Suszarki do włosów

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 5 listopada 2019 o 17:12
    jest super
    dostałam ją na imieniny. Suszarka ma kilka fajnych drybów. Moje włosy są bardziej prostawe niż kręcone, ale dzięki dyfuzorowi skręt włosów jest mocniejszy. Fajnie to u mnie wygląda. Szybko suszy włosy, dzięki regulacji temperatury nic się z nimi nie dzieje takiego szkodliwego
    Zalety:
    • łatwa w obsłudze
    • nie niszczy włosów
    • dobrze działa, szybko suszy włosy
    Wady:
    • krótki kabel
    • dosyć droga
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 14 września 2017 o 20:42
    Bardzo dobry produkt
    Od razu spodobał mi się jej wygląd gdy tylko ją zobaczyłam. Suszarka ma 3 stopnie regulacji temperatury i szybkości nawiewu, dodatkowo zawiera przycisk, który uwalnia chłodne powietrze. Plusem jest, że suszarka ma jonizację, nie jest ciężka tylko troszkę głośna.Bardzo szybko suszy włosy, nie elektryzuje ich. Suszarka nie przegrzewa się ani sama nie wyłącza.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    risky
    20 lutego 2015 o 13:36
    Bardzo ją lubię
    Mam bardzo proste włosy do ramion. Walczę z ich objętością (jest ich dużo ale u nasady są oklapnięte), ale zależy mi też żeby wyglądały zdrowo i były lśniące i gładkie. Bardzo pomaga mi w tym właśnie ta suszarka :) +moving air booster - drgający nawiew suszarki sprawdza się, gdy chcę je szybko wysuszyć +średnia temperatura wystarcza żeby szybko wysuszyć włosy +DYFUZOR - mój ulubiony element tej suszarki. Sprawdza się po prostu świetnie, włosy są uniesione u nasady, ale nie napuszone, a efekt utrzymuje się bardzo długo +jest lekka +posiada haczyk do zawieszenia -mimo że producent zapewnia, że opcja jonizacji zapobiegnie elektryzowaniu się, to przy gorszych zimowych dniach zdarzało się, że po przeczesaniu grzebieniem włosy elektryzowały się -raz zdarzyło się, że się wyłączyła z niewiadomego powodu (raczej nie było to przegrzanie) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka w trakcie

Zobacz także inne Suszarki do włosów