Rival de Loop Hydro, 3 in 1 Milde Reinigungstücher (Delikatne chusteczki oczyszczające)

• 20 lutego 2015 o 18:58
    Nie za bardzo
    Póki co opakowanie się ładnie zakleja, wszystko pięknie, ładnie, pachnące, w miarę miękkie (choć mogłby być jeszcze bardziej), cena jest ok, dostępność ok, ale jest jeden ogromny minus - niedokładnie zmywa makijaż. Najgorzej jest z brwiami i śladami po świeżo znikających wypryskach. Jak już moje niedoskonałości się chowają i są podsuszone to oczywiście pięknie wszystko zakrywam podkładem, albo kremem cc, ale kiedy przychodzi mi zmyć ten makijaż to chusteczki niestety sobie z tym nie radzą (chyba, że będzie się mocno i długo trzeć, czego nie chcę), tak samo z brwi.. nie, tam się nic nie zmywa, na skórze pod brwiami jest pełno kosmetyku, nie polecam. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: niecałe pół
  • 2 sierpnia 2014 o 10:30
    Całkiem ok
    Szukałam w Rossmanie czegoś do demakijażu, patrzę, a tu Rival de Loop za pół ceny. Często wychwalają produkty Rival\'a w internecie więc pomyślałam że i ja wytestuje pierwszy raz i chusteczki do demakijażu i Rival de Loop. Wzięłam chuseczki i "w razie czego" dwufazowy płyn do demakijażu - za całość dałam 7 zł ;) Ogólnie- pomysł chusteczek do demakijażu bardzo fajny, jednak trzeba go dopracować, narazie zostaje przy dwufazowych płynach :) Zalety: -cena -poręczne, zwłaszcza przy wyjazdach gdzie liczy się każde miejsce ;) -dobrze zmywa makijaż Wady: -dobrze zmywa kiedy chusteczki są nawilżone - po jakimś czasie nie da się zakleić otwarcia i chusteczki najzwyczajniej na świecie wysychają Nawilżenia nie zauważyłam ale od tego mam krem :) Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Odylena
    28 lipca 2014 o 13:35
    Średnie.
    Te chusteczki towarzyszyły mi na campingu, gdzie nie miałam możliwości zmywać makijażu przy pomocy wody. I w sumie sprawdziły się średnio. Żeby dobrze zmyć cały makijaż potrzebowałam 2 chusteczek. W opakowaniu mamy ich 10, wystarczyło mi więc ono na 5 zastosowań. <b>Zalety:</b> *zmywają makijaż - radzą sobie też z oczami, tuszem to rzęs - czyli spełniają swoją najważniejszą funkcję *w miarę dobrze oczyszczają też całą twarz *są odpowiedniej wielkości - nie za duże, nie za małe *dość przyjemnie, świeżo pachną (trochę męski, morski zapach) *niska cena *fajny design opakowania *łatwa dostępność *w składzie ekstrakt z aloesu <b>Wady:</b> *są zbyt suche, za mało nawilżone *zbyt szorstkie, nieprzyjemnie się ich używa (ocywiście nie są jak papier ścierny, ale też wyraźnie czuć tę szorstkość) *ważność tylko 3 miesiące od otwarcia *pozostawiają skórę nieprzyjemnie lepką Bardzo przeciętne chusteczki, niby ten makijaż zmywają, ale nie są przyjemne w użyciu. Raczej nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    taminka
    12 stycznia 2014 o 10:25
    Niech producent usunie ten składnik podrażniający i będzie ok
    Kupiłam, bo kremik pod oczy był fajny i nie podrażniał, niestety chusteczki mnie rozczarowały. OD kilku dni opuchlizna i podrażniona czerwona skóra nie chce sie uspokoic, w dodatku skóra zrobił sie jakas chropowata z grudkami i sciagnieta, sucha. Chusteczki dobrze zmywaja makijaz, sa mieciutkie, wydajne, pachnace i koniec zalet, Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 grudnia 2013 o 10:00
    Całkiem dobre ;)
    PLUSY: - przyjemnie pachną - są łagodne ; nie podrażniają - dobrze radzą sobie z podstawowym oczyszczeniem - cena - wygodne w użytkowaniu - dają fajne odświeżenie i delikatnie nawilżają, łagodzą podrażnienia - dostępność MINUSY: - mają trochę problemów ze zmyciem makijażu wodoodpornego Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno