11 sierpnia 2021 o 13:25
    najlepsze
    Kupiłam je po przeczytanych tu recenzjach i uważam je za odkrycie :D nie ma żadnego porównania do takich marek jak veet, joanna czy tanita, te plastry są dużo lepsze pod kazdym względem: przede wszystkim skuteczniej usuwają włoski, a do tego są mniej bolesne, nie pozostawiają zaczerwienienia, nie podrażniają mieszków włosowych
    Zalety:
    • skuteczność
    • brak podrażnień
    Drogeria Natura
    Summer
    12 kwietnia 2021 o 21:10
    Są w porządku
    Wosk w tych plastrach jest dość specyficzny, ma inną postać, niż dotychczas przeze mnie używany, a używam plastrów od ponad 20 lat, różnych firm. Początkowo trochę się obawiałam, czy to w ogóle będzie działać, ale niewysoka cena skłoniła mnie do zaryzykowania. I dobrze, nie żałuję zakupu. Plastry są skuteczne i wygodne w użyciu dzięki miękkiemu materiałowi, który dobrze przylega do ciała. Mniejszych plastrów używam do depilacji pach i bikini. Jednego plastra używam kilkakrotnie, czyli standardowo. Nie ma substancji zapachowych, co mi się podoba. Wolałabym tylko, żeby w opakowaniu było więcej dużych plastrów do nóg, a mniej tych mniejszych, no ale takie jest moje zapotrzebowanie.
  • 7 marca 2018 o 21:00
    Nie polecam
    Masakra! Do zakupu skusiła mnie cena oraz ilość platórw w opakowaniu - do tej pory używałam plastórw z Joanny. Plastry mają biały, rzadki wosk, który nie przykleja się do włosków. Gdy próbowałam wyrwać włoski połowa wosku z plastów zostawała na twarzy. Zużyłam 5 plastrów pociętych na kawałki by dopasowac do wąsika i żaden nie usunął ani jednego właska. Dobrze, że znalazłam jeszcze jeden kawałeczek plastra z Joanny bo jutro musiałabym isć z wąsem :) do pracy.
    Zalety:
    Wady:
    • rzadki wosk który zostawał na twarzy
    • brak skuteczności
    • mało chusteczek do usunięcia wosku
    Drogeria Natura