Sztuczne rzęsy na pasku

Design produktu:
    majaj
    11 października 2017 o 8:47
    Totalny bubel
    Nie polecam, produkt to nic innego jak wata wepchnięta do opakowania, okleja rzęsy absolutnie nie wydłuża, oko po dostaniu się waty ( co jest nieuniknione), łzawi, czuć tarcie pod powieką do momentu demakijażu i zaaplikowania kropli. Totalny bubel, nie polecam.
    Zalety:
    • BRAK
    Wady:
    • WSZYSTKO!!!!
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 6 lipca 2017 o 14:53
    Dla cierpliwych ...
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jestem wielką miłośniczką długich rzęs, a że natura mnie takimi nie obdarowała ratuję się czym tylko mogę, zaczynając od sztucznych rzęs (które uwielbiam !), przez kępki, skończywszy na wypróbowaniu rzęs w butelce. Produkt kupiłam z ciekawości i jest to dla mnie tragedia. O ile w przypadku sztucznych rzęs, czy kępek mam taką wprawę, że zajmuję mi przyklejenie kilka chwil, tak z tym produktem absolutnie nie mogę dojść do ładu. Zdecydowanie dla osób cierpliwych oraz dla tych co mają czas na "zabawę". Pomijając fakt, że marnujemy nasz tusz do rzęs, ponieważ na zalotce zostają te "rzęsy" i taki tusz się już do niczego nie nadaje, to strasznie te "rzęsy" wpadają do oka, osypują się na powiekę, pod powieką, na całej twarzy mamy mikroskopijne, białe niteczki, no istny obłęd. Może dla kogoś, kto ma czas i może się godzinami bawić na zasadzie "wyjdzie" lub "nie wyjdzie to się zmyję", to jakaś tam opcja jest, natomiast ja zdecydowanie nie polecam. Efekt mnie również nie zadowala, w niczym nie przypomina ładnego efektu sztucznych rzęs. Dla mnie bubel.
    Zalety:
    • niewątpliwie cena
    Wady:
    • te "rzęsy" strasznie się osypują i do tego mają biały kolor !
    • marnowanie naszego tuszu
    • łzawienie oka gwarantowane
    • dużo czasu zajmuję "zabawa" z tym czymś
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    totof
    24 września 2015 o 13:34
    raczej dla opanowanych...
    Moja kumpela kupiła sobie inny zestaw, ja ten. Stwierdziłyśmy, że sprawdzimy, który jest łatwiejszy do zastosowania, szczególne w naszym wypadku, czyli kobiet zabieganych. No i ona już była gotowa, a ja wciąż się bawiłam z nakłdaniem, przyklejaniem, malowaniem i niestety wydłubywaniem z oka, przez co dosyć szybko zużyłam całe opakowanie. Może i fajne ale dla cierpliwych. Nie dla mnie niestety Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 września 2014 o 8:02
    Rewelacja !
    Kupiłam za 15 zł i sa super! po nałozeniu mojego ulubionego tuszy przy przymknietym oku nakladam rzesy. Tak aby zapobiec dostania się rzes do oka. Po odczekaniu kilku sekund ponownie naklam tusz. czynnosc mozna powtarzac. przy chwili wolnej dodam efekty na fotkach. Minusem jest ze sie przy nakladaniu toszke obsypuja pod okiem. Przed uzyciem trzeba sprzepnac nadmiar ze szczoteczki. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 0,5