Zalotki

Emite Make Up Professional Eye Lash Curler Zalotka do rzęs

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 6 stycznia 2014 o 16:38
    Najlepsza jaką miałam :) Świetny produkt :)
    Bardzo poręczna jest i łatwo się ją trzyma w rękach przy podkręcaniu rzęs. Idealnie się dopasowuje do kształtu oka. Genialnie podkręca rzęsy i to na naprawdę długo ! Szkoda jedynie, że efekt "wow" czyli mega podkręcone rzęsy wyglądające jak by były przedłużane metodą 1:1 trwa dośc krótko ale pomimo, że trochę rzęsy opadają są na prawdę mocno podkręcone. Bardzo zaskoczył mnie ten produkt, nie sądziłam, że zalotka do rzęs może byc aż tak świetna. Od czasu do czasu na pewno będę ją używac ale nie częściej no bo bądźmy szczerzy takie "wyginanie" rzęs nie sądzę, że jest dobre dla ich kondycji. Plusy: + Poręczna i wygodna w użytkowaniu + Dopasowuje się do kształtu oka + Mocno podkręca rzęsy na prawie cały dzień! + 3 dodatkowe wymienne wkłady + Nie ciągnie, nie wyrywa rzęs i ogólnie przyjemnie się ją podkręca rzęsy Minusy: - Mocno podkręca lecz po chwili lekko opadają rzęsy (ale pomimo tego nadal są mocno podkręcone) Używam tego produktu od: Ponad 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Pierwsza
    Odylena
    19 listopada 2013 o 14:28
    Ekskluzywny gadżet.
    Ten produkt trafił do mnie przez GlossyBox. Wcześniej wiedziałam co to jest zalotka i do czego służy, jednak nigdy nie zdecydowałam się jej kupić, ponieważ uważam, że jest mi niepotrzebna - nie narzekam na jakość swoich rzęs. Ale skoro już taki przedmiot trafił w moje łapki zaczęłam z niego korzystać i korzystam chyba z powodzeniem (na miarę możliwości swoich rzęs, które podobnie jak włosy bardzo ciężko zakręcić bardziej niż są naturalnie). Zalotkę mocno zaciskam na rzęsach przez około 10 sekund przed nałożeniem tuszu. <b>Zalety:</b> *jeśli chodzi o samo podkręcenie rzęs - ono jest i wygląda naturalnie, nie jest to sztuczne łamanie rzęs w pół, rzęsy zaginają się naturalnym łukiem *gumka na zalotce zabezpiecza nasze rzęsy przed bezpośrednim kontaktem z ostrym metalem dzięki czemu nasze rzęsy mimo mocnego uścisku traktowane są łagodnie i nie niszczy to ich *do zalotki dołączone są 4 zapasowe gumeczki *zalotka jest bardzo dobrze wyprofilowana zarówno jeśli chodzi o łuk podkręcający rzęsy (łatwo dopasowuje się do oka, myślę, że kształt jest dość uniwersalny), jak i w sposobie trzymania w dłoni, jest wygodna *gadżet wykonany jest bardzo solidnie, widać dbałość o każdy szczegół *zalotka wygląda bardzo elegancko, ekskluzywnie <b>Wady:</b> *prawdopodobnie to kwestia moich trudnych rzęs, ale muszę to zaznaczyć, że podkręcenie trzyma mi się tylko kilka minut *cena... 100zł? srsly? mimo wszystko - nie wydałabym tyle na zalotkę nawet gdyby działała cuda *dostępność - to produkt mało znanej szwedzkiej marki, z tego co wiem dostępny jedynie przez sklep internetowy Ten gadżet jest z pewnością ekskluzywny i dobrze wykonany, ale wciąż nie jest mi niezbędny. Miło jednak go mieć. Jeśli ktoś ma dużo zbędnej gotówki oraz chce mieć porządną zalotkę - polecam! Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka